Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Trevlig sista april!

Av Carola - 30 april 2009 22:15

Det kallas nog Valborg på en massa ställen i landet, men nu bor jag i Uppsala, och här snackar vi bara om Sista April:)

OM jag hade varit ung och singel och ledig från jobbet så hade dagen med all säkerhet redan varit till ända....

Med gröt och champagnefrukost, forsränning med tillhörande alkoholintag, lite drällande runt i stan, sill-lunch, utan sill för jag avskyr det;) med nubbe(ar), mösspåtagningen och spring i backen för studenterna eller de som gärna vill visa upp sin gulnade studentmössa, champagnegalopp(som jag aldrig varit tillräckligt fräsch för att delta i....allt för rund under fötterna och med bakfyllan redan nosande i hälarna kl 15.00 på em så har det varit siesta då..)

Sen avslutning med mera alkohol och valfri aktivitet på kvällen.

PUST!

Tack och lov att man är en stadgad hemmafru med småbarn som inte bör vara på stan en dag som denna:)


Fast vissa år har det varit mysigt, med sol och picknick i slottsbacken, och bara lagom med alkohol...

Jag gillar inte att vara bakis, hua. När det begav sig och man var ute och hängde så var jag otroligt sällan bakfull. Seg och trött kanske men mådde aldrig dåligt. Retade alltid mina kompisar när de låg och mådde illa;)


Nu dricker jag ju aldrig så det kanske beror på ovana men ack så satans dålig jag blir om det blir för mkt.....Det är det INTE värt. Då kan jag hellre låta bli helt:)


Hur som helst så har dagen avlöpt lugnt och stilla hemma hos oss. Jag började iofs dagen med att få ett tokspel på hur jävligt det såg ut överallt hemma så mannen såg sig tvungen att hjälpa till med en storstädning:)

Så kom sotaren och skrämde Loppan till tårar, stackars barn:)

Sen satt vi i solen och bara jäste och hade det gott, och till middag blev det grillad oxfilé och grillad fläskfilé, egna potatisklyftor och vitlöksbröd.

Chokladpuddig till efterrätt:D


3 åringen försvann efter maten och ingen visste var hon var, till slut hittade de henne i hennes säng, djupt sovandes - hon var trött och skulle sova:)

Vi fick väcka henne för att vi skulle åka iväg till majbrasan.


Det är frälsningsarmen som håller i vår brasa, så det är massa sånger och vårtal och fackelauktion, väldigt traditionsenligt och trevligt:)

Brasan tändes och alla sjöng allsång, ungarna sprang omkring överallt, Loppan med...:)

Precis som det ska vara alltså:)


Nu har de tre minsta däckat, tvillingbusarna kollar på nån film, den äldsta sover hos kompisar och näst äldsta är nog kvar vid brasan, eller på väg hem eller nåt. Hon är sur för att jag sabbade hennes för en gångs skull goda humör med att gorma om städningen i morse.....I´m sorrrrrrrryyyyyy.

Inte kunde väl jag veta att hon var på bra humör`???  :)

Jag anser nog att man har ansvar för sitt eget humör och man behöver inte vara sur i flera timmar för att jag säger att hon ska plocka undan efter sig på toaletten?? Eller?


Jaja, tur att det bara är en unge som är så där, än så länge....?


Nu ska jag kika på en film, ha en trevlig Valborg/Sista april!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards