Direktlänk till inlägg 11 december 2009

Förr i tiden, när jag var ung....:D

Av Carola - 11 december 2009 23:06

Ja men det gick ju bra det där med.

Fylla fyrtio funkade finfint, det ser lite konstigt ut bara, och låter väldigt märkligt  , men jag vänjer mig väl, lagom tills det är dags att fylla femtio:)


Dagen förflöt lugnt och skönt, det kom TVÅ blomsterbud!

Tack Magdalena:) och svärfar:)

Det är nåt som är väldigt, VÄLDIGT ovanligt här! Jag har fått åtta barn, sju förlossningar och fått blommor en eller två gånger(Tack Magdalena igen  ) då, och jag tycker ju att det kanske är lite mer att fira?

Ett nytt liv, istf ett halvgammalt påbörjat;)

Inte så att jag misstycker, eller hellre skulle vara utan de fina blommorna! men ändå?


Själv skickar jag typ aldrig blommor så jag är ju inte rätt människa att uttala mig;)

Glad blev jag hur som helst!!!


Efter att vi klivit upp astidigt, först skulle de ju sjunga för mig och sen skulle vi vara i skolan 7.45 för luciasång i förskolan, så stressade vi på hyfsat för att hinna i tid dit, och lyckades:)

Vi var inte ens sist utan ganska i mitten.

Sången var ju såklart ljuvlig, barnen hur söta som helst och fikat efteråt trevligt.


Väl färdiga där så tog maken 4 åringen till kyrkis och jag tog småbarnen och åkte på julklapps shopping i andra änden av stan.

Halvvägs dit så insåg jag att den affär jag skulle på säkert inte skulle öppna förrän 10.00, och klockan var 9.15....men åh.

Men det finns en annan stoooooor affär där som öppnar tidigt så det var inga problem att fördriva tiden, shoppade lite paket till de små, Loppan kan ju inte skvallra;)


Sen in på den jag haft som mål och fixade det jag tänkt mig, givetvis blev det mkt dyrare än jag räknat med...men det hade jag nästan räknat med så..;)


Hemåt, köpa tårta på vägen och sen in på kyrkis och hämta 4 åringen som hade med sig terminens skörd av pyssel:) Det var två stora fulla mappar! Mina tjejer älskar att pyssla med allt.:)


Ja efter det var det ju som vilken dag som helst, laga lunch, hämta i förskolan, laga middag, tvätta osv. Mamma och pappa och syrran kom på kvällen på lite fika.Syrran stannade till midnatt (oops, som vanligt kan vi aldrig sluta prata...) och sen skulle jag bara kolla lite på nätet.

6 åringen hade känt sig lite hängig och hostig så jag tänkte att hon kunde vara hemma på fredagen, idag alltså, så kunde vi sova länge alla vi som inte ska iväg.

Åh så skönt att få ligga kvar där i sänghalmen:)


Så upplyser maken mig om att det är JAG som ska upp med ungarna nu på morgonen:(

Men bläää.  Han ska jobba svintidiga morgnar och lika sena kvällar nu fram till jul, så resten av skoldagarna är det mitt göra att få upp och iväg barnen...hade jag glööömt ju!

(kanske beror på åldern?*ASG*)


Så det var ju bara till att pallra sig upp i morse, väcka ungar och skjutsa äldsta dottern till skolan, hon hade försovit sig igen, och skulle gå luciatåg....samling halv åtta och hon vaknade sju...hm.

När jag kom hem så vaknade ju alla små ,så det där jag funderat på, att smyga ner i sängen igen var ju inte att tänka på...;)


Hela dagen idag har jag flyttat runt på saker...inte fått ett jädra dugg gjort utan det är lite plock här och lite pill där, blivit avbruten så fort jag fått upp farten på nåt.  Det jag trots allt fick uträttat är: lagt i julkorten i de adresserade kuverten, beställt lite tvspel på nätet åt sonen, bytt bil med pappa - och det tog ju ett tag iofs för det är ju en del stolar som ska flyttas över, bäddat sängen, handlat till middagen, skjutsat sonen på tennis och sen dammsugit....

Sen 7 i morse???

Jordan är liiite skyldig för han har varit vaken och lite onöjd idag, som omväxling, men nog borde jag hunnit mer??


Jaja, får ta igen det imorgon!

Då är det avslutning på tjejernas gympa, med tomtekläder på! De glömde jag förra året så jag fick köra hem och hämta dem i sista sekunden...

Sen ska jag baka är tanken, för på söndag är det ju kalas:)


Jag har planerat att baka den här:

kaka6   Och denna:kaka2  

Och så den där Trifle cake.


När jag började bläddra i Leilas bakbok så blev jag så inspirerad så jag ville baka allt! Vi får väl se hur bra det går, kan ju bli totalkaos med allt....men då finns det finfina kakor på Ica!

Åh, nu kom jag ihåg ett smarrigt recept på pepparkakscheescake....mmm


Hm, det är nog bäst att gå och lägga sig nu, så jag har nån energi kvar i morgon:)

Natti natti:) 

 
 
Ingen bild

Anna

12 december 2009 09:31

Blueberry cheesecake..... JAAAAAAAAAA!!!!!!!

Jag längtar tills i morgon :D

 
Ingen bild

Ansan

15 december 2009 12:48

De där kakorna ser himmelskt goda ut... Jag hoppas att du hade ett riktigt bra födelsedagsfirande!

 
Ingen bild

Annica med A o L

16 december 2009 20:51

Grattis i efterskott!!! Kram! Hoppas kakorna var goda. De kan inte INTE ha varit det. (dubbel negation? = de MÅSTE ha varit det!)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards