Direktlänk till inlägg 8 oktober 2007

I´m back

Av Carola - 8 oktober 2007 22:49

 It's About Time 

Jaha, idag är min bebis 3 veckor!!!

Och ligger här i min famn på amningskudden och sover..inte helt gott dock, utan lite ryckigt och oroligt.

Bajsat har hon gjort åxå så det är väl förståeligt att hon knölar:)


Själv har jag duschat, tvättat håret och smort in mig med den nya bodylotionen jag köpt..med sån där brunfärg i, så man ska se brun och fin ut fast det är värsta tristvintern..glitter är de i åxå, tjusigt värre!

Bebisen blir alldeles glittrig på kinden när hon ligger på min arm:)


Man måste ju ha lite glamour i vardagen med sju barn, eller hur?

 Oscar Red Carpet 1 

Idag har jag minsann promenerat.

Först till ÖF, med bebisen i sjalen under jackan..där hon fö trivdes så gott så hon blev kvar där hela dagen...sen hem igen, det tog ½ timme åt  varje håll.

Så sprang jag in hemma och hämtade tre piroger på väg till kyrkis, för nån lunch hanns inte med hemma, utan den intog vi på kyrkan.

Att gå dit tar 20 min och sålunde 20 min hem, det blir totalt * tänktänka och räkna på fingarna* ...en timme och 40 minuters promenad!! Wow!

Tjohoo, det var väl inte så dåligt??

Fast det var ju förstås i 4 åringens tempo...å andra sidan med en bebis i sjalen, en 2 åring i vagnen och en 4 åring som hänger i vagnen...


Kan inte begripa varför alla ungar ska hänga i vagnen när de ska hålla i?

Det blir ju så tungt!

Man liksom släpar dem med sig där på sidan av vagnen, så dessutom blir det snedbelastning förutom att det blir tungt....öken.

Och så gormar man att de ska släppa taget...bara för att sekunden senare tjata om att de SKA hålla i vagnen för det kommer bilar....

Konsekvent som fasiken:)  Stroller  Mom And Kids 




Igår städade vi trädgården. Gjorde den klar för vinterdvalan...usch, jag vill inte ha vinter, jag vill ha sommar och sol!!!

Men det lär väl bara vara att pina sig igenom vintern med allt vad den för med sig av blöta kalla fötter, frusna fingrar, skitiga overaller, baciller och elände:(


Iaf så är trädgården nästan klar.

Vi ( barnen och jag) har burit ut alla möbler från poolrummet, dammsugit den fiiina gröna mattan som täcker hela golvet där inne,rullat ihop den och ställt in alla trädgårdsmöbler där inne igen, vi har plockat undan sandlådeleksakerna, slängt det som var trasigt (och en hel dem somjag bara var less på att se..men säg det inte till ungarna!!) bla fem olika uppblåsbara badleksaker.

Torkat av och rullat ihop vaxdukar, skurat mattor och hängt dem på tork, plockat in typ hela plast servisen ( Ikeas färgglada) som av nån anledning hamnat utspridd på tomten..nu lär det bli överfullt i skåpet inne....:)

Plockat in en hel kasse kläder som ungarna bra skavt av sig där de gick och stod..inte sååååå fräscha, lite sniglar och tvestjärtar här och var..urk..så de ska ner i tvättstugan..men de hamnade visst bara i hallen..


Det värsta med att städa sådär är att det alltid innebär en MASSA tvätt.

Och vem tvättar??? Jo just det ... Giselda ..det är ju jag som får den höga äran, hihi.


Men det är så skönt att det mesta är klart ute nu!!

Vi köpte två lådor till dynorna åxå...men givetvis så var den ena trasig...jag blev inte förvånad..och den andra kunde maken inte få ihop själv så vi ska hjälpas åt nån dag...sen;)


Nu återstår en massa småpyssel, kratta lite, sopa lite, plocka ruttna äpplen...klippa lite, och så ska jag snickra en liten käck ramp så jag slipper dra och släpa upp vagnen när den ska in i vardagsrummet.

För det är väl där alla har sina vagnar?

Eller är det bara jag??

Nää, det kan det ju inte vara:)


Iaf så har vi vagnen inne i vardagsrummet, tycka vad man vill om det, men det är inget mysigt att lägga ner en bebis i en kall vagn..eller sätta en 2 åring där förövrigt.

Dessutom så sover våra bebisar i vagnen inne när de är små:)


Så vilken dag som helst när jag har en halvtimme över så ska jag snickra lite:)

Blir väl efter jul eller nåt......


Nä, nu ska jag byta den där bajsblöjan och sen är det väl dags att inta sovpositionen.....jag och bebis tätt intill varandra, hon kan amma - jag kan sova:)


   I morgon måste jag upp och väcka ungarna och få iväg dem till skolan, mannen åker tidigt...det händer inte ofta att jag behöver göra det, men ack så svårt det är att komma ur sängen på morgonen....tur att han tar den biten!!!


Sen ska småtjejerna och jag nog åka ner på höstmarknaden som är i stan just nu...om solen skiner, annars struntar vi i det.


Tjing!  Sunny




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards