Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Bm besök och ont i knät

Av Carola - 29 augusti 2009 23:45

Bf igår och ingen bebis.

Jag är nu övertygad om att det blir en igångsättning i v.42;)

Vad kan det bli för datum...? Hm... runt 11 september...men hallå??

Elfte september kan man INTE föda barn! Därmed basta.

Men vem är jag att tro att man får bestämma nåt;)?

Det är ju som vanligt bara att gilla läget, vanka vidare och se glad ut:D


Hos bm igår så såg allt bra ut, bebis bus ligger kvar med huvudet ner, fixerad och klar. Lååångt ner, sa hon, men jag känner inte den där tyngden som brukar bli då, så den kan säkert sjunka ner lite till.

Den har ju två veckor på sig;)


För ögonblicket så har jag mer intresse av att bli av med det onda i knät än att föda barn, faktiskt. Det där jäkla knät:(

Jag SKA gå till läkaren, ska beställa en tid så fort jag känner mig i form efter förlossningen, för så här kan man ju inte ha det!

Minns inte om jag har gnällt om det förr, men jag lyckades vrida till knät när vi flyttade hit, för tre år sen alltså, och sen dess har det krånglat.

Först var det bara att det knakade och smällde i det när jag reste mig upp från att ha suttit på huk, men det har mellan varven gjort skitont i några dagar och blivit stelt och ömt och svullet.

Men eftersom det går över efter några dagar så har jag inte brytt mig om att söka vård, det tar ju sån förbannad tid att få komma till en läkare här där vi bor:(


Nu är det väl extra känsligt iom att jag är gravid och X antal kilon tyngre, typ 15...plus att jag inte tränat nåt på länge så musklerna runt knät är svaga, men jag får nog lov att be nån titta på det iaf.


Jag fick ont när vi åkte till High Chaparall, att sitta ihopknycklad i en bil 6 timmar var inte bra, och sen dess har det inte blivit riktigt bra, det har kommit och gått. När jag var med syrran på Ikea för ett tag sen så var det riktigt eländigt, och dagen därpå åkte jag och köpte mig ett par kryckor:D

Tänkte att nu får det vara nog.

Och såklart så gick det över i samma stund som jag kom hem med kryckorna;)

Svullet och stelt har det varit, men inte gjort ont.

Men nu, häromdagen, så satte jag mig ner på knä, mitt korkade nöt, och vips så gör det fruktansvärt ont igen:(


Igår fick jag lov att använda de där kryckorna, och jag lovar att jag var glad att jag köpt dem:)

Det är värst när jag suttit still en stund, då stelnar det till och gör helt makalöst oooont när man ska komma igång, och så molvärker det så jag tror jag blir tokig. Liiite svårt att sova när man inte kan ligga på nåt vis utan att det värker:( Byta ställning ska man ju inte tala om....ont,ont,ont!


Idag är det betydligt bättre, jag behöver inga kryckor, och det är inte alls lika stelt och svullet som igår, så det borde om det följer mönstret, vara rätt ok imorgon. Hoppas kan man ju:)


Jag har fött de flesta av barnen i knästående, och bara tanken på att ställa mig på knä just nu känns lite......aj;)


Det som är bra med att att så ont i knät är att jag inte har direkt ont nån annanstans:D Känner inte av fogarna eller ryggen eller nåt, knät överskuggar:)

Tänk positivt, eller hur var det nu;)?


Sitter och slökollar på Con Air på Tv, och jisses vad snygg han är, Nicholas Cage:)

Blir distraherad hela tiden;) och jag som skulle gå och sova så fort jag skrivit klart, nu lär jag ju blir kvar här framför filmen:)


From nu så borde det inte krångla med barnvakt till förlossningen iaf.

Idag var de stora barnen med maken och sålde  på marknad, så det var bara jag och de tre små hemma. Men det gick ju finfint, ingen bebis ville ju ut idag:)

Så nu känns det lugnare på den fronten. Jag KAN ju åka in själv på förlossningen, det är inte hela världen, men jag vill ju inte ha med lilltrion direkt..:) Helst vill jag ju såklart ha med maken direkt också:)

Äsch, det löser sig nog, är trött på att oroa mig över sånt.


Nu ska jag kolla till äldsta tjejen och hennes kompisar, de har film maraton och kommer väl inte att sova så mkt inatt,misstänker jag:)


Natti natti:)

 
 
Ingen bild

Tess W

30 augusti 2009 08:40

Har följt din blogg sedan jag ramlade in här från 10barnsmamman Tinas blogg och såg att ni skulle vara med i familjen annorlunda!
Ser fram emot nya avsnitt!

Själv har jag tre barn och är så imponerade över hur ni fixar allt!

Ring till en sjukgymnast!
Det går nog betydligt snabbare att komma dit och de kan avgöra om du behöver gå till en doktor!

Stora kramar Tess W

 
Anna B

Anna B

30 augusti 2009 09:45

Har du blivit igångsatt förr. Den kommer nog till veckan. Typ imorrn :)

http://mittoperfektaliv.blogspot.com

 
TuvaLiten

TuvaLiten

30 augusti 2009 11:13

Men fy vad jobbigt att ha ont i knät :( hoppas du får ordning på det inom kort. Vet inte riktigt om jag håller med dig om att det är så himla underbart att vara gravid, jo alltså med tanke på resultatet som väntas så är det ju helt klart en upplevelse. Men jag tillhör nog den skaran som helst sett att dessa 9 mån kunde snabbspolas ;O) föda barn, javisst! men vanka runt med diverse krämpor och illamående är inget jag njuter av precis. Har efter varje graviditet lovat mig själv att inte utsätta min kropp för detta fler gånger men tydligen lyssnar jag väldigt dåligt ;O) Nu ska jag väl inte klaga allt för mycket, hittills har denna graviditet varit rena himmelriket jämfört med de senaste två med tjejerna, hoppas på att det fortsätter i samma stil.

Lycka till nu, och jag tror att din bebis ploppar ut på torsdag, så det så!

http://tuvaliten-enflockungarochensymaskin.blogspo

 
Ulrica

Ulrica

30 augusti 2009 16:08

Den lär nog snart komma ut :) Men det är otur att du har så ont i knät :( Hoppas nu att det löser sig med barnvakt också :)

http://mamaauroras.blogg.se

 
Ingen bild

Carola

30 augusti 2009 21:39

TessW: kanske ska ringa en sjukgymnast då..låter ju klokt:) Tack!
AnnaB: Nej , aldrig igångsatt, med Trixie så hade jag tid för det på måndag kl 9.00, och hon föddes lördag 23.11:) På håret:)
Imorgon(mån) är en utmärkt dag!
Tuvaliten: Skönt att du mår bättre denna gången!! På torsdag vill jag absolut INTE ha bebis!! Då måste maken jobba både fredag och lördag och söndag så nej tack:)
Måndag, tisdag möjligen onsdag är ok:)
Ulrica: Ja ut kommer den ju alltid;) Det är väl det enda man kan vara rätt säker på just nu:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards