Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Mina hjälpsamma tjejer

Av Carola - 23 maj 2010 23:27

Häromdagen så hörde jag hur Novalie sa till Trixie:

- Kom Trixie så ska jag kamma ditt hår. Jag ska kamma så försiktigt, så det kommer inte att göra ont.

- Okey då...


   Och så satt de där och kammade och fixade sig inför natten:)  Sötnosarna!



I fredags när jag var och handlade presenter till Novalie, och kalasattiraljer, så kom det plötsligt fram en tjej till mig och sa att hon gillade min blogg  !!

Oj vad paff jag blev, och så glad!!  Jag tänker ju inte när jag skriver att folk läser och sen känner igen mig, utan jag skriver ju som jag alltid gjort, oavsett om jag haft en läsare eller ingen alls, och att då få höra att folk gillar det är ju stenkul:)


Jag var glad hela dagen sen, så TACK!!!  


Min man fick besök i caféet av min gamla dagmamma nu i veckan, och då berättade hon att hon läser här hon med, så HEJ SONJA!!  .

Hoppas att vi ses snart nu, jag är ju sååå dålig på att ta  tag i att träffas (*skäms*) men nu blir det nog av, Välkommen  !!!!



NU ska jag sova!!!

Natti natti:)

 
 
Ingen bild

anna

23 maj 2010 23:46

å va rörd jag blir, ni verkar så himla goa så de e inte klokt

ursäkta att ja nu frågar igen Carola, men vet du vilken låt det var på tvn när du fick upp Jordan i din famn på sjukan? eller vet du nån man kan mejla å fråga? nån som gjorde inspelingen eller såå??

kram anna på marstrand som läser din BRAAAAiga blogg varje dag

 
Ingen bild

Carola m 8

23 maj 2010 23:54

Anna: Jag glömde svara dig förut...förlåt:) Har absolut ingen aning tyvärr...Meter film är det som står för inspelningen, kolla med dem? Hoppas du hittar på den!

 
princess charming

princess charming

24 maj 2010 07:59

Hejsan. Har ganska nyligen hittat hit, och jag blev såå glad över att ha hittat din blogg. Har undrat så hur det gått efter inspelningarna. Man blir ju nästan som bekant med er även om man "bara" sett er på tv. Man vill ju fortsätta följa er på något sätt. Jomen då är ju en blogg ett strålande sätt att göra det på. Måste säga (skriva,haha) att du inspirerar mig. Jag får mammakrafter av ditt sätt att vara. Alla ni som var med är helt klart mina förebilder. Jag och min man har "bara" 2 barn än så länge men de känns som en hel armè ibland och man kan tappa humöret rätt lätt även om de också kan vara hur underbara som helst. Jag beundrar er som har så många barn och som klarar det galant, och dessutom hinner med allt annat. Vi hinner inte med någonting tycker vi :). Hur gör ni för att hinna med? Förresten,,otroligt fina ni var på ert bröllop. WOW! Kolla gärna in min tråkiga blogg också om du har lust. Kramar till hela familjen..

http://www.metrobloggen.se/princesscharming

 
Ingen bild

MorgonciggOcheftermiddagskaffe

24 maj 2010 09:14

Jag vill bara säga att jag gillar & läsa din blogg! Läser även dina döttras ibland! Ni verkar vara en super go familj. Ta hand om varandra.
Mvh therese

 
jenny

jenny

24 maj 2010 15:55

Trillade in på din blogg av en slump idag. Fattade först inte att ni var familjen "annorlunda" Jag säger bara SHIT!!! Hur fixar man det?? Jag har två och ett bonus.. Har svårt att få tiden att räcka till med bara dom.. Helt klart imponerande..Jag hade iofs en klasskompis på högstadiet, dom varelva syskon. Så då kanske inte åtta är så mkt iaf;)

Ha det bra..Jag tittar in igen.
Jenny www.janethepain.se

http://www.janethepain.se

 
Sofia

Sofia

24 maj 2010 16:52

Vilka fina barn ni har

http://www.moyadesign.se

 
Johan

Johan

24 maj 2010 17:33

Ja du det där med att kamma hår kan vara spännande. Ont kan det göra, men det är ett sätt att visa omtanke och jag tror att även om det ibland kan leda till bråk så är det ett sätt att visa syskonkärlek.

http://www.applet.bloggplatsen.se

 
undraren!!!!!!!!!!!!

undraren!!!!!!!!!!!!

24 maj 2010 19:04

när kommer bilder på alla barnens rum???

http://minbloggsida.ser

 
Ingen bild

Sandra

24 maj 2010 23:23

Fina ni var när ni gifte er. Var är fotona tagna för någonstans? Fin miljö. Inte kunde man ana på bilderna att du var gravid... Smal och fin, som alltid!
Nu blev jag nyfiken på hur mycket du har gått upp under dina graviditeter? Minns du?

 
Ingen bild

Diana

24 maj 2010 23:26

Tycker Novalie var så charmig på TV:n. (Ja, dem andra med såklart!) Men hon verkade så lugn och ordentlig. Får man fråga vad hon har för talsvårigheter?

 
Ingen bild

Carola m 8

24 maj 2010 23:44

PrinsessCharming: Tack:) Jag vet inte hur vi hinner med, men tror inte att vi gör mer än nån annan:)Det låter mkt när man raddar upp det, prova;)
MorgonciggOcheftermiddagskaffe:Tack:)
Jenny: Allt är relativt;)
Sofia: Tack:)
Johan: Typ som djur som putsar varandra;)
Undraren: Jag säger till....:)
Sandra: Bilderna är tagna vid kyrkan vi gifte oss i, Danmarks kyrka.Jag har gått upp som mest 20kg och som minst 14kg, i snitt runt 17kg:)
Diana: Nu pratar Novalie som hon ska:) Bara R som fattas nu. JAg vet inte riktigt vad det var för slags talfel, men det var väldigt konstiga ord;)

 
Ingen bild

anna

25 maj 2010 00:00

tACK snälla,
ska kolla med dem då
hehe kram sov gott

mvh anna

 
Ingen bild

sussie

25 maj 2010 11:28

Ja att det är älta syskonkärlek när man e snäll och borstar håret det är det. Min stora brukar göra det på sin lillasyster. Och då ska det tillkomma att det är hennes bror. Så äkta kan det allt bara vara. Så stor jodan börjar bli nu. Lika sockersöt än. Ha en superduper dag.

 
Ingen bild

sussie

25 maj 2010 11:29

Oj fick lite brott menar ju äkta.

 
Milla

Milla

25 maj 2010 13:57

Tack för en bra blogg Carola, du inspirerar mig verkligen i min vardag med mina fem barn. Tycker ni verkar vara en härlig familj med massor av kärlekt och värme. Ser fram emot att få följa Erat liv här på bloggen. Hur gick det med Jordan och vägningen, har han passerat 10 kg? Skulle eg. i väg och väga min Loppa idag men är hemma med tre sjuka barn i stället.
Ha en bra dag
Kram Milla

http://www.familjenellison.blogg.se

 
Ingen bild

Mia Fridh

25 maj 2010 20:25

Grattis Novalie.
Fina bilder på dig vännen

 
Ingen bild

Sofie

26 maj 2010 00:23

Er familj är bara så underbar! Följde er under programmets gång och läser denna bloggen varje dag!

 
Jenny K

Jenny K

26 maj 2010 19:49

Fin och läsvärd blogg! =) Saknar er på tv nu!

http://jennyochjonas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards