Direktlänk till inlägg 21 november 2007

De smutsar ner:(

Av Carola - 21 november 2007 22:42

Hantverkarna alltså..usch. Construction Worker 


Jag förstår att de inte kan ta av sig sina knytkängor varje gång de ska in och ut, och de torkar faktiskt av sig på mattan..meeen det är ju en ny snygg fin matta(iofs från Rusta, men ändå) så jag vill ju inte ha den alldeles lerig!

Igår rullade jag ihop den och bytte ut den mot den vi fått från makens farmor - en brun-beige randig sak som är rätt ful, men den duger gott åt dem att torka skorna på:)


Igår blev jag faktiskt rätt sur på gubbarna.

De har tagit hål i betongväggarna, det är lättbetong så det blir ett fint svart pulver som letar sig in överallt, det är inte kul med alla ungar som drar runt det överallt:(

Igår när jag gick min dagliga runda med dammsugaren efter att de åkt hem, så upptäckte jag att de inte tagit rätt på ett dugg efter sig:(

Speciellt kul känns det ju när de borrat hål i väggen till klädkammaren, med alla rena kl'äder och sänglinnen och inte dammsugit efter sig...


De HAR ju en grovdammsugare?

Och när jag borrar så har jag minsann lärt mig att man kan hålla dammsugaren under där man borrar så åker det mesta in där, men den kunskapen har inte de tydligen...utan det var borrdamm lite här och var..


Samma inne på toan där nere...damm och betonggrus på golvet,mattan, hyllan...fy vad trist.


Och på väggarna är det stora märken efter betongborren:(

Det är en stooooor borr som de spänner fast mellan golv/tak eller vägg/vägg för att få det rakt, och det är ju nice, men jag ska väl inte behöva måla om efter dem??


Vi betalar 120.000kr för detta jobb!

Är det för mkt begärt att jag inte ska behöva kalla in en städfirma sen??

Eller är jag kanske överkänslig?

Lat? Jag vill verkligen inte städa i onödan.Har ju liksom att göra ändå:)

 Vacuuming 


Dessutom...så öser de ju undan grejor så jag kommer inte att hitta nånting sen:(

Jo, de måste flytta på saker för att komma åt, men det blir ändå stök och bök:(


"Det kommer att bli bra när det är klart"


Det har jag mumlat måånga gånger nu:)

Och det blir förhoppningsvis lika bra som i vårt förra hus, där vi fick ner radonvärdena rejält, och dessutom en jättetrevlig inomhusluft, där det luktar nyvädrat istf instängt.

Men jag skulle gärna snabbspola tills det är klart:)


Annars verkar just den här bacillen släppt sitt tag om oss, vi har återgått till vårt sociala liv med ÖF och kyrkis.

Fast idag så var det en mamma som lämnade sin unge på kyrkis som upplyste om att hennes barn varit magsjuka dagen innan och legat och kräkts...och varför kunde de inte stannat hemma idag då???

Sånt blir jag så trött på!


Jag försöker verkligen att hålla bacillerna inom familjen och inte dela med oss i onödan( ja det kan tyckas vara snålt, men sån är jag,*s*) och förväntar mig samma respekt av andra, men förvånas om och om igen över hur folk struntar i om andra blir smittade..


Visst, förkylningar är svårt att undvika och lite snoriga näsor och hostiga pigga barn gör mig inget, men magsjuka....fan det kan man väl försöka låta bli att vidarebefodra??


Innan kyrkis så åkte jag till Coop och köpte sista Harry Potter boken som släpptes idag( På svenska då) så min snart 14 åriga dotter blev såååå lycklig:)

Och lampor till adventsljusstakarna!!


  Jag lyckades sopa två ljusstakar i golvet förra året när jag tog undan dem, så nu hoppas jag att det bara var lamporna som gick sönder...och att det var rätt sorts lampor jag köpte!

Vilken djungel DET är!

Fanns ju typ 20 olika lampor att välja på....


Fattar inte att det är jul snart bara....

Snart måste jag ut på stora julklappsracet...och innan dess måste jag försöka klura ut vad ungarna ska få, kul men svårt!

Elf


Lunchade med maken igår och passade på att visa honom en ergorapido dammsugare, som jag vill ha, fasiken så snygga de är!

Att dammsuga måste bli mycket roligare med en sån:)

Har önskat mig en rosa, såklart. Funkar med röd åxå, men då blir det förra årets modell. Tror inte att det är nån större skillnad på dem, förutom att årets modell har några extra munstycken, men dem använder jag ju säkert inte ändå;)


Nope, nu är det sängdax, måste ju upp i ottan för att hantverkarna kommer kl. 07.00 Zzz det är tiiiiiidigt ju....

Natti:)





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards