Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

Fettisdag

Av Carola - 16 februari 2010 22:51

Hopp och hej:)

Igår så vägrade Corrinda att titta på Familjen Annorlunda:)

Hennes motivering var att om hon inte sett det så kunde hon inte prata om det?

  

Det var ju det där bråket med Robban hon inte ville se, och att hon grät..men det var ju inte så farligt!

Jag som normalt INTE sjunger offentligt,sjöng Ja må hon leva inför svenska folket, lite sådär halvviskande och tjusigt, eh...not;)

Men men, vad gör det  


Corrinda vågade sig på att se det idag iaf, och jag tror att hon känner att det var ok. Vi skrattade åt Robbans förklaring på när han slutade retas:

-Om mamma och pappa säger till mig ganska högt, då fortsätter jag, men om de säger till jättehögt, då slutar jag....   eller hur det nu var han uttryckte sig..


..................................................
..............


Janelle har lyckats tappa sin mobil i golvet så den gick i två delar:(

Hon har en såndär slide modell, och den är numera två, som hålls ihop med nåt litet i mitten, jag ska se om man kan lämna in den nånstans, för det ser ut som att det "bara" är att trycka ihop den, men man måste nog ha nåt litet verktyg...KOmmer säkert inte att funka, eller så är det billigare att köpa en ny...

Hon är lite deppig nu, stackarn, men fick låna min gamla mobil så hon iaf kan nå och bli nådd av alla kompisar:)

Janelle:

  


Patricia :

  


Idag så var jag och Jordan på musiklek. Han var trött så han somnade i bilen på väg dit (2 min bilväg) men vaknade när vi kom fram:)

Efteråt så åt han och sen när jag satte honom i bilstolen så kvartade han in ganska direkt och sov sen gott medan jag, Trixie och Lovelia shoppade på först Lindex och sen Coop.  Jordan växer ju som ogräs så han fick lite nya bodysar och byxor, i de käcka färgerna brunt, svart,grått.. Muntert värre  , men inga fordon iaf  .


Inne på Coop var det lax och semmelbullar som stod på listan,  ungarna gillar inte köpta semlor, för de flesta tycker inte om mandelmassa, och Corrinda gillar knappt grädde, så de får montera ihop en efter eget tycke och smak:)


Jordan vaknade lagom till vi hämtat Novalie på skolan och kommit hem.

  

Jag åt en sen lunch, tjejerna hade fått mat på kyrkan innan vi åkte, och sen drack jag kaffe.

I den här familjen så älskar alla barnen, (nästan) kaffe, så man får alltid dela med sig till nån, oftast Lovelia.

När hon ser att jag gör iordning en kopp, så hämtar hon ett glas i skåpet eller diskmaskinen, en sked, ett sugrör och en liten blå skopa , som hon ställer på sin plats vid bordet. När jag sen sätter mig med kaffet så kräver hon sin beskärda del:)

Idag ville hon läsa tidningen åxå, det var ett reportage om en STOR hund och en liten hund:

  

-Nejmen?? Är det möjligt?

  

-Kolla DÄR, mamma, en hund! Och en till, fast jätteliten....Konstigt?

  

Bäst att ta sig en sipp kaffe:)


Knasunge:)


Jag fixade lite med tvätten samtidigt som jag eldade, för maken hade minsann hört att det var nåt fel med fjärrvärmen, nåt stort avbrott, så det var avstängt.

Och ett svinkallt hus vill man ju inte ha, speceillt inte om man är begåvad med en braskamin:)  Var varmt och skönt inne, speciellt nere i gillestugan där den sitter.


Sen var det middagsdax, och efter det var plötsligt klockan halv sju och dags att skjutsa Robban till tennis.

Mannen skulle hämta idag så jag tog ingen promenad, utan åkte hem och hjälpte ungarna fixa semlor, och lade Loppan att sova.


Nu är det sovdags!!

Natti natti:)

 
 
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

17 februari 2010 02:30

haha så söt tidningsläsare/kaffesörplare :-) mina kids gillar också kaffe :-/

MISSADE programmet igår :-o får se om jag ser repris på söndag eller om jag tar och kikar på nätet, som jag tror går :-)

ogrästillväxt på septemberpojkarna ja. Fy, jag är inte van detta. Elmer vägde 9265 gram på sjukhuset igår. Herregud! Han ökar i vikt nu så som en pyttebebis ska göra. Det borde väl ändå plana ut snart annars kommer han växa om Alvin före han fyller ett hehe Alvin väger knappt 14 kilo till sina 2,5 år :-)

http://beckahbitch.se

 
Fia

Fia

17 februari 2010 08:00

Vad gullig Lovelia var med sitt kaffe och sin tidning:D Även min Ida älskar kaffe men jag dricker i smyg för det är sån fart på henne ändå utan koffein. Alla andra får cola men hon får fanta på helgen;)

Småpojkar med turbotillväxt har jag också en, iaf med tanke på vad jag är van vid. Erik har nu strl 62 i kläder vid nästan två månader och för oss är det inte vanligt. Efter tre fjästjejer som växt i strl 56 lagom till tvåmånadersdagen är det ovant. Fördelen med en kille efter alla tjejer är att alla verkar vilja donera kläder till oss så vi behöver knappt köpa ngt förrän han passerat strl 80:) Det är toppen faktiskt för då kan man köpa det där speciella man verkligen vill ha istället för vardagskläderna! Att inte köpa finns inte på kartan nu när man äntligen FÅR köpa pojkkläder:D

http://www.tjejtrissen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lena

17 februari 2010 08:12

Kom ihåg att fråga vad de kostar att dom kollar på mobilen,Gissar de blir billigare att köppa en ny

 
Ingen bild

Sofia

17 februari 2010 11:03

Hej Carola,
vill bara säga att ni verkar vara en underbar familj! Ni är så härliga och jag bara älskar programmet! :)
Ha det bra.

 
Ingen bild

sannaaz

17 februari 2010 12:49

hej carola och alla de andra:)

Vill bara säga att ni är en otroligt härlig familj som man verkligen blir glad utav att få se, när jag har tråkigt hemma sätter jag alltid på Familjen Annorlunda, man blir bara såå lycklig av all den kärlek, öppenhet och äkta verklighet av er familj. Fortsätt bara den underbara familjen ni är och grattis till ert 8.de barn Jordan:)

Kramar

 
Lejonkvinnan

Lejonkvinnan

17 februari 2010 14:45

Vilken underbar liten kaffedrickare :)

http://lejonkvinnan.blogg.se

 
Ingen bild

Carola m 8

17 februari 2010 20:27

Beckah: Jag hoppas verkligen att vikten planar ut för det är tuungt att bära på stora bebispojkar:)
Det går att se på nätet:)
Fia; Det är ju bara det där att det finns så lite fina pojkkläder:/ shoppa är ju annars skitkul:) Roligt att du har en turboväxare du med:)
Lena; Ja, det blir säkert billigare med en ny...;(
Sofia och sannaaz och lejonkvinnan: Tusen tack, det är så roligt att ni tar er tid att skriva:)

 
Ingen bild

Camilla

17 februari 2010 22:37

Har du haft lätta graviditeter/förlossningar utan komplikationer? Du måste ju ha en fantastisk kropp som kan föda barn på löpande band. Du ser så sund ut! Är du en hälsomedveten mamma? Kram till er!

 
Lisa (sjubarnsmamma)

Lisa (sjubarnsmamma)

18 februari 2010 11:37

Vilken härlig läsning. Återkommer gärna.
Ha det gott!

http://www.sjubarnsmamma.com

 
Ingen bild

sussie

18 februari 2010 12:54

Hej Carola.

ja du det här med kaffe och barn har sin tjusning. Har själv 5 barn. Och alla e kaffedrickare utom en. Min minsta som är 4 år han älskar med kaffe. Tror dom käner av det sociala vi har med att dricka kaffe. gud vad Jordan växer snabbt. En riktigt liten guldklimp.

 
Ingen bild

Mira

18 februari 2010 15:34

Hej igen!
Måste bara få kommentera lite! Spm vanligt tycker jag att det är så mysigt att följa er på tv! Man blir nästan lite inspirerad....om min make läste detta skulle han baxna!
Vi har fyra barn och det jag undrar lite över det är hur du/ni hinner med allt? Ibland känns det som om jag går under av tvätt, städning och matlagning. Och då vill man ju mest av allt bara umgås med barnen. Hur gör du för att få balans i tillvaron? Är det möjligt?

Kramar

 
Ingen bild

Victoria

18 februari 2010 17:06

Hej hej!!
jag tänkte bara berätta att jag snodde erat tips rakt av de om att om barnen i mitt fall barnet (en dotter) smakar min mat under veckan får hon sin favorit pannkaka på fredag.. det går väll sådär men jag gör inget annat åt henne iallafall.
kram till dig och din mysiga familj!!
Kram Victoria

 
Ingen bild

Carola m 8

18 februari 2010 22:55

Camilla: Ja jag har haft väldigt okomplicerade graviditeter och förlossningar:) Hade foglossning med tvillingarna och Novalie som kom efter dem, men knappt ens det med de senare. Jo lite ont har jag haft, mkt ibland, men inget som har varit allvarligt. Alla förlossningar har gått fort, som mest 6 timmar, och då är man ju pigg efteråt:)
Kroppen känns bra på alla sätt och vis , jag mår bättre idag efter 7 graviditeter än jag gjorde innan jag fick barn!
Hälsomedveten vet jag inte om jag är....köper sällan ekologiskt...men lagar ganska mkt mat från grunden så kanske lite medveten:) Försöker iaf! Tack:)
Lisa: Tack, återkom gärna:)
Sussie: Skönt med sällskap, alla blir så förvånade att mina gillar kaffe....;)
Mira: Jag hinner det jag hinner, resten väntar snällt tills jag har tid;) Jag stressar inte över sånt. Laga mat måste man ju, och det är stentrist, men äta bör man ju....men städa och sånt där, det kan man skjuta upp till en annan dag:)
Jag gillar uttrycket:" Att städa när man har barn är som att skotta snö när det fortfarande snöar" så är det ju:)
Victoria: Hoppas det funkar, kul att kunna tipsa:) Jag kan säga att här hemma efterlevs bara halva dealen....De smakar INTE på allt, men ska ändå ha tacos....hm;)
Tack:)

 
Ingen bild

Edith

12 augusti 2010 14:46

Hej jag förstod Corrinda att hon inte ville se det
Bråkar dem aliid iskolan hoppas att jag få se er i 100 säsonger tillminst.
Har ni öppet hus någon så dem som tittar på programet får komma hem till er.
Vart bor ni i uppsala.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards