Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Det var helgen det..

Av Carola - 8 februari 2010 00:38

Tjoff, så försvann den, fast den nästan precis började...

Jaja, lediga dagar tenderar att göra så;)

Jag vet inte om jag fick sådär himla mkt uträttat heller, nåt tvättat blev det knappt iaf, Patricia snodde tvättmaskinen först och sen blev det inte av  , men jag vek fyra maskiner ren tvätt som låg och väntade, lämnade den sen till mannen så han fick lägga ut det i allas byråer, för det är såååå trist.


Började lördagen med att åka på barngympa, och i Trixies grupp har jag blivit "hjälpmamma" så där gjorde jag lite nytta och stod och passade vid en plint, men när Novalies grupp började så satt vi ute i korridoren, Trixie och Lovelia lekte med/bråkade om en boll och jag och Jordan satt och snackade lite innan han somnade.

Vi åkte hem och åt lite och sen grejade tjejerna på med lite av varje, mest datorn, de är helt sålda på den. Men, om de får sitta där och spela några dagar så brukar de tröttna, så jag låter dem hållas:)

Corrinda ville leka, så hon ringde runt till massa kompisar, men ingen kunde, så till slut började hon röja på sitt rum ist. Jag hjälpte till och vi kastade massor, mest gamla förpackningar av diverse slag, godispapper, prislappar från kläder, gamla teckningar, massa krafs och tjafs. Vi hann inte klart så där har jag ju att göra om jag saknar arbete;)

På kvällen skjutsade jag Robban på kalas vid 18 och hämtade igen vid 21.

Slötittade på melodifestivalen, men hade ingen direkt favorít, så det v ar helt ok att åka iväg och hämta mitt i:)


Idag så var det babysim, vi har bytt grupp så Lovelia får bada hon med, och det gillar hon:)

Jordan och hon plaskade ikapp och jag fattar inte hur de lyckas, men de skvätter vattendroppar som på ett högst obehagligt vis kommer bakom mina linser, eller det gör de kanske inte men det känns så;)  Blir mkt blinkande:)


Efter badet så fikade vi på det fina cafeét som finns precis intill, och sen åkte vi hem för att ta en promenad i det fina vädret, solen strålade från en klarblå himmel.

Väl hemma så hade ena vagnen punka och det strulade med än det ena än det andra, både Jordan och Loppan sov i bilen och så kom mina föräldrar med Janelles födelsedagspresent som hon valt själv -  en garderob med spegel på:)

Vi struntade i att promenera och skruvade ihop den och drack kaffe ist:)

Det blev jättefint!


Hennes gamla garderob flyttades in till Patricia som nu har två 80cm, så nu borde hon få plats med sina kläder!

När man flyttar bort, byter ut eller ändrar om så medför det ju alltid en massa merjobb...


Båda tonårstjejerna har nu dragit igång en röjning av sina rum, och jösses vad mkt skräp de har!

Patricia slänger allt, men Janelle är som jag och spar....för det är så svårt att kasta....:)

Jag får ju en stor hög av saker som jag ska ta reda på åxå....det är dels saker som småtjejerna kan ha användning eller glädje av, men en hel del av MINA saker har hamnat där på nåt mysko vis???

Sockerkaksform, örhängen, hårband,plattång, kläder, ladd sladdar till mobiler, kabel till kameran, burkar osv i en oändlighet. Ibland blir man riktigt lycklig när man hittar nåt man glömt bort att man saknat  .

En fin påfyllning i presentlådan blir det åxå för speciellt Patricia har en massa saker som är helt nya, små nyckelringar med alla lappar kvar, smycken, små väskor, pysselpaket osv....Nytt och oanvänt:)


Även de har en massa kvar så det finns att göra som sagt, fast de får fixa det mesta själva.

Corrinda passade på att rensa i sin garderob och byrå hon med, så det blev 1½ kasse med kläder som hon dumpade in i klädkammaren, som "nån" ska ta reda på...undrar vem;)?

Jaja det är bra att de rensar och röjer, de har så mkt saker, det har vi alla, hälften vore för mkt!

Att kasta bara för att det är mycket saker/kläder tycker jag inte är nödvändigt, då måste det ju köpas nån gång igen, bättre att spara;)

Men, även jag har gjort framsteg, jag spar inte ALLT utan rensar rejält:D


I morgon är det måndag igen, med pratgrupp för Trixie.

Jordan ska vägas på bvc, och tanken är ett core pass på Friskis mitt på dagen. Vet inte vad det är:) men det blir säkert bra..

Och sen är det ju Familjen Annorlunda på TV igen, så vi bänkar oss:)


NU ------------------->  sovdags!!

Natti natti:)

 
 
Mia

Mia

8 februari 2010 08:18

Vi håller på och piffar i -95:an´s rum också. Det är en del som åker ut och annat som hon vill spara. Tyvärr vill hon slänga sånt hon själv gjort när hon var yngre och det går ju inte an..

Tyvärr har inte mina tjejer samma klädsmak och stil så att ärva kläder efter varandra blir aldrig akuellt till mitt förtret...

Hälsningar Mia

http://miaskaos.bloggplatsen.se

 
Lillith

Lillith

8 februari 2010 08:25

hur känns det att se sig själv på teve så?
Jag hade tyckt det varit hur pinigt som helst och veta att kanske 1 miljon tittar...ha ha..men jag har ju så dåligt självförtroende också ;-)

http://lillith76.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

8 februari 2010 08:29

Fullt ös:-) Roligt med rensning, det gjorde vi också i helgen och vi är bra två pers...SOOOOM dock är ooootrooligt duktiga på att spara på de mest meningslösa sakerna för att man KANSKE behöver dem om hundra år!;-)

Ha en fin start på veckan:-)

http://greendove.blogg.se

 
Cathy

Cathy

8 februari 2010 08:41

Ja, ikväll är det favoritprogrammet på tv...då får INGEN störa mig:-)
Det här med rensning.....känner igen detta med min 9åriga dotter----godispapper, små kartonger, sönderklippta papper, trasiga gem...listan kan göras lååååång:/ å hon vill absolut inte slänga nåt, kan ju vara bra att ha *suck*
Men ibland MÅSTE man bara!!

Ha en jättefin vecka:-)

http://www.fourkids.blogg.se

 
cissi

cissi

8 februari 2010 08:52

Helt under bar stor familj ni har! jag är avis, iof skulle jag nog lýckas få till en hög med ungar eftersom jag "bara" är 26 och "redan" har två barn=) men jag har ett litet problem.... sambon! hur ska man övertala han till att skaffa några till barn?=) Apprå på rensningen ni har gjort, det finns inget ställe man kan lämna in kläder och prylar som säljer dom åt er? där vi bor finns det ett ställe jag brukar lämna in kläder/leksaker där dom säljer det åt en och så tar dom en viss procent, men jag har plockat ut en hel del pengar iaf som jag sen köpt nya kläder till barna för istället=)
/cissi
cissi_bo@hotmail.com

http://cillaz.blogg.se

 
TuvaLiten

TuvaLiten

8 februari 2010 11:59

Vad flitiga ni har varit! Här skulle vi oxå behöva ta ett ordentligt ryck i ungarnas rum, eller iof i hela huset!, men jag har liksom fastnat i min bebisbubbla och det är inte många minuter under dygnet som ändan lämnar soffan eller sängen ;O) men men, förr eller senare kanske Sixten kommer på att det faktiskt går att sova någon annan stans än på mammas mage :O)

http://tuvaliten-enflockungarochensymaskin.blogspo

 
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

8 februari 2010 12:24

Spännande att höra resultat från BVC sen :-)

Jisses vad ni är duktiga och röjer :-P vi borde också ta tag i sånt men bläää

http://beckahbitch.se

 
Hedvig

Hedvig

8 februari 2010 13:30

Hej! Du har fått en "beautiful blogger award" av mig!
Hämtas med fördel på min blogg. :-D
"Ses" ikväll!

http://hemligahedvig.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

8 februari 2010 18:41

Här är en till som bänkar sig framför TV:n kl 20 ikväll :-))

http://vendelasextioatta.blogg.se

 
Ingen bild

anonyyym

8 februari 2010 20:51

eran näst äldsta dotter är fett snygg :D

 
sara

sara

8 februari 2010 21:10

härlig blogg :)

http://www.sarasliv.bloggplatsen.se

 
malin

malin

8 februari 2010 21:10

Som vanligt satt vi bänkade 20.00 i kväll.
Underbart!
Men så ringde telefonen!
Hallå, klockan 20.00 en måndagkväll!!!!!

http://pillris.blogg.se

 
Ingen bild

sussie

8 februari 2010 21:49

Ha ha satt och kolla på er ikv som alltid när det är måndag. Ack vad jag kände igen er näst äldsta dotter i min. När hon sitter och säger dom ska/kan inte veta allt om mig. Jag vet inte allt om dom. Dessa ungdomar idag kan vara riktigt illmarriga när det väl gäller. Det dom inte vet att för eller senare kommer man på dom med att göra något man inte uppskattar till fullo. Ha en fortsatt bra mån kväll.

 
Ingen bild

Carola m 8

8 februari 2010 23:26

Mia:Patricia vill åxå gärna slänga sånt där som hon gjort när hon var liten, och då slår ju nostalgigenen till, sååånt kan man inte kasta;) Och så spar JAG det.....hm..;)
Lillith: Jag har sjukt dåligt självförtroende! Trodde aldrig någonsin att jag skulle göra nåt sånt här... Men jag är nöjd och lite stolt över att jag vågade:) Det var hur kul som helst att spela in och det känns helt ok att se. Än så länge har jag inte sagt nåt jag skäms över;)
Johanna: Skönt att man inte är ensam:) Man KAN behöva sakerna sen....nån gång...kanske:D
Cathy: Tack:)
Cissi: Alla medel är tillåtna;) Jag kan säga att mutor funkar extra bra, eller hot;) Det finns säkert nåt sånt ställe i stan, men jag oooorkar inte....slänger in det i makens buss så får han köra det till Röda korset edyl, om jag inte spar då;)
Tuvaliten: Lämna INTE bebisbubblan!!! Det är det bästa stället man kan vara på:) Och allt annat finns kvar, men bebisbubblan försvinner så småningom...
Beckah: Vikten stämde ganska bra med vad jag trodde:) 8,4kg..
Hedvig: Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards