Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Stockholm i mitt hjärta:)

Av Carola - 27 februari 2009 23:49


Hm, precis som att jag på nåt vis skulle gilla vår huvudstad bättre än min egen stad? Nä, det gör jag ju inte, jag är nöjd med Uppsala för det mesta. Jag menar, jag hinner ju inte flanera och shoppa här ens, varje gång jag kommer ner på stan så står jag som ett ufo och letar efter affären som låg här förr??

När jag julshoppade så upptäckte jag flera nya affärer:)

Så jag har nog med att göra hemmavid jag.


Trots det ska jag åka till Stockholm i morgon, tror jag.

Det är 13 åringen som tjatat på sin moster, alltså min syrra, att följa med dit för att shoppa, och syrran undrade om inte jag kunde hänga med.

Först sa jag nej, jag orkar inte, är halvförkyld och allmänt mosig efter att ha varit hemma med ungarna så länge, men sen ångrade jag mig. Tyckte det kunde vara lite trevligt att hänga med syrran:)

Så vi får väl se hur det blir.


Jag tror alltid att det ska hända nåt som sätter käppar i hjulen för mina planer, det känns som att jag utmanar ödet med att göra sådana här galna saker helt spontant;)

Så - vi får se hur det blir. *håller en tumme i smyg*  :D


Annars måste jag bara säga att idag har jag faktiskt städat, både dammsugit och våttorkat golven, men tvätten iddes jag inte med , det får vara nån måtta på arbetstakten;)

Hela Loppans vagn är nytvättat iaf, det gjorde jag häromdagen. Hon ska ju ha en flaska välling med sig ut när hon ska sova middag, och det är ju ok, men hon sölar ganska bra, så hennes jacka, mössa, åkpåse, lammfällen och tyget på insidan av vagnen var vällingprickat...men nu luktar det så gott när man stoppar ner näsan för att pussa henne sov gott:)


Nu ska jag, i egenskap av sista vuxen att lägga mig, plocka undan alla chips skålar, popcorn skålar och jordnöt eller ostkroks skålar som står och dräller runt i vardagsrummet...står nog en och annnan påse åxå misstänker jag, och det är ju onödigt att få det utspritt över hela huset i morgon bitti när Loppan vaknar:)

Själv äter jag ju inte sånt där skit.      (hoho, nån som gick på det?)


Jaha, nu tog det slut på kulturnyheterna åxå, verkligen hög tid att knoppa när alla program slutar;)

Jag har ju bara ett antal andra kanaler till att välja på;), men ids inte börja slökolla på nåt.

;)


Natti natti på er:)

 
 
Ulrica

Ulrica

28 februari 2009 23:20

Var har du då förhandsbeställt den? Jag är ärligt talat inte heller så pigg på bion, föredrar också soffan(har ingen fåtölj ;)

http://mamaauroras.blogg.se

 
Ingen bild

Carola

1 mars 2009 17:50

Jaaaaaa, vart var det nu??? TROR det var på CDON.com. Jag brukar beställa därifrån så det borde vara så:)
Fast den kommer i slutet av april om jag inte minns fel....lååång att vänta, men som sagt, det är nice hemma:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards