Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Vägdags

Av Carola - 8 februari 2010 23:30

Idag var jag till bvc och vägde min lilla buse.

Jordan väger nu 8,4kg....och var 68cm lång, så det är ytterst märkligt att storlek 68 är alldeles för litet? Han har minst 74 och på byxor gärna 80cl...

Men men, det är ju samma för en annan, man får ta större och större storlek på kläderna  fast man egentligen har åtminstone 2 storlekar mindre;)

Iaf så är Jordan åtta komma fyra kilo ren ljuvlighet:)

     Det är jag inte direkt ensam om att tycka!:)

Efter vägningen åkte jag till Friskis där jag lånade ut Jordan till de söta tjejerna som har barnpassning där. Jag tror att han charmar de ganska bra:)

Sen körde jag ett Core pass, det var första gången, jag hade en liiiten aning om v ad det var, och det stämde väl hyfsat, men det var svårt!

Alla rörelser var långsamma och enkla, men sen att utföra dem på rätt sätt och framför allt komma ihåg "bukstödet" var svårt...Kaaan bero på att mitt bukstöd är obefintligt:)

Det är ju de djupa inre magmusklerna som är bukstöd, och de har ju sagt upp sig för länge sen, ska bli kul att se om de har lust att vakna till liv igen  , hoppas kan man ju alltid..:)


Mannen och Trixie och Loppan var under tiden hos logopeden, och idag hade han minsann fått parkering precis utanför dörren....*mutter*. Kul för honom:)


Snabbduscha och hämta Novalie på skolan, och sen hem och äta sen lunch.

De andra droppade in allt eftersom, och när alla kommit hem så började den ena efter den andra gå iväg igen:)

Robban fick skjuts till kyrkis, där han går på en målargrupp, och maken åkte och kastade saker från helgens röj, handlade och på spinning.

Janelle gick till konfirmationen, hon är hjälpledare där.


Så småningom, efter matlagning, middag och köksröj så var det dags att bänka oss framför oss själva på TV:)

Lika spännande varje måndag!

Idag skrattade vi åt Patricia när hon blev nedskvätt av slabbvattnet från sandlådan   , det var så himla typiskt att det va just HON som lyckades, som tycker att allt är äckligt och fyyy och ihhh, och att vår eminenta fotograf sen lyckades fånga det på film:) Ahhh, det är såååå roligt!

Jag missade det hela live, så det var kul att få se det nu:)


Så var det kul att få se vad de sagt om att vi inte vet allt.

Haha, de tror minsann att vi inte har koll, men de, speciellt Patricia då som gör alla dumheter, vet inte att vi faktiskt har mer koll än vad hon tror:)

Det finns alltid nån som ser dem, nån som "skvallrar"...sen är det klart att vi inte vet allt, men det ska man ju inte heller, och inte VILL jag veta allt heller, för den delen;)


Måste berätta åxå att när vi hjälptes åt med veden så var det Janelles idé med en kedja sådär i storleksordning.

Loppan skulle ju börja och vår fotograf tyckte det skulle bli bra med en startbild på hennes små händer som greppar vedträt. Han bad henne komma och ta en vedbit och hon var snabb att göra som hon blev ombedd, men då var han inte riktigt klar med kameran så han sa: Stopp, vänta lite! Och Lovelia väntade snällt och fint, tills han sa : Varsågod. DÅ tog hon ett kliv fram och tog upp det där vedträt:)

Helt makalös på att ta regi är hon, min lilla Loppa:)

*stolt*


Corrinda grät en skvätt efter programmet för nästa gång kommer det tydligen nåt bråk mellan henne och Robban, jag minns inte alls vad det rörde, men hon är sur för att hon blev filmad när hon var arg och skrek inte alltför trevliga saker...och för att hon grät...Jaja, vi får väl se, det är säkert inte så farligt! Men försök förklara DET för en obstinat 9 åring;)


Jaha, nu är det sovdags, imorgon är det först musiklek för Jordan, första gången han ska få gå i egen grupp, med små bebisar, han har ju varit med i Lovelias sen han föddes, men nu blir det riktat för småbebbar. Det är jättekul och ungarna älskar det!

På eftermiddagen sen ska Patricia till tandläkaren, och hon vågar inte gå själv  lillgumman, så jag får ta med alla små och åka med. De har världens minsta undersökningsrum hos vår tandläkare så det blir ju knökfullt när jag kommer med Jordan i vagn, Loppan, Trixie, Novalie och så Patricia själv då...De brukar kunna stanna i väntrummet och leka, men det beror lite på vilket u-rum det blir, för är det långt bort vill jag inte lämna dem där så de kan röja runt eller gå på upptäcksfärd inne i alla rum..   .Men det blir nog bra. Vi går kanske ner på stan en sväng åxå för det var lite småsaker som skulle handlas, så får vi det gjort samtidigt.


Ha det bra:)

Natti natti:)



 
 
Ingen bild

Björne

9 februari 2010 01:06

Hej vilken härlig familj ni är o jag gilla fredagsmyset ni hadde tacos är grejer det kör jag oxå i bland om det inte blir en pizza:-)
Mvh Björne från Gävle

 
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

9 februari 2010 01:14

Ni växte ännu mer i mina ögon ikväll

http://beckahbitch.se

 
Mia

Mia

9 februari 2010 08:26

Ni är ju helt underbara allihopa.

Angående Corrindas kommande tjafs med brorsan... Det är ju sånt som händer i alla barnfamiljer, men det klart att det blir jobbigt för henne att se sig själv så på tv dessutom!

Kram

http://miaskaos.bloggplatsen.se

 
Janeth

Janeth

9 februari 2010 08:47

Det går ju så otroligt fort....växer så det knakar och det finns nästan ingen möjlighet att "ta tillvara" på tiden. Man får njuta så gott det går.
Och det är skönt att se verkligheten som rör sig hemma hos er, det är klart att det kanske inte behagar alla små viljor i familjen, vilket ni säkert hade med i beräkningarna men jag tror nog att Corrinda kommer att inse att det inte var så farligt ändå...
Önskar er en toppen vecka//Janeth

http://flerbarnsnettan.blogspot.com

 
Annica

Annica

9 februari 2010 09:00

Gillade tonårssnacket vid köksbordet! :) Ungefär så brukar det låta här oxå...hi hi...

http://moomis.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna

9 februari 2010 09:53

Vi skrattade gott åt Pisan i går =D
De skulle bara veta hur mycket vi vet fast de inte tror det...
Det är ju klart att det blir lite pinsamt för Corrinda att se sig själv "så där", men det kankse kan va lite nyttigt oxå =P

Kram från andra sidan stan

 
Ingen bild

MissParkas

9 februari 2010 12:39

SÅ roligt att se er! Och Corrinda och Tilde har SÅ lika humör, så jag kan lätt föreställa mig hur hon hade låtit i Tv så där :D
Men att Jordan har så stor storlek! Han och Ellen är lika långa (hon är ett halvkilo lättare) men hon drunknar i 74... Det är väl typiskt tjejer gissar jag :P
Kram på er allihopa!

Förrsten, det skrevs ju lite tidigare om dina tjejers "talfel". Gud vad jag blir nostalgisk när jag hör dem! Nora kunde inte säga R och syskonbarnen kunde inte säga M och vad det mer var. SÅ sött och charmigt *suckar leende* Dom växer upp fort...

 
Ingen bild

MissParkas

9 februari 2010 12:39

Haha, han väger ju ett KILO mer än Ellen ju! :D

 
mathilda

mathilda

9 februari 2010 15:52

har patricia någon blogg? :)

http://mmmathildae.blogg.se

 
Ingen bild

Vera

9 februari 2010 16:46

Hej! jättefina barn och hus ni har. Jag måste bara fråga en sak. När jag väntade nr 1 så var jag inte alls orolig att det skulle bli nåt fel på bebisen. Men med nr2 så var jag orolig att det skulle bli funktionshindrad eller något sånt. Hur stor chans var det liksom att få två perfekta barn? Nr 2 blev lika perfekt som nr 1 men jag undrar om inte ni är oroliga att de ska bli nåt fel på barnen...jag menar har man 7 friska så känns risken stor att nr 8inte är det om du förstår hur jag menar? Tänk om man skulle få ett barn med svåra funktionshinder och så har man även 5-7 andra ungar som också vill ha uppmärksamhet osv. Skulle bli jätteglad om du kunde svara på detta.
Trevlig Tisdag!

 
Ingen bild

Åsa

9 februari 2010 18:11

Underbart program igår, ni är toppen hela högen! Och jag blir lika imponerad varje gång jag läser här, kan inte sluta tjata om det. Vilket effektivitet och struktur, strålande!

 
Ingen bild

Kramis till din fam.

9 februari 2010 19:00

Visste du att patricia hadde smygit ut på kvällarna opch att hon hade provat dricka inan du såg pogramet eller fick du veta det i avsnittet?


hur reagerade du när du fick veta det??

 
Jessica

Jessica

9 februari 2010 21:07

Jag måste bara få säga att ni verkar vara en störtskön familj =)

http://takeadeepbreath.blogg.se

 
Ingen bild

Moa :)

9 februari 2010 22:02

Hej Carola! :) Om du får en vännerförfrågan på facebook om en som heter Moa , så blir jag jätteglad om du liksom tillåter den eller vad man ska säga :P
Novalie pratar jätte gulligt! :D
Kraam / Moa 13 år

 
Daniel

Daniel

9 februari 2010 22:17

åååh så myyysigt!!!

http://danielfagerholm.webblogg.se

 
Ingen bild

Carola m 8

9 februari 2010 23:04

Björne: Tack:) Pizza äter vi på söndagar...:)
Beckah: Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards