Direktlänk till inlägg 2 januari 2010

God fortsättning!!

Av Carola - 2 januari 2010 01:08

2010.

Känns rätt lätt att skriva, ligger fint på tangentbordet:)

Jag läser överallt att det gått ett decennium, och det hade inte riktigt gått in i min skalle måste jag säga!!

Men jo, det har det ju, och fort gick det!!  Fast om man kikar i backspegeln så har det ju hänt en del saker:)

2000 - våra tvillingar föds:)         



2003 - min mormor dog i februari    , men i maj så föddes 6 åringen  och så dog min farmor på hösten  inte det bästa året...Men en himla fin unge!


2005 så föddes 4 åringen  


2007 så firade vi vår 20 årsdag med att gifta oss  och så föddes barn nummer sju,  Loppan


2009 föddes så Jordan  .


Ja det KAN vara så att det har hänt andra saker i världen, men inga så viktiga som ovanstående;)


Vi firade nyår hemma, bara familjen, båda tonåringarna valde att stanna hemma med oss, härligt!

( i ärlighetens namn så ville 14 åringen gärna hänga med sina kompisar, men de skulle mest drälla runt så det fick hon inte....)


Vi hade köpt mumsiga fiskbakelser till oss vuxna och till övriga  blev det lite av varje, hade så förra året och det funkade bra, alla hittar nåt de gillar = glada barn.

Jag försökte mig på att göra mormors hiskeligt avancerade kycklingspett...dvs hon tar fileér och sån färdig marinad, trä upp på spett och in i ugnen.  

Tror nån att de dög åt sonen??


Nej just det, de smakade inte alls som mormors, stor besvikelse...knasunge.

Sen en eminent mjölkchokladkladdkaka som visade sig vara typ ogräddad i mitten....men suuuurt!  Ibland vill det sig bara inte  men det gick ju att äta kanterna...*ler*


Det råkade ju vara hockey så vi lämnade Jordan och mannen vid TV: n och gick ner och spelade Band Hero som ungarna fick i julklapp - superkul!

När vi ledsnade på det körde vi en omgång DisneyTP där ungarna klår oss LÄTT även om vi vuxna får barnfrågor.....:/


Och sen var det midnatt!!!

Loppan sov sig igenom det hela och kors i taket så vågade både 4 och 6 åringen följa med ut och titta på raketerna!!  För första gången på länge stod jag ute vid 12 slaget utan att ha livrädda barn i famnen:)

Och ujujuj vad det smällde....;) Fick nästan lite ont i öronen.....

Jordan var piggelin och vaken så han fick hoppa in under min jacka och där satt han med nappen i mun och stora ögon och tittade på alla fyrverkerier:)


Största tjejen konstaterade att han är en liten cooling, han har varit med om sååå mkt sen han föddes och han tar allt med ro:)

TV -inspelning i typ 5 veckor, flyga till Tyskland, EuropaPark, dop, flera restaurangbesök, Vibafemba uppträdande, julfirande i kyrkan, julfirande hemma, Europekonsert, och nu nyår med pangpang,  vad månde bliva av denna gosse?

En adrenalin junkie kanske;)?


Efter att vi tittat klart på alla fyrverkerier så gick vi in och slog oss ner i soffan hela bunten, utom Loppan som sov, och tittade på Mr och Mrs Smith:)

Det var så mysigt att sitta där allihopa, nöjda och glada om än lite småtrötta, speciellt  de minsta , 4 åringen somnade i soffan vid 1.30:)

6 åringen var vaken tills filmen var slut och då körde vi alla som inte år tonåringar i säng, de satt uppe till minst 4 då hörde jag att nån var och borstade tänderna....så sov de till 15 idag med..:)

Men så måste det få vara!! Det är bara nyår en gång om året:)


I morgon (senare idag...) ska vi till svärmor på middag så det är väl dags att lägga sig nu, har precis sagt godnatt till de stora tjejerna.


God fortsättning på er alla!!!


  


Natti natti:)



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards