Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Kolla in den här killen:)

Av Carola - 8 januari 2009 23:05


Ja, den gröna med fyra ben, inte den röda i bakgrunden, även om han är fin han med:)

Den här fick jag av mannen i julklapp, och han hade komponerat en skitbra rim till den, han rimmar ALDRIG på paket så bara de var kul.

Han kunde ju inte slå in den så där vidare värst snyggt av förklarliga skäl, utan den var istoppad i en svart sopsäck, och rimmet var fasttejpat på och försvann:( Fasiken det skulle man haft kvar, men men, han får rimma vidare nästa år!


Julbocken fick stå inne över julen, för doftens skull, vår fina gran är ju en kungsgran, och de har mestadels bara fördelar(barrar inte, är vackra,sticks inte!) men en stor nackel och det är att att den inte luktar nåt:( (Och är skitdyr, men det är ok för jag har ledsnat på fula skrangliga granar, jag eftersträvar ju alltid den ultimata Disneygranen:D )


Nu har den fått flytta ut för den barrade ju massor, en av ungarna råkade välta den...eh...ooooookeeeey, nu åker den ut! Det var barr överallt ju:)

Det är en trästomme i den så nästa år ska jag göra en egen, den kommer såklart att vara ännu snyggare.......mohaaa, inte så troligt, men jag måste ju försöka;)

Om inget annat så för att ha ytterligare en grej som tar plats i garaget;)


..................................................
.........................


Idag har vi varit till tandläkaren med barn nummer ett och fem.

Både skötte sig utmärkt. Jag var med inne hos femåringen, och hon var så förväntansfull, hon har pratat och längtat efter det i flera dagar:)

Kan säga att jag inte är likadan....

Hon hoppade glatt upp i stolen och svarade på vad hon hette och hur gammal hon var, sen skulle det röntgas.

Medan tandsköterskan gick ut för att hämta nåt berättade jag hur det gick till, hade faktiskt glömt att hon skulle göra det, och hon var helt med på noterna.

In med den där (vidriga) plåten i munnen, jag och sköterskan steppade ut, bilden togs, och hon befriades från plåten, och så väntade vi alla på att tänderna skulle komma upp på datorn......

Men det kom inga, för det hade blivit nåt fel:(


Nästa plåt gjorde bara ont och hon var tapper en stund, men när hon nästan kräktes av att sköterskan skruvade på den, så började hon gråta... och då bestämde sköterskan att hon inte behövde.

De är väldigt duktiga med barn där, de har verkligen i fokus att de inte ska bli rädda, de tänker långsiktigt. Vill inte ungen gapa(som mina aldrig gör förrän de är typ fem..) så behöver de inte, då pratar de med dem ist. Samma med såna här saker. Jättebra!


Tandläkaren kom sen och undersökte, och det var klart på en halv minut, tänderna såg sååååå fina ut:)

-Tänk om alla hade så här fina tänder, var utlåtandet, och det är ju skönt att höra. Speciellt som vi inte är så där himla duktiga på att hjälpa till att borsta, oftast gör de det själva....Jag vet, man ska borsta tills de är 12 år, men det är ju sååå trist;)


Äldsta hade fina tänder hon med, lite tandsten och några små pyttehål som de inte gör nåt åt.


Femåringen fick välja lunchställe, och det blev, surprise surprise! MC`Donalds:)


Hem, lägga Loppan för en sen slummer, sen laga pannkaka.

Sen...tadaaaa.....gympa!!


Jag var så oinspirerad och såååå trött innan jag kom iväg, jag tänkte strunta i det, men vet ju att det är så välbehövligt.

Drog på mig kläderna och iväg, och det gick jättebra.

Alldeles lagom pass, dvs skitjobbigt, men man fuskar ju som man vill:)

Så nu kan jag slappa i soffan, har ätit fyra rostade mackor med kokt ägg på...så där halvbra efter att ha tränat, men jag var ju hungrig, åt bara nån pannkaka för att orka gympa:)

Ägg är nyttigt fö.

:)


Nu ska jag snart sova, natti natti:)

 
 
TuvaLiten

TuvaLiten

9 januari 2009 08:07

Skönt att det gick bra hos tandläkaren, härligt med personal som vet vad de gör. Å så var det det där med tandborsthjälp, är oxå superdålig på det *skäms* Men å andra sidan har son 1 som vi var väldigt duktiga på att hjälpa borsta, alltid haft problem med sina tänder, hål, för trångt i munnen och mystiska extra anlag för tänder, medans nr 2 o 3 som mest fått sköta sina tänder själva, aldrig haft några hål, hmmm...;)

http://tuvaliten-enflockungarochensymaskin.blogspo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards