Alla inlägg under februari 2010

Av Carola - 8 februari 2010 00:38

Tjoff, så försvann den, fast den nästan precis började...

Jaja, lediga dagar tenderar att göra så;)

Jag vet inte om jag fick sådär himla mkt uträttat heller, nåt tvättat blev det knappt iaf, Patricia snodde tvättmaskinen först och sen blev det inte av  , men jag vek fyra maskiner ren tvätt som låg och väntade, lämnade den sen till mannen så han fick lägga ut det i allas byråer, för det är såååå trist.


Började lördagen med att åka på barngympa, och i Trixies grupp har jag blivit "hjälpmamma" så där gjorde jag lite nytta och stod och passade vid en plint, men när Novalies grupp började så satt vi ute i korridoren, Trixie och Lovelia lekte med/bråkade om en boll och jag och Jordan satt och snackade lite innan han somnade.

Vi åkte hem och åt lite och sen grejade tjejerna på med lite av varje, mest datorn, de är helt sålda på den. Men, om de får sitta där och spela några dagar så brukar de tröttna, så jag låter dem hållas:)

Corrinda ville leka, så hon ringde runt till massa kompisar, men ingen kunde, så till slut började hon röja på sitt rum ist. Jag hjälpte till och vi kastade massor, mest gamla förpackningar av diverse slag, godispapper, prislappar från kläder, gamla teckningar, massa krafs och tjafs. Vi hann inte klart så där har jag ju att göra om jag saknar arbete;)

På kvällen skjutsade jag Robban på kalas vid 18 och hämtade igen vid 21.

Slötittade på melodifestivalen, men hade ingen direkt favorít, så det v ar helt ok att åka iväg och hämta mitt i:)


Idag så var det babysim, vi har bytt grupp så Lovelia får bada hon med, och det gillar hon:)

Jordan och hon plaskade ikapp och jag fattar inte hur de lyckas, men de skvätter vattendroppar som på ett högst obehagligt vis kommer bakom mina linser, eller det gör de kanske inte men det känns så;)  Blir mkt blinkande:)


Efter badet så fikade vi på det fina cafeét som finns precis intill, och sen åkte vi hem för att ta en promenad i det fina vädret, solen strålade från en klarblå himmel.

Väl hemma så hade ena vagnen punka och det strulade med än det ena än det andra, både Jordan och Loppan sov i bilen och så kom mina föräldrar med Janelles födelsedagspresent som hon valt själv -  en garderob med spegel på:)

Vi struntade i att promenera och skruvade ihop den och drack kaffe ist:)

Det blev jättefint!


Hennes gamla garderob flyttades in till Patricia som nu har två 80cm, så nu borde hon få plats med sina kläder!

När man flyttar bort, byter ut eller ändrar om så medför det ju alltid en massa merjobb...


Båda tonårstjejerna har nu dragit igång en röjning av sina rum, och jösses vad mkt skräp de har!

Patricia slänger allt, men Janelle är som jag och spar....för det är så svårt att kasta....:)

Jag får ju en stor hög av saker som jag ska ta reda på åxå....det är dels saker som småtjejerna kan ha användning eller glädje av, men en hel del av MINA saker har hamnat där på nåt mysko vis???

Sockerkaksform, örhängen, hårband,plattång, kläder, ladd sladdar till mobiler, kabel till kameran, burkar osv i en oändlighet. Ibland blir man riktigt lycklig när man hittar nåt man glömt bort att man saknat  .

En fin påfyllning i presentlådan blir det åxå för speciellt Patricia har en massa saker som är helt nya, små nyckelringar med alla lappar kvar, smycken, små väskor, pysselpaket osv....Nytt och oanvänt:)


Även de har en massa kvar så det finns att göra som sagt, fast de får fixa det mesta själva.

Corrinda passade på att rensa i sin garderob och byrå hon med, så det blev 1½ kasse med kläder som hon dumpade in i klädkammaren, som "nån" ska ta reda på...undrar vem;)?

Jaja det är bra att de rensar och röjer, de har så mkt saker, det har vi alla, hälften vore för mkt!

Att kasta bara för att det är mycket saker/kläder tycker jag inte är nödvändigt, då måste det ju köpas nån gång igen, bättre att spara;)

Men, även jag har gjort framsteg, jag spar inte ALLT utan rensar rejält:D


I morgon är det måndag igen, med pratgrupp för Trixie.

Jordan ska vägas på bvc, och tanken är ett core pass på Friskis mitt på dagen. Vet inte vad det är:) men det blir säkert bra..

Och sen är det ju Familjen Annorlunda på TV igen, så vi bänkar oss:)


NU ------------------->  sovdags!!

Natti natti:)

ANNONS
Av Carola - 5 februari 2010 22:22

Oj vad ni kommenterar:)

Jätte kul att läsa, och spännande. Sluta inte!!!  Snääälla!


Jag brukar svara på ev frågor i kommentarerna, men av nån outgrundlig anledning så har det inte funkat...hojta igen om jag verkar dryg, det är inte meningen! Frågar man ska man få svar:D

För det får ju ungarna alltid...ehrm, iaf ibland ;)  Ibland blir det alldeles fel svar de får åxå...som när de frågar om de får ta en glass och  klockan är två minuter innan middagen, och jag svarar: Javisst:)  Då har man ju inte lyssnat riktigt som man ska, kan man ju lugnt säga...


Nån frågade vad Loppan heter, och hon heter  Lovelia, fast kallas mest för Loppan:) Hon var en liten loppa när hon föddes, minst av alla våra barn med sina 2770g och 47cm, så det blev bara så:)


Jag kan, efter att ha skottat av tonvis med snö från våra platta tak , säga att jag håller med de som säger att det räcker med snö;)

Det behöver inte snöa mer, men det som redan kommit behöver inte försvinna:)

En ganska ok deal, väl? Då borde i rimlighetens namn snöröjningen hinna med, och det är ljust och vackert ute:)


Jag är lite sur fö...

Vi har soptömning på fredagar, varannan vecka.

Vi är en ganska stor familj;), så det blir ganska mycket(ok då väldigt mkt !!) sopor..det kan ju vem som helst räkna ut, och en vanlig soptunna räcker ju inte långt.

I flera år så har vi haft en större variant, typ en sån som står utanför dagis och liknande ställen, den räcker inte heller, men nästan.  Idealet vore tömning varje vecka, men det är omöjligt:(  Speciellt på sommaren är det mysigt med sopor ståendes stinkande i två veckor...mmm alla flugor som surrar och väller upp när man öppnar , alla skator som sitter och hackar i utstickande soppåsar, eftersom locket inte går att stänga...uäck.


Men nu är det vinter och soporna fryser ju så det luktar inget:)


Iaf, så är det extremt små fjantiga hjul på vår tunna, så den är rätt svår att dra.

Idag när maken skjutsat två av fyra barn till skolan och var på väg hem efter de två näst på tur (han har ju bara två(+förare) platser i bussen) så hamnade han efter sopbilen, som vägrade att flytta sig så han kunde komma förbi:(

Väl framme hos oss så skulle han dra in tunnan som de ställt halvt ute på uppfarten, och...den är inte tömd?

Han hojtade såklart på killen i bilen och frågade varför de inte tömt?

-Jag orkar inte. Du kan hälsa de som bor där att de ska sanda och skotta.

Maken fick dem att backa tillbaka och så drog han fram tunnan, det var inte speciellt tungt.

  

Titta.

När jag slet som en idiot i  mitt anletes svett så var jag såååå noga med att skotta rent framför och runt tunnan!

Ja, den har snö på båda sidor om sig, men den sitter inte fast i snö direkt, tvärtom.

Att hjulen på den är som små såna där som brukar finnas under soffor, det är ju inte vårt fel.

Vi har fått den här tunnan, utan att få välja. Take it or leave it  


Om jag tittar uppåt och neråt på vår gata så ser jag grannarnas tunnor. INGEN har sandat...Varifrån ska man få sand förresten??  INGEN har det bättre eller sämre skottat framför dem än vi, det ser ungefär likadant ut överallt.

Men BARA vi har en stor tunna...med pygmé hjul.

Och då orkade han inte, jäkla gubbe.


Usch vad irriterad jag blev. Nu kom ju mannen precis och kunde säga åt dem, men annars hade de ju inte tömt den  .

Jag funderade på att ringa och klaga, men var inte tillräckligt arg för att leta reda på numret. Inte hjälper det ju heller, sopåkarna lär hävda att det var oskottat och osandat oavsett vad jag säger....

Och den blev ju ändå tömd.

Men jag var suuuuur.  Fast det har nästan gått över nu  ...


Jaja, medan jag låg kvar och slumrade så klättrade mannen upp på vårt platta tak och skottade av allt överhäng på kanterna, så ingen ska behöva bli begravd i en snölavin...Vårt tak ska vara byggt enligt norrlandsmått, med extra tätt mellan takstolarna för att tåla tung snö, vi kan ju hoppas att det stämmer;)


När jag pallrat mig upp och ätit frukost så frågade jag Janelle som var hemma med migrän, som hon sovit bort så hon var pigg igen:) om hon ville skotta eller passa barn.

Hon valde att passa barn...vet inte varför  ,Trixie spelade dator, Jordan sov och Loppan skulle hänga med ut ....:)så jag klädde på mig, tog en skyffel och gick ut och så hjälptes vi åt. Vi har ett poolrum, som har platt tak av sån där vågigt plast, det är stoooort, säkert 30kvm, och man kan ju inte gå på det, så vi stod på varsin stege och skyfflade bort det vi nådde.

När vi kommit till bakre sidan så nådde inte min stege upp längre så jag bytte tak och tog det som är över vår carport och cykelförråd.

Där skyfflade jag ner en massa först medan jag stod och funderade på om jag inte borde kunna klättra upp och balansera längs med den överliggare som är mellan de båda taken....Alltså en planka bred, men med tak av plast ¨på båda sidor....hm..men vad tusan, håller taket för flera ton snö så borde den klara av mig med....eller?

Äh, jag klättrade upp:)

Och det gick ju finfint, jag gick längs den där plankan och fick undan en jäkla massa mer än om jag stått på stegen:)

Inte ramlade jag ner heller, eller klev igenom plasten.


När jag var nästan klar så kom jag på att det ju inte är nån konst att ta sig UPP på taket från stegen, men däremot NER....Jag är ju lite smått höjdrädd, inte så farligt, men sådär att det är läskigt att ta sig runt stegen för att nå att klättra ner..

Ingen mobil hade jag heller så jag kunde smsa mannen:) Ropa ville jag ju inte, det är fånigt att stå på ett tak med en snöskyffel i handen och gapa efter hjälp  .

Men då kom han ju runt huset för att se hur långt jag kommit:) så han kunde hålla i stegen åt mig, phu.


Nu har vi en redig snöhög på vår uteplats, ungarna kan åka pulka där  , fast man vet ju inte vad som göms därunder....jag vet att det ligger en pulka där under iaf;)

Alla cyklar står i en driva med snö upp till styren, det lär dröja innan ungarna kan cykla till skolan iår...;) Lär väl tina fram till midsommar eller nåt.  


Lite lunch satt ju inte fel efter all skottning och sen röjde jag upp småtjejernas rum..såg ut som en tromb gått fram där!

Sen kom Robban hem och käkade lite innan vi åkte på tennisen, han lyckades glömma racket trots att jag påminde honom nästan det sista jag gjorde...men de hade ett som han kunde låna, tur det. Han tyckte jag skulle köra hem och hämta....jopp säkert, det tar som minst 25 minuter, trooor inte det;)


Promenerade in på stan och uträttade lite ärenden medan han spelade, och sen hem och käkade. Nu sitter jag och Patricia vid varsin dator framför tv;n, Loppan ,Trixie och Novalie sover, Robban sitter och kollar på Startrek Voyager och Corrinda är antingen där eller så ligger hon och sover, Janelle är på skräckmaraton med sina kompisar och maken är och spelar poker.


Imorgon är det barngympa, igen! Jag tycker det var igår jag skrev det?? Vad fort det går!?

Mannen ska på nåt styrelsemöte hela dagen så mina storartade planer för lördagen grusades..;) Hade tänkt slippa ta med alla små till gympan, och sen hade jag en tanke på att åka och träna, ev prova familjegympa, men men, det blir väl fler helger:)

Ganska skönt att kunna skrota på hemma med, jag har massa tvätt att roa mig med  , både tvätta, vika och om jag känner för det - stryka:)

Fast DET kommer inte hända, jag stryker typ aldrig.


Nej nu är det dags för natt mat!!!

Allt gott, bye bye:)

ANNONS
Av Carola - 4 februari 2010 16:04

Överallt så hör jag hur folk suckar och säger att nu räcker det med snö, nu kan den försvinna.

Men varför då?

Mig veterligen så är det februari. Det är en vintermånad hur gärna vi än vill ha vår!

Jag älskar vår och värme, men i februari så är ju risken ganska liten;)


Om nu snön, Gud förbjude!,försvinner, så blir det ju inte per automatik varmt och vår, utan det blir 0 gradigt, blåsigt (iaf i Uppsala) och slask och mörkt.

Hur kul är det?


Nu när man kikar ut mitt i natten så SER man ju hela världen, tack vare snön, utan snö är det ett kompakt mörker.

Jag har sen snön kom inte behövt tvätta ungarnas overaller:)

Normalt så åker de en vända i tvättmaskinen minst varannan vecka, speciellt Novalies som går på förskolan, där ägnar sig ungarna åt att krypa, kräla och rulla i sandlådan när det är geggig:(  Personalen säger inte till..suck.


Är ungarna snöiga när de kommer in så ruskar man bara av den och sen är overallen färdig att användas igen, inte genomvåt och smutsig....

:)

Jag gillar snön.  Jag avskyr normalt vintern när den är som den brukar = grå, kall och slaskig, men jag är böjd att säga att jag nästan älskar vintern när den får vara så här fin:)

Så för min del kan den ligga kvar i minst en månad till:) Eller två..

Och så gärna en kanonsommar på det, då är det härligt:)  


Här hemma är det aningens segt idag, den där huvudvärken sitter kvar och irriterar, jag smsade nyss till maken att jag struntar i att träna, vi skulle träffats där annars, men jag tror det är smartast att låta bli...Lite surt för jag hade ställt in mig på det:(

Alla barnen har kommit hem och ingen är för ögonblicket så där ruskigt aktiv;)

I köket sitter Novalie, Trixie och Corrinda och spelar spel på datorn, Robban ligger i en fåtölj och kollar på TV, Loppan går mellan datorn och TV:n,där det är som  mest spännande för stunden stannar hon:)

De stora tjejerna pluggar på sina rum.


Jag ska börja med maten, ska göra laxburgare, ungarna såg hanburgerbröden på bänken och blev jätteglada, de trodde de skulle få hamburgare....när jag sa ordet "lax" så slocknade det i blicken på dem  .

Kanske ska jag vara snäll och åka och köpa hamburgare, så slipper man en massa gnäll? Och så får jag mer lax:)  Fast jag tror inte jag orkar....kanske tina köttfärs i micron och göra egna?? Då slipper jag åka till Ica...Ja men det gör jag, så blir alla glada, och mätta:)


Ok, så får det bli, dags att sätta fart innan Jordan gossen vaknar!

Imorgon ska maken vara hemma, vi måste på nåt vis få bort snön från altantak, carporttak och kanske från garaget.....det har sina nackdelar att ha platta tak....


Bye bye:)

Av Carola - 3 februari 2010 23:16

Det känns väldigt lustigt att folk helt plötsligt känner igen en.

Ibland ser jag att de får en igenkännande glimt i ögat, men inte kan placera mig, och ibland så hälsar vilt främmande människor på mig som om vi vore gamla goda vänner:)

Just sådana gånger så blir jag sådär dum att jag inte kan erkänna att jag inte har en aning om vem jag pratar med....utan låtsas att jag vet..för ibland är det ju nån jag BORDE känna igen  .

Oftast så ger det sig ju efter en stunds snackade, men i mellanåt får man ju gå hem och fundera, och ångra sig att man inte frågade vem i hela friden personen var;)

Jag känner inte igen folk jag inte träffat på många år,typ gamla skolkompisar, vet inte vad det beror på för jag brukar ha bra koll, men det är väl för att de har förändrats så dant misstänker jag;)

De har ju blivit gubbar med flint och ölmagar eller tanter med kappa ;)

Själv ser jag ju ut som alltid. Eller? JO så måste det vara eftersom DE känner igen MIG;)


Ännu konstigare kändes det idag när jag blev intervjuad för en tidning som heter Snabelposten, en tidning av personer i daglig verksamhet, för meningsfull sysselsättning, jättetrevliga människor som kom exakt på klockslaget vi bestämt, sånt gillar jag:)  De ville, förutom intervjun ha autografer.

Av mig?  Jajamensan:)

Givetvis så fick de ju det, jag menar, det var ju det man drömde om när man var liten, att nån ville ha ens autograf:)  men det känns ju hur märkligt som helst!

Det hade jag inte räknat med, kan jag lugnt säga, men jag kan vänja mig vid det  .


Så nu har mannen fått skriva två autografer och jag TRE, jag leder:)

Men, vem räknar  .Förutom att träffa dessa trevliga människor så har jag varit på musiklek med Loppan och Jordan, medan Trixie var på kyrkis i samma lokaler. Maken var med han åxå, så vi hade varsin i knät. Loppan är så himla söt för hon har börjat sjunga med i sångerna:) och gör rörelserna till sångerna, sötnos.


Efter sången så fikade vi lite och maken fick åka och tanka min bil, för jag tankar inte om det inte är i absoluta nödfall. 

Varför?

Jo, för att jag en gång blev stående vid bensinpumpen med nyckeln i tanklocket, och där satt den, vägrade lossna....och det var såklart samma nyckel som till tändningen, så jag kom ingen vart! *ångest*  Inte kul.

Efter det så tankar jag så sällan som möjligt:) Att maken har vårt tankkort KAN ha en del med saken att göra åxå....;)

När Trixie slutade så åkta vi till Friskis, lämnade in barnen till de gulliga damerna som har barnpassning, och jag skuttade runt på ett styrkemedelpass medan maken styrketränade. Han skyllde på ont i ryggen när jag tyckte han kunde gympa han med...men jag VET nog hur det är, han törs inte   .

Jordan som sov när jag lämnade honom hade vaknat efter typ tre minuter, men varit som ett solsken hela tiden, han satt i famnen på en dam och pratade och tjoade:) Har jag sagt att han är underbar?    

Loppan sprang runt tillsammans med Trixie och kollade lite här och var, bland annat höll hon koll så jag inte fuskade ( så mkt...) gulltjejerna  

Snabb dusch efteråt, och igenkänd av en tjej som dessutom var kompis med en kompis till mig :) Världen är liten.


Hämtade Novalie i skolan och så hem till intervjun.

Efter den så grejade jag lite innan Jordan var hungrig, så jag lade mig med honom i vår säng, Janelle hade kommit från skolan och höll ett öga på övriga. Jordan hade inte sovit nåt vidare under dagen så jag tänkte att han skulle somna bra där, och det gjorde han ju. Jag med....  sov som en stock en timme...

Konstigt att jag inte kan somna direkt när jag lägger mig på kvällen, men sådär mitt på dagen så säger det bara zzzznark så har jag kvartat in...?


Jaja, jag visste ju att Janelle hade koll, men det var inte meningen att somna..

Kvicknade till och lagade mat, och efter den så ringde kompis M så vi pratade länge, trevligt:)


Jag har huvudvärk:(  Har haft det hela dagen, och det är så trist, hoppas att den försvinner med lite mera sömn, det är nog det som fattas, har sovit dåligt flera nätter nu.

Så det är väl dags att hoppa i sänghalmen då:)


Natti natti:)

Av Carola - 1 februari 2010 22:37

Tänk vad det händer saker de första månaderna av en liten människas liv, när vi tittade på Familjen Annorlunda nu ikväll så var ju Jordan bara en fjutt.

Blev ju alldeles tårögd av att se honom sådär nyfödd  .

Lilla sötnosen:)

Och Trixie då, som tyckte att han skulle få en hamburgare att äta när han var hungrig  , gullungen, hon älskar att äta på MacDonalds så det var det allra bästa hon kunde föreslå, det var vad en efterlängtad lillebror borde få:)


Jordan själv låg här hemma och sjöng och pratade för sig själv så högt att vi inte hörde TV:n;) 


Vi fick chatta med tittarna efteråt, massa stavfel:( men ville ju svara på så många som möjligt:)

Nästa avsnitt ska vi storstäda i trädgården:)Annars har vi idag varit på logopeden med våran 4 åring:

  

Trixie packar läxan till prat-gruppen innan vi åkte.


Hennes pratgrupp börjar 13.15 och jag klädde på barnen så vi var på väg 12.15, alltså en hel TIMME innan vi skulle vara där, Ackis ligger 10 minuters bilväg bort..

På vårt sjukhus har de glömt nåt väsentligt, nämligen parkeringsplatser till besökande:(

Det är ett rent h-vete varenda gång att försöka hitta någonstans att göra av bilen, och jag visste att vi skulle bli tvungna att ställa den vid Studenternas idrottsplats, som ligger en bit ifrån.

Korkad som jag är så ville jag ändå kolla om det kaaanske fanns platser inne på området, men nope.  Det tog bara tid att snurra runt och kryssa mellan alla andra som letade efter samma sak....*hatar*

Så jag körde ner till Studenternas och parkerade, betalade och plockade ur barnen ur bilen. Jordan i bilstolen på vagnschassit (älskar min vagn!) och Loppan och Trixie som fick gå... Det tar kanske tio minuter att gå ensam, om man inte är sjuk på nåt vis som kanske är en bidragande orsak till att man besöker sjukhuset??  *muttrar*  men med två små tjejer kan jag berätta att det tar nästan 25 minuter, varav det är en bra bit att gå bredvid en hyfsat trafikerad väg. Jag som inte brukar promenixa med ungarna i stan tycker inte om att gå så, deras trafikvett lämnar en hel del att önska ..;)


Vi klev in på mottagningen 13.07

Då hann vi inte stå i kön inne på öronmottagningen för att betala för besöket, så det fick vi göra efteråt.

Trixie och de andra barnen( som åxå pratar rappakalja av olika slag*s*) gick in med sina fröknar i ett rum och vi föräldrar sitter i ett annat rum  och följer det hela via en web kamera. Loppan satt i mitt knä och byggde pussel och målade om vartannat, och ibland tittade hon på syrran på webtv åxå:)

Jordan, han sov, ovanligt va?


Efter att de jobbat klart i gruppen så gick vi och betalade för oss,(lååång kö, suck) och sen är det en obligatorisk fika i cafeterian, så tjejerna fick en varsin Mer och en chokladboll, jag drack en kopp kaffe = 78kr...hm, jag som brukar köpa 6pack chokladbollar på Ikea för, ja vad kostar det?? 12 spänn eller nåt, tycker ju att det är dyyyyyrt;)

Men det hör till, är man på sjukhuset ska man få fika om man vill  .


Så var det bara att gå den långa vägen tillbaka till bilen, som tog lite kortare tid, måste bero på nedförsbacken;) och åka hem.  Logopedbesöket tar 45minuter men vi var borta i tre timmar....jäkla parkeringsidioti:(


Mannen står ju på marknad i Uppsala idag och imorgon, tisdag, så det blev lite logistikproblem, iom att 6 åringen, Novalie, slutar skolan 13.45, och pratgruppen slutar 14.00

Inte med bästa vilja i världen kan jag vara på två ställen samtidigt, så idag fick hon för första gången gå hem med tvillingarna.  De andra barnen har gått hem själva från förskolan, jag har hämtat dem de första veckorna men sen har de fått gå själva, men med henne har det inte blivit av.  Det beror helt på att jag tycker det är trevligt att träffa de andra mammorna som hämtar samtidigt:)


Hon var lite tveksam igår, men i morse så var det ok. Nåt jag glömt var att tvillingarna har gympa på måndagar och då slutar de 14.15 istf. 14.00....så Novalie fick ju vänta på dem i en halvtimme....Det var ju inte så kul såklart, men det hade gått bra.

När jag kom hem så hade de ätit mellanmål tillsammans och allt var lugnt och fint.


Det luktade hyfsat illa i hallen när jag klev in, katternas låda står inne på toan där, och det luktade, nej, stank, kattkiss i hela hallen..:(

Vi har haft ett värdelöst kattströ, typ Euroshopper eller nåt, och det funkar då inte nåt vidare.

Jag stod inte ut med lukten så jag fick åka och köpa nytt:)

Gjorde ren lådan, skurade golvet och hällde på den nya sanden, och nu doftar det gott därifrån, sanden var parfymerad   som ju allt är nuförtiden, men katterna tycker det är helt i sin ordning, och jag klagar ju inte om det luktar gott:)


Sen var det lite röj och middagslagning, och efter att vi ätit så var det mera röj och kaffe.

Strax innan Familjen Annorlunda började så ropade 16 åringen, Janelle, på mig, med lite panik i rösten. Jag satt och ammade Jordan så maken gick och kollade vad det var.

Hennes navelpiercing är helt körd:(

Den läkte fint först, hon tvättade och var så noga, men så blev det lite rött och kladdigt, hon har varit duktig på att tvätta men nu har den liksom" krupit upp" och sitter på en liten tunn hudbit bara...  Ser ut som att den ska ramla bort vilken sekund som helst.


Hon har dessutom tagit hål i örat, långt uppe i brosket(aaaaaj) och där hade hon fått en varböld som gick sönder i helgen, massa blod och var rann ut, och jag har tvättat och grejat efter konstens alla regler. Sökte på nätet och hittade nån piercingstudios råd, och där stod det att det där med naveln var ganska vanligt:(

Men, man kunde nästan alltid ta om den, efter att den fått läka ihop, så vi får väl se hur hon vill göra.


Hon var ju såklart ledsen över sin stackars navel, men det gjorde inte ont.

Vi ska åka in till studion där hon gjorde den i morgon så de får titta på den, men det är väl tyvärr så att den är förstörd.

De ska få kika på örat åxå tror jag, även om det inte var de som tog det.


Attans att hon ska ha sån otur! Hon har verkligen varit noga, inte haft kläder som suttit åt över naveln, tvättat och snurrat och smörjt och vad det nu var det stod på skötselrådet, inte ens bytt smycke innan hon fick, och så ska det bli så här:(Få se vad de säger imorgon..


Annars är det skola, kyrkis, tennis på schemat i morgon.


Nu är det natti natti:)

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

Följ bloggen

Följ Om Barnen och livet i allmänhet med Blogkeen
Följ Om Barnen och livet i allmänhet med Bloglovin'

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se