Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Rubrik saknas

Av Carola - 27 januari 2010 22:20

Hej hopp:)

Det snöar:D

Mysigt!

Min mobil larmade 06.50, gääsp, men det var ju bara att kliva upp och väcka ungarna. Gjorde frukost och körde de tre minsta skolbarnen till skolan kvart i åtta. De börjar inte förrän kvart över, men tonåringarna måste gå strax efter åtta för att hinna, och jag måste ju ha dem hemma om jag ska skjutsa...

De stackarna får gå.... Men det är ju inte rimligt att jag ska släpa med de tre minsta ungarna för en liten biltur på fem minuter, max.


Hemma igen så hade 4 åringen vaknat och snart så kom även lilla Loppan uppstudsande, så de fick lite frukost de med, innan jag fixade Jordan och åt själv.

Iväg till kyrkis med 4 åringen och sen stannade vi kvar för det var ju musiklek för Loppan. Hon sjunger med i nästan alla sånger nu, även om det inte är på svenska;)

Fikade efteråt, och det var dagens första kopp kaffe, nice.


Kyrkis är slut 11.30 och då packade jag in de tre i bilen och så åkte vi i snöstorm till Friskis!!  Kors i taket, men jag kom iväg:)

Bytte om snabbare än blixten, och fyyy så kalla träningskläderna var som legat i bilen....brrr.

Gick med barnen till de snälla damerna som har barnpassning och "lämnade in" dem. 4 åringen ville inte vara med så hon fick titta på en film, men Loppan och en sovande Jordan blev lämnade i en stor gympasal där de hade en massa babygym, gåstolar och leksaker.

Själv skuttade jag in på ett Styrkemedel pass:)


Efter att ha gympat kanske en kvart så ser jag Loppan utanför fönstret, men hon ville bara kolla var jag var nånstans och blev nöjd när jag vinkade:)

De hade Jordan med i vagnen och så gick de och kollade lite tillsammans med Loppan, och så småningom gick de in i salen igen.

Det funkade superbra!!

Jippie:)

Jag var hyfsat trött efter passet, känns nog i morgon, härligt.


Hämtade barnen och snabbduschade, för nu var det bråttom, 6 åringen skulle hämtas om en kvart.

Ut..och hallå?? Det hade ju snöat gott och väl en decimeter! Minst.

Fick sopa av bilen för den var som en snöhög:)


Hämtade på skolan och åkte hem och gav de små en väldigt sen lunch inan jag åt själv. Drack kaffe och pratade med 14 åringens lärare i telefonen som ringde och var bekymrad över hennes deppiga attityd. Vi kom inte fram till nåt, men det är ju massor i skolan nu och hon hinner inte med, massa omprov samtidigt som hon ska hänga med på allt det nya som ska läras in, plus det där med jackan....

Ja, det är inte konstigt att hon är deppig just nu.

Läraren skulle se över möjligheten att hon får göra omproven muntligt, för det går bättre då.


Pratade med 14 åringen efter att jag lagt på, och hon kan inte precisera vad det är som är så fel, utan allt med skolan är aptrist.

Tufft , för hon har ju några år kvar, stackarn...


Sorterade fyra kassar med kläder som vi fick av en klasskompis till tvillingarna:)

Bara jätte fina kläder!

"Släng det du inte vill ha" sa de,men det är ingen risk, 6 åringen ville ha ALLT:)

Men jag fick lägga undan lite som var för stort.


Sen var det ju dags att laga mat, igen då, och efter det så var jag så illa tvungen att gå ut och skotta snö....

Sonen hakade på och han var hur duktig som helst! Det tog hälften så lång tid, dessutom var det roligare:)


Nu har jag ont i nacken, och i en axel som gjort ont sen jag gick på det där baspasset? Undras om det kan vara ett muskelfäste som fått lite stryk? Känns så.

Jaja, det gör bara ont i vissa lägen:) så jag står väl ut.


Mannen har stått i snöyra och sålt idag, han smsade att han fått skriva autograf:)

Några fnittriga tjejer som stått länge och kikat innan de vågade sig fram   


Haha:)


Nu ska jag faktiskt hoppa i säng på den här sidan midnatt, tänkte jag...få se hur det blir:)


Natti natti:)


 
 
Ingen bild

Åsa

27 januari 2010 23:25

Vilken superkvinna du är Carola!

 
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

27 januari 2010 23:46

Pust, du har att göra om dagarna ja :-) uppfriskande :-) snällt och skoj med lite kläder!

http://beckahbitch.se

 
Ingen bild

Anna

28 januari 2010 07:43

Jag vill oxå ha autograf..... tar med blocket nästa träff =P

 
Ingen bild

Ansan

28 januari 2010 07:46

Ja, visst har det varit galet mycket snö att skotta sen igår runt lunchtid? Jag var ute två omgångar igår, och i morse hade det snöat 1 dm till. Det var bara att skotta igen innan jag kunde åka till jobbet. *pust* Jag tröstar mig med att det är rätt bra, men samtidigt ensidig, träning.

 
Ingen bild

md

28 januari 2010 09:53

Hej jag undrar hur ni gjorde med Jordan när ni provade att dyka med honom???Säger ni något särskilt eller ni bara "doppar" honom under vattnet, vill gärna prova detta med min son..
/Marie

 
Ingen bild

Carola m 8

28 januari 2010 10:49

Åsa: Inte då, men fortsätt gärna säga det;)
Beckah: Ja, och sånt där är roligare än att vika tvätt, dammsuga osv:)
Anna: JA,glöm inte blocket;)
Ansan: Ja, precis hur mkt som helst?? VAr det skottat på Skogsvägen när du åkte i morse? När jag skjutsade till skolan strax före åtta var det inte det, och jösses vad slirigt det var! För att inte tala om hur nära det var att jag körde fast på parkeringen vid kyrkan....!
Tänker inte träna mer armstyrka idag iaf....:)
Marie: Dyka ja. Jag vet inte vad babysimslärare säger om att man "lär ut" som icke utbildad...men så här gör vi:)
Prova på eget bevåg!
Om du tittade på klippet från Youtube så är det inte så mkt mer än så. Vi ser till att få(försöka!) få ögonkontakt med honom innan dyket, och sen så lyfter vi upp honom en bit ur vattnet, säger DYK och drar ner honom under vattnet och drar honom mot oss stadigt med inte för fort. Själva dyket tar ju inte många sekunder, men det ska vara lugnt utfört. Lugnt och fint, då blir de inte rädda. Oftast;)
Ibland sätter de i halsen, och hostar och frustar men ta det bara lugnt då med så han inte blir rädd för att du är rädd.
Var noga med att ge nåt slags tecken innan dyket, typ säga DYK eller nåt annat, och gör alltid på samma vis. Lycka till:)

 
Ingen bild

Lotta

28 januari 2010 12:38

Alltså ni verkar ha jättemysigt om dagarna men en sak har jag reagerat på - har inte 4 ÅRINGEN något namn? känns verkigen inte så personligt.

 
Ingen bild

Ansan

28 januari 2010 14:24

Nej, det var inte ordentligt plogat på Skogsvägen när jag åkte hemifrån i morse. Fast jämfört med vår egen gata kändes det "superplogat", för på Skogsvägen hade det nog blivit plogat igår kväll eller så i alla fall. Vår gata var helt oplogad i morse. När jag kom till rondellen vid ICA blev det bättre, och sen var det inget problem att köra till jobbet. Man får ta det lugnt bara.

 
Ingen bild

Carola m 8

28 januari 2010 14:41

Lotta: Jag kallar alla barnen för deras åldrar:) Utom ibland. Jag tycker själv att det är krångligt att hålla reda på vilket barn som är hur gammalt när jag läser folks bloggar, och ofta är det ju lite avgörande för det man läser. Om jag tex läser om en XX som ramlar ner från soffan så är det ju en helt annan sak om det är en unge på 16 år eller en bebis.
Fattar du hur jag menar?? :) Min man får ju heta "Maken" eller "mannen" av samma skäl. Det är svårt att hålla reda på namn. Tycker jag iaf.
4-åringen heter Trixie:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards