Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Städat och röjt. Och magen v 22

Av Carola - 26 april 2009 21:50

Ojojojajajajaa.............

Jag har ont av.....ja det vete fan av vad, ischias är det nog, på vänster sida, det brukar annars alltid vara höger som drabbas av det.

Jag har ont i rumpan;) Jaja, det är väl inte själva rumpan som gör ont utan det strålar ner från höften ner via sätesmuskeln och vidare ner i låret...ajajajaj, det är nästan så det är lite synd om mig:)

Inte är det nåt som hjälper heller, vore det så enkelt som att stretcha ut muskeln/nerven så vore det ju en piece of cake, men nixpix det funkar inte.

Jaja, skit samma det är bara massor av veckor kvar:D


Anledningen till att det gör extra ont just nu är att vi burit ut alla möbler och skräp i vårt poolrum och sen sopat(mannen) putsat rutorna (jag, fast bara på insidan..) och rullat ut den tjusiga gröna mattan som vi har därinne, och sen dammsugit den och sen tvättat av alla möbler som sen burits tillbaka:)

Det tog hela eftermiddagen, en annan är ju inte så snabb, och så måste det ju göras ordentligt.

Men nu är det klart för att fylla poolen!!

Ungarna tjatar redan, och vi svarar på samma fråga många gånger om dagen: -NÄR ska vi fylla poolen???

- Sen/ i sommar/ ungefär när skolan slutar.

Haha, precis som att de nöjer sig med det, de fortsätter tjata i morgon:)


Suttit i solen har vi minsann åxå gjort, och att den tar är det ingen tvekan om, jag har schyssta märken efter tröjans urringning:)

Igår satt jag ute och läste Harry Potter, härligt!

(Ulrica, jag har läst ut "Så länge vi båda andas" hur ligger du till?? Såååå bra!)


Och magen bara växer, såg mig själv i spegeln från sidan (efter att vi tryckt i oss pizza - skyller på den...) och jag är redan stor. För bara några veckor sen var det ingen som såg att det växte en bebis där om jag hade rätt kläder på mig, syrrans kompis märkte inget när vi var på påskmiddag tillsammans i påsk, men nu.....folk ser tveksamma ut när jag säger att det är i slutet av augusti som beräknad leverans är;)

Jaja, döm själva:

Fast det här var i morse, innan frukost:D

Jag tror nog att jag måste sträcka på ryggen hela dagen, den ser inte lika stor ut då:)


Nu ska jag författa ett mail till 13 åringens klass föräldrar, de ska åka på skolresa till Gröna Lund och vi har på nåt vis blivit ansvariga....jaja, då blir det bra gjort iaf:D


Ha det gott!

Natti natti:)

 
 
Anna B

Anna B

27 april 2009 08:09

För att vara slutet av augusti, tycker jag inte den är rasande stor faktiskt. Jag hade ju en bautamage med S och jämför alla magar med den ;) Folk trodde det var tvillingar/att jag skulle föda i morgon, redan i maj, eller nåt.

http://mittoperfektaliv.blogspot.com

 
Saerla

Saerla

27 april 2009 10:09

Tack för kommentaren hos mig! Den värmde! GRATTIS till er också! Usch, jobbigt med Ischias ju! Hur har din graviditet varit annars? Läste att ni troligen ska ha en pojke, jättesöta kläder du köpt, drömde att jag skulle ha en pojke också men jag har så svårt att tänka mig att vara en pojkmamma, men det är väl bara ovana. Tycker du har jättefin mage och den ser helt lagom ut!

http://glitterandlamour.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna

27 april 2009 11:01

Det är inte ischias... det är foglossning! Det känns precis så. Ta ett brett bälte och dra åt runt höfterna, så ska du se att det känns bättre :)

 
Annica med A o L

Annica med A o L

28 april 2009 14:54

Tänk att du fött 7 barn utan att tidigare bekantat dig med foglossning? =) Och tror att det är ischias? Och att du åt sushi för första gången, som gravid! Du är underbar! Nu börjar jag bli beroende av din blogg. :)

http://ankan74.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annica med A o L

28 april 2009 14:56

Förresten, angående magstorlek, så ska min kollega ha i början av september och hon är minst lika stor som dig. Medan du är större än min svägerska som ska ha i juli.

 
Ulrica

Ulrica

28 april 2009 17:36

Ja, jag får väl göra ett nytt försök...skrev för någon dag sen o så skickade jag utan att slå in koden, nu vet jag vad som hände då iaf..allt försvinner :( Jag har inte börjat på boken ännu, den ligger o väntar på mig, en underbar känsla. Däremot kommer filmen i morgon till vår affär så jag ska köpa den o se den till helgen, Har du sett den ännu? Jag är jättenyfiken på erat poolrum, det låter så lyxigt, är det en så stor pool så att man kan simma? Var en snäll flicka o sätt in en bild, du gillar ju när jag är avundsjuk =)

http://mamaauroras.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards