Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

*Varning för svordom!*

Av Carola - 9 juli 2009 10:46

Satans helvetes jävla bilfan!!!

Jag ska sätta ut skiten på Skänkes på Blocket för nu jäklar är jag sur:(


Mamma ringde, de var hemma nu, så jag skulle åka och hämta mina tjejer.

In med de tre minsta i bilen, regnet öste ner så det var sådär lagom mysigt med regn i nacken..en oroande tanke hade jag åxå att bil(jäveln)inte skulle starta..

Och mycket riktigt, när jag vrider på nyckeln så bara står den och brummar, tänder inte på en endaste cylinder(eller vad det nu är*s*)

:(  :(  :(


Vi hade ju in den på verkstad och de hittade inte ett dugg, datorn säger att bilen är frisk, men tydligen så har den blivii väldigt allergisk mot regn. Eller ok då, ÖSREGN.

Helt plötsligt:(

Satans förbannades elände.


Jaha, pappa har ingen bil hemma för den har syrran nu, hennes bil står på verkstaden den med för den har fått fel på ac`n...Bilar!!

Så det var bara till att ringa och väcka lillasyster och be henne hämta ungarna hos mamma och pappa, och snäll som hon är så gör hon det:)

Men det tar ju ett tag då, eftersom hon ju låg och sov och dessutom bor en bit ifrån, och jag har typ 3 minuters bilväg dit, det hade tagit mig max 20 minuter att åka dit, hämta dem packa in deras bagage och åka hem, och då hade jag hunnit prata med mamma och pappa åxå....


Fan jag hatar bilar som inte funkar!

Det har man när man är ung och inte är beroende av den utan lika gärna kan ta cykeln,eller bussen, inte när man är gammal;) och har ett gäng ungar som ska skjutsas hit och dit,, gärna i tid. Helst i tid...


Vår bil har gått som en klocka sen den kom från verkstaden, den har stått ut med strålande sol, lite regn och massa blåst och annat väder, men ösregn- där går gränsen tydligen.

Vi har åkt 20 mil fram och tillbaka till Furuvik, och lika långt fram och tillbaka till kusten...men nu åker vi inget mer.

Inte förrän det slutat regna och torkat upp i bilen, för det är då tydligen fukt i motorn som ställer till det:(


Det här är väääldigt lovande inför att åka till High Chapparall!!

Not!

Vi ställer nog in det, kan ju inte gärna riskera att bli ståendes där, eller på vägen dit eller hem....


Nä, jag ska fortsätta svära eder här hemma nu, inte för att det hjälper, men det känns bättre, men ni behöver ju inte få skavsår i ögonen av att läsa det;)


Allt gott, klappa era fungerande bilar:)



 
 
Ulrica

Ulrica

9 juli 2009 19:21

Nej men dumma bil :( Jag förstår att du är skitförbaskad, vi hade en innan vi köpte minibussen, den höll på o göra oss utfattiga o aldrig funkade den :( Hoppas att det ordnar sig på något sätt!

http://mamaauroras.blogg.se

 
Ingen bild

Jane

9 juli 2009 23:48

Jadu, dessa bilar :-( Dom ska ju bara fungera! Vrida på nyckeln o sen bara kunna köra iväg. Man är ju så beroende av dom tyvärr....
Ser att ni ska till mina trakter, High C. Hoppas ni får det jättekul!
Kram

 
Ingen bild

Jane

9 juli 2009 23:51

Ja, jisses vad man läser slarvigt... ;-) Ser ju nu att ni förmodligen ställer in det besöket pga bilen. Förstår ju att ni inte vill riskera att bli ståendes nånstans mellan... Hoppas ni kan hitta på något skoj som är i närheten istället!

 
Ingen bild

Ansan

10 juli 2009 08:32

Nääää! Bilar är till för att fungera - det är ju liksom hela vitsen med dem. Jag har inget behov av flashiga och häftiga bilar, lite ac, plats för oss alla och att bilen går igång när man vrider om nyckeln och jag är nöjd.

Jag förstår din frustration! Vår bil havererade på väg hem från Dalarna i påskas. På motorvägen mellan Sandviken och Gävle började typ varenda varningslampa i hela bilen att lysa, men det gick att köra den . Vi ringde vårt assistansföretag, men de hjälpte bara till om bilen inte fungerade - inte om alla lampor lyste och man enligt instruktionsboken skulle köra försiktigt ifall bilen plötsligt tvärdog, och den sträcka man körde försiktigt skulle leda omedelbart till verkstaden.

Vi körde hem, betydligt långsammare än de 120 km/h man får köra på E4:an mot Uppsala... Hem kom vi, och nästa morgon kördes bilen till verkstaden.

Det var knappt de hittade något fel på den, men nåt litet fann de ändå. De nollställde datasystemet och så. Bara felsökningen gick på nästan 5000 kr, och så lite för den där åtgärden plus en annan sak vi ändå behövde få fixad. Som tur var gick det på försäkringen (men nu blir väl premien högre nästa år...).

Jag hoppas bilen torkar upp snart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards