Direktlänk till inlägg 3 februari 2010

Statistik;)

Av Carola - 3 februari 2010 23:16

Det känns väldigt lustigt att folk helt plötsligt känner igen en.

Ibland ser jag att de får en igenkännande glimt i ögat, men inte kan placera mig, och ibland så hälsar vilt främmande människor på mig som om vi vore gamla goda vänner:)

Just sådana gånger så blir jag sådär dum att jag inte kan erkänna att jag inte har en aning om vem jag pratar med....utan låtsas att jag vet..för ibland är det ju nån jag BORDE känna igen  .

Oftast så ger det sig ju efter en stunds snackade, men i mellanåt får man ju gå hem och fundera, och ångra sig att man inte frågade vem i hela friden personen var;)

Jag känner inte igen folk jag inte träffat på många år,typ gamla skolkompisar, vet inte vad det beror på för jag brukar ha bra koll, men det är väl för att de har förändrats så dant misstänker jag;)

De har ju blivit gubbar med flint och ölmagar eller tanter med kappa ;)

Själv ser jag ju ut som alltid. Eller? JO så måste det vara eftersom DE känner igen MIG;)


Ännu konstigare kändes det idag när jag blev intervjuad för en tidning som heter Snabelposten, en tidning av personer i daglig verksamhet, för meningsfull sysselsättning, jättetrevliga människor som kom exakt på klockslaget vi bestämt, sånt gillar jag:)  De ville, förutom intervjun ha autografer.

Av mig?  Jajamensan:)

Givetvis så fick de ju det, jag menar, det var ju det man drömde om när man var liten, att nån ville ha ens autograf:)  men det känns ju hur märkligt som helst!

Det hade jag inte räknat med, kan jag lugnt säga, men jag kan vänja mig vid det  .


Så nu har mannen fått skriva två autografer och jag TRE, jag leder:)

Men, vem räknar  .



Förutom att träffa dessa trevliga människor så har jag varit på musiklek med Loppan och Jordan, medan Trixie var på kyrkis i samma lokaler. Maken var med han åxå, så vi hade varsin i knät. Loppan är så himla söt för hon har börjat sjunga med i sångerna:) och gör rörelserna till sångerna, sötnos.


Efter sången så fikade vi lite och maken fick åka och tanka min bil, för jag tankar inte om det inte är i absoluta nödfall. 

Varför?

Jo, för att jag en gång blev stående vid bensinpumpen med nyckeln i tanklocket, och där satt den, vägrade lossna....och det var såklart samma nyckel som till tändningen, så jag kom ingen vart! *ångest*  Inte kul.

Efter det så tankar jag så sällan som möjligt:) Att maken har vårt tankkort KAN ha en del med saken att göra åxå....;)

När Trixie slutade så åkta vi till Friskis, lämnade in barnen till de gulliga damerna som har barnpassning, och jag skuttade runt på ett styrkemedelpass medan maken styrketränade. Han skyllde på ont i ryggen när jag tyckte han kunde gympa han med...men jag VET nog hur det är, han törs inte   .

Jordan som sov när jag lämnade honom hade vaknat efter typ tre minuter, men varit som ett solsken hela tiden, han satt i famnen på en dam och pratade och tjoade:) Har jag sagt att han är underbar?    

Loppan sprang runt tillsammans med Trixie och kollade lite här och var, bland annat höll hon koll så jag inte fuskade ( så mkt...) gulltjejerna  

Snabb dusch efteråt, och igenkänd av en tjej som dessutom var kompis med en kompis till mig :) Världen är liten.


Hämtade Novalie i skolan och så hem till intervjun.

Efter den så grejade jag lite innan Jordan var hungrig, så jag lade mig med honom i vår säng, Janelle hade kommit från skolan och höll ett öga på övriga. Jordan hade inte sovit nåt vidare under dagen så jag tänkte att han skulle somna bra där, och det gjorde han ju. Jag med....  sov som en stock en timme...

Konstigt att jag inte kan somna direkt när jag lägger mig på kvällen, men sådär mitt på dagen så säger det bara zzzznark så har jag kvartat in...?


Jaja, jag visste ju att Janelle hade koll, men det var inte meningen att somna..

Kvicknade till och lagade mat, och efter den så ringde kompis M så vi pratade länge, trevligt:)


Jag har huvudvärk:(  Har haft det hela dagen, och det är så trist, hoppas att den försvinner med lite mera sömn, det är nog det som fattas, har sovit dåligt flera nätter nu.

Så det är väl dags att hoppa i sänghalmen då:)


Natti natti:)

 
 
Mia

Mia

4 februari 2010 07:05

Jag förstår inte hur du hinner träna också.. Men jag antar att det går om man vill (varför vill inte jag?)

Vilka gosfrön du har :)

Hälsningar Mia

http://miaskaos.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ansan

4 februari 2010 07:15

Det är klart du blir igenkänd - du är ju KÄNDIS nu!

A har kräkts några ggr i natt. Jag vet att en annan kille i klassen fick gå hem med magont för någon dag sedan. Är det vinterkräksjukan månne? Maken är hemma med barnen idag, min tur imorgon. Så nu måste jag försöka vara lite effektiv istället för att sitta här och roa mig med att läsa om ditt liv.

 
Sandra

Sandra

4 februari 2010 08:50

Jag förstår inte hur ni får ihop det ni 3 familjer som är med i programmet!? Men jag tycker att det är underbart att se på 4:an varje måndag kl 20.00 Jag vill ju också ha så där många barn när jag tittar på er! En kram till er familj

http://hackmorasandra.blogspot.com

 
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

4 februari 2010 09:17

ja, som sagt... jag har bara 3 barn varav en så stor att han klarar sig själv och jag lyckas knappt komma iväg och träna. EN gång har jag lyckats ;-)

http://beckahbitch.se

 
Anna B

Anna B

4 februari 2010 09:48

Jag var med i två minuter av "Barnsjukhuset" och har en snubbe som handlar hos oss (ej alkis), som fortfarande pratar om det, så det fattar jag väl att folk uppmärksammar det ni gör ;) Jag har förövrigt inte ens sett det själv, vilket är lite trist.
Såg förresten programmet igår på min lediga dag. Helt underbart!

http://mittoperfektaliv.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

4 februari 2010 11:28

Så roligt med autografer:-)! Man blir ju en liten kändis när man syns på TV:-)

Jag beundrar för övrigt er stort!!! Fantastiskt hur ni klarar av vardagen med så många barn, måste vara himla skönt att ha en stor familj:-)

http://greendove.blogg.se

 
malin

malin

4 februari 2010 19:30

Klart du blir igenkänd Carola! Är man Idol blir man ju förr eller senare också kändis vet du väl ;) Och min idol har du ju varit i 9 år vid det här laget *fniss*
Vet du, häromdagen kom en gubbe in på affären där jag jobbar, undrade vem det var och döm om min förvåning när det var en av mina gamala klasskompisar , han är några veckor äldre än jag ....Faktiskt, sååå gammal är inte jag :)

http://pillris.blogg.se

 
Ingen bild

Moa

4 februari 2010 21:01

Vad heter Loppan igentligen? Har glömt :P
Kram / Moa 13 år

 
Lillith

Lillith

4 februari 2010 22:39

ha ha...måste kännas konstigt att få skriva autografer, värsta kändisen ju ;-).
Vi var med en snabbis på teve när viggo var nyfödd...var på BB för han skulle ta blodprov. Då var sydostnytt där och gjorde nåt reportage och då frågade de om de fick filma oss med Viggo på axeln..kände man sig dum eller vad?
Är inte alls van att bli filmad så.
Det var folk som sett det och kännt igen oss där på teven, en del är uppmärksamma på allt minsann ;-).
har det sparat på ett videoband här nånstans och det kan ju vara kul och ha som minne.

Detta är ett minne för er familj att ha fått vara med i denna serie på teve. Roligt!

*kram och ha en trevlig helg*

http://lillith76.wordpress.com

 
Ingen bild

cicci

10 februari 2010 07:26

Så var det när jag kände igen er på gymmet, märkte att du inte kände igen mig så det kan inte ah varit nån från nåt gammalt jobb elelr så... sen efter en stund kom jag på varifrån jag kände igen er! Det var några veckor sen, hade gått 1-2 avsnitt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards