Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Lite om mycket

Av Carola - 5 mars 2010 22:53

Fredagkväll.

Det innebär alltså att vi ätit tacos;)

En kommentar på Facebook påminde mig om den där gamla reklamen: Kyckling på fredag det enda man vill ha, kyckling på fredag då mår man riktigt bra....

Ahh, jag äter gärna kyckling på fredagar ist  !!

Men nope.  ;)


Idag vaknade jag av att Lovelia smög in i sovrummet och klättrade upp i sängen för att få hjälp på med klänningen:)

   Den lilla luringen, när hon vaknar så smyger hon upp så försiktigt att jag inte vaknar:)

Idag hade hon klätt på sig allt, men klänningen krånglade lite så då behövde hon hjälp, och smög så fint så inte Jordan skulle vakna, men det gjorde han ju ändå.

Det gjorde nu inte ett dugg för det var hög tid att gå upp.


Igår kväll så var mina tre äldsta tjejer på konsert.

Då var det äntligen dags för Tokio Hotel:)

För två år sen hade de biljetter, men då blev det inställt typ en vecka innan pga av att sångaren var tvungen att operera halsen akut:( Tjejerna grät och var ledsna, men med tiden så gick det ju över, och de tappade intresset för killarna.


( Jäkla svikare  , själv älskar jag fortfarande Bon Jovi, sen den första gången jag hörde dem när jag gick i sjuan, eller om det var åttan:)  )


Men, i höstas så kom Janelle och bad mig köpa biljetter, för då skulle de komma igen. Corrinda ville så gärna se dem, så jag bokade fyra platser, en till Janelle, en till hennes kompis, en till Corrinda och en till mig själv:)

Patricia skulle inte gå. Men efter att ha funderat nån dag så ångrade hon sig, och fick ju då min biljett:)

LIka bra det, för inte hade jag velat lämna min bebis hemma!

Mannen skjutsade dit dem, och så här fina var de i hallen innan de åkte:

  

Eh, GISSA vem som sminkat sin lillasyster????  :)

Corrinda älskar att sminka sig, men får inte för oss, men igår så fick hon ett OK,och var överlycklig:)


Jag hade fått bra platser åt dem så de såg kanonbra, och Corrinda har hela mobilen full av filmer på dem, smått och litet men ändå:)

Det var nöjda tjejer som kom hem  framåt midnatt, och de stora är nyfrälsta  , det blir ju så när man får se dem live. Konserten verkar ha varit toppen om jag ska tro mobilvideona, scenschowen ser rätt cool ut:)


Janelle vaknade igår med migrän igen, hon hade det i måndags eller tisdags åxå..inte kul.

Några alvedon och ett par timmars sömn botade det hela. Oftast brukar det räcka så, bara hon får i sig värktabletter tidigt, så brukar det vända.

Usch, jag var så orolig att hon skulle vara så dålig att kvällen skulle bli förstörd, för både henne och hennes kompis..Hon hade säkert åkt ändå, men hur kul är det att sitta på konsert med migrän??

Tur att det blev bra!!


Nu är de iväg på konfirmationsläger, mina tonåringar.

Den äldsta som ledare och den yngre som konfirmand:)

Blir nog kul!

Det innebar att jag helt plötsligt stod utan den eminenta barnvakt jag alltid brukar ha på fredagar när jag skjutsar Robban på tennis!

Nån av dem brukar alltid vara hemma och inte göra nåt speciellt, antingen ska de iväg senare, eller inte alls, så de brukar tycka det är OK att hålla ett öga på de mindre, speciellt som de kan sita vid datorn eller TV:n och slöa;)

Dessutom brukar de ju laga mat...tacos you know  


Så det var bara till att ta med sig hela ligan, vi lämpade av Robban och åkte till leksaksaffären för att fördriva tiden:)

Novalie och Trixie hittade pappersdockor med kläder som man fick måla själv så det fick de en varsin, och så köpte jag överdrag till barnvagnshjulen, det ska man egentligen ha på Friskis, men jag har fuskat lite...:)  De funkar bara på två hjul för de i fram är för små...men det löser jag på nåt vis:)


Och på tal om för små...

Jag köpte två bodys till Jordan igår, den ena i storlek 74, den andra i strlk 80.

Båda på Coop, båda Friends,bara det att den ena är ekologisk.

Varför är de då lika stora?

  

De är ju för tusan EXAKT lika stora!!

Sånt här gör mig knäpp. (det är den med  möss på som är strlk 80)


Nej, värdelöst är vad det är!

Den här slipovern är en 68cl:

   VEM har bestämt att storlekarna ska variera så här?? Jag bara undrar.

Byxorna är  74cl och de är rymliga...det är ett litet äventyr att köpa kläder minsann, ska det passa eller inte?


Släktingar som vill köpa kläder åt ungarna frågar vilken storlek det ska vara, men det  går ju INTE att svara på, så jag brukar ta i i överkant. Bättre för stort än för litet, är min filosofi:)


Idag var det ju ett helt underbart väder ute, med strålande sol!!

När dörren stod öppen så kunde man sitta i hallen och det värmde skönt, sååå härligt, jag älskar solen:)

Det lär behövas mkt sol och värme för att smälta de här:

  Ser ut som i fjällen:)  

Här ska vi ha våra utemöbler snart ju!!  



I morgon ska Corrinda spela basket hela dagen, småtjejerna ska på gympa och Robban vill leka med en ny kompis som han träffat på tennisen, det blir nog bra.


Söndag babysim och sen ska vi till syster yster som fyller år idag, på fika.

Och sen är det måndag igen....ojojoj, det går fort....


Men nu är det snart dags att packa ihop för ikväll:)

Natti natti:)

 
 
Ingen bild

Ansan

6 mars 2010 08:14

Ja, jag funderar också över det där med snön. Undrar hur lång tid det tar innan den försvinner egentligen? Är den borta i juli, även i norrläget där vi skottat ner all snö från garagetaket? Vi får väl se...

Storlekarna på barnkläder är ett mysterium. Jag tycker fortfarande att det är svårt, men det är lite lättare nu än när killarna var bebisar. Minns en body i stl 68 som var mindre än varenda body vi hade i stl 56. Mycket märkligt!

 
Lillmonster

Lillmonster

6 mars 2010 08:45

Läste i tidningen om konserten. Tydligen var det mycket mindre som kom än väntat men de som var där hade haft desto större utbyte av det. Kul. :)

Jag vill också se mer sol. Idag så skiner den utanför fönstret (än så länge) så jag hoppas att den ska smälta ner lite av alla snö som finns. Det är otroligt mycket nu så det räcker i mina ögon. Nu vill jag ha vår!

Kram Kram

http://lillmonster.com

 
Ingegerd

Ingegerd

6 mars 2010 10:03

Härliga tjejer du har!
Tacos e gott o lätt o går hem hos ungarna, inget fel med det!

http://hovsing.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linnea

6 mars 2010 18:33

Hej! Ni verkar vara en helmysig familj! Jag älskar att titta på er i Familjen Annorlunda. Ni verkar ha det mycket trevligt. Alla era barn är så söta och gulliga. Jag kommer att sakna er i rutan när programmet är slut :/ Hoppas att ni blir tillfrågade, om en tredje säsong spelas in :) Ni är störtsköna! Mvh Linnea

 
Camilla

Camilla

6 mars 2010 19:52

Ni har precis lika finfina snödrivor som oss tydligen. Så där lagom höjd att de snart börjar skymma utsikten. ;) Och jag har för mig att vi bor på ganska exakt samma breddgrad som just Uppsala, fast på andra sidan havet. Jag undrar också under vilken vårmånad som den sista snöfläcken kommer att ha smält bort. Jag skulle gissa på en månad som börjar med m! Suck innan vi är där.

Hos oss betyder fredagarna oftast Tortillakväll! Helst med kyckling och en massa grönsaker. :) Mmmm, det är så gott. Alternativt blir det pizza. Jag blir också galen på alla klädstorlekar som inte alls stämmer ibland. Till julen köpte jag varsin fin Espritskjorta till de båda yngsta killarna. Den fick jag ta i betydligt större storlek. Tur att man ändå börjar ha lite vana och öga för det - efter ett antal barn. Skulle det vara maken så skulle han köra blint efter storleken på lappen, fast plagget skulle vara i miniformat. ;)

Kul med mycket bilder i bloggen! Den stilen gillar jag. Varvat med en hel del prat förstås. :) Ha en fin lördagkväll! Vi ska bänka oss framför melodifestivalen om en stund. För även om vi bor i Finland, så hejjar vi nog på svenskarna i den tävlingen (och inte på de halvt tondöva finnarna). :) Kram

http://heffaklumpeliv.blogspot.com

 
Ingen bild

Hannes Lindgren

6 mars 2010 21:28

Hej, jag heter Hannes Lindgren och bor i Skövde i Skaraborg och är ett stort fan av familjen annorlunda, och tkr att alla 3 familjer i programmet är störtsköna. Så jag tänkte höra om jag skulle kunna få hela er familjs autografer, om det är ok för er och så? Jag har en mail hannes.lindgren@gmail.com ifall du vill prata om detta via mail

 
Ewa

Ewa

7 mars 2010 09:13

Hej. Visst är det underligt det där med storlekar, det kan skilja en hel del på två plagg som ska vara samma stl.
Härligt tjejgäng som gick iväg på konserten.

Ha det så bra

http://mammatill8.bloggplatsen.se

 
TuvaLiten

TuvaLiten

7 mars 2010 10:40

Vad sägs om kycklingtacos då? så bryter ni ju inga traditioner;O)

http://tuvaliten-enflockungarochensymaskin.blogspo

 
Johanna

Johanna

7 mars 2010 13:00

Vad har ni för tillbehör till tacos?

http://greendove.blogg.se

 
Ingen bild

sussie

7 mars 2010 19:00

Hej hej!!!

Ja den där tacosen hos er varje fre kan ju bli lite tjattigt kanske man ju vissa tycka. Men något nytt vi börjat med när vi har det är att vi strimlar kycklingfile i bitar och gör det som med köttet. men givetvis måste vi ha kött med för det är bara hälften av familjen som äter det. Men kan vara ett alternativ om man börjar tröttna lite. ha en fortsatt bra helg.

 
Ulrica

Ulrica

7 mars 2010 22:33

Jag hade med gärna ätit kyckling på fredagarna men här går det mer åt pizzahållet ;) Och vad mycket snö ni har :O Här är det med mycket men ni vinner där uppe :D

http://mamaauroras.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards