Alla inlägg under februari 2009

Av Carola - 1 februari 2009 23:41


Nice, hela januari har gått och man har överlevt i år igen:)

Det är ju en lite fattig månad på alla sätt och vis....Först ligger man ju alltid lite back sen jul och nyår, sen är det tråkväder, och så härjar alla äckliga sjukor, och så ska ungarna(och jag) fatta att allt drar igång igen med skola och aktiviteter, plus att jag alltid känner mig lite smådeppig -  ett helt år har rullat förbi, och var var jag? Jag missade allt :D Typ.


Men nu är det februari, det är en jättekort månad, även om det faktiskt bara är 2-3 dagar kortare än alla andra månader så känns det som att den susar förbi.

Och efter det kommer mars och då kanske det börjar spira i min nyplanterade rabatt:)

Jag planterade ju miljoners lökar i höstas, ska bli spännande att se vad som händer.

Mest troligt är att de inte kommer upp där jag tror, för vår ena katt har minsann använt den rabatten som sin egen personliga kattlåda....

Måste vara härligt att ha en sån stoooooor låda:)

Men bättre det än att de går till grannen, som faktiskt klagade på det för nåt år sen....med all rätt!

Hur som helst, han har säkert sprätt omkring de där stackars lökarna hej vilt...Kanske inte kommer upp en enda....

 .................................................
.....................

Idag har jag varit iväg på en barnmässa i stan.

Jag har velat åka till Stockholm på den där Underbara barn mässan, men det är nog ingen som vill åka med, och ensam vill jag ju inte, hu, vad läskigt.

Nu tänkte jag att det här kan ju vara kul, så när maken kom hem från jobbet så tog jag 3+5 åringen och så for vi.


50 spänn inträde, och bara för att jag trodde att man fick nåt kul(typ ett program eller vykort eller nåt annat trams) så var jag så snäll att jag betalade:)

Jag hade dubbelvagn med, inte så  mkt för att tjejerna skulle åka utan mer för att jag inte ville släpa på ytterkläder och blöjor, och det är så trångt att gå genom kassorna med den, så när de öppnade en stor dörr en bit bort så spatserade vi in där, och då var det ju en enkel match att bara gå vidare in, det var ingen som hade märkt det....men ibland slår ju den där ärliga genen till.....:)


Jaja, det var väl sådär. Inte det roligaste jag sett, men helt ok.

De hade en stooooor avdelning med begagnat, kläder/leksaker/barngrejor och det var så mkt att jag inte orkade titta ordentligt....det blev Föööör mkt. Jag tror inte att de sålde speciellt bra heller, de flesta hade väldigt mkt på sina bord.


Avdelningen där det var utställare var också stor, det fanns ett stort rum där man kunde amma och byta blöjor, även om jag tror att det inte hade uppskattats om jag slängt upp min treåring bland alla söta bebisar:) Men det var ju kanon, bra tänkt.


Babysimföreningen där vi simmar hade ett bord, och de hade ett fint bildspel på badande barn, och vad skådar mitt ljusblå?

Jo, en bild på mig och Loppan:)

Tydligen så fanns tjejerna med åxå, men det tog sån tid så de iddes inte kolla.


En hel massa webb butiker fanns där, och det är kul för då kan man få klämma och känna IRL.


Jag ville ju shoppa, det riktigt slet i shoppingtarmen;), men efter att ha gått två varv utan att hitta nåt som fick hjärtat att slå snabbare var jag på vippen att ge upp. Tjejerna ville ha popcorn så de fick det och så tog vi ett varv bland det begagnade igen, och då hittade 5 åringen ett par överdragsbyxor hon ville ha, fast de var stora så 8 åringen fick låna dem:)


Bobux tofflor fanns det på flera ställen, och jag har köpt ett par sådana till 3 åringen för nåt år sen och de är ju bra, fast jag hittade precis lika(fast inget märke) på Coop på tokrea, 24kr paret:) så det känns ju inte kul att betala 300spänn för dem då. Men Loppan skulle behöva ett par, och när jag hittade söta tofflor, dock inte Bobux så slog jag till, även om de kostade 169kr. Men de var nedsatt med hälften så det kändes ok;)

Hon sliter av sig alla strumpor, men tofflorna får hon inte av så det är bra.


Sen slog jag till på tårtdekorations grejor!

Så nu måste jag ju baka åxå.....

Ett set med siffror och bokstäver,ganska små, som pepparkaksformar, ett set där man stansar ut blommor och blad och nån fågel som man sen dekorerar med, och ett litet gulligt schablonset till muffins:)

Med påskmotiv, så det blir påskmuffins i år:)


Sen ledsnade jag, och var dessutom pank*S*, så jag och tjejerna köpte en varsin korv innan vi åkte hem. ( Sa jag en varsin? Det var tanken, men jag fick ju hela min och halva deras....)

När jag betalade ut oss från parkeringen så had vi bara varit där i knappt två timmar...så det var ju helt klart "sådär" betyg på den mässan.

Jag kan gå och drälla i timmar och bara titta nämligen, och nu kände jag mig färdig efter typ en halvtimme:)


Men det är kul att det anordnas!


Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa i säng, maken börjar jobba tidigt i morgon och på tisdag så jag måste upp och få iväg ungarna.

Blä:(

Han har dessutom varit bortrest tisdag-lördag förra veckan så jag har minsann fått kliva upp tidigt flera dagar i rad....*mutter*

Jag begriper inte hur alla orkar gå upp så tidigt varje dag!?

Hu.

Det finns en anledning till att jag jobbat natt, det är då ett som är säkert:)

Jag är nästan säker på att jag är den mest morgontrötta person som existerar, inte ens tonåringarna är tröttare;)


Alla säger att det blir tvärtom när man blir äldre, att man ska börja bli morgonpigg och kvällstrött, men det tror jag fan inte ett dugg på.

Nu har jag blivit så pass gammal att det borde ha börjat vända, men pyttsan;)


Jaja, det visare sig väl, rätt var det är sitter jag kanske där och löser melodikrysset eller kollar på Nyhetsmorgon, ist för att kolla på nattfilmen på TV:)


Haha, natti natti:)

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards