Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Äntligen!

Av Carola - 31 juli 2010 23:15

Ja, men så trevligt då att huvudvärken försvann till sist!

Trodde den kommit på evighetsbesök;)

Idag är första dagen på hela veckan som jag INTE haft ont eller varit yr - yippie!


Hela veckan har Novalie och Trixie varit hos en grannflicka, lika gammal som Novalie, och lekt, från morgon till kväll!

De har kommit hem och ätit en macka, hämtat baddräkter eller nån leksak, och korta stunder har de lekt hemma hos oss, men annars varit där hela tiden!

Kompisen, T, gillar inte att vara hemma hos oss, det är nog alldeles för mkt barn, hon är ensambarn  , och hon  har lite svårt att leka flera, vilket mina barn inte alls har problem med. Sen vill hon inte att Lovelia ska vara med:(

Det är helt förklarligt och givetvis OK!! men för Loppans skull är det jobbigt...hon får ju alltid vara med sina älskade storasystrar..


Nu har ju jag inte varit på topp den här veckan, men hon och jag har ju hängt en hel del:)

Mysigt med bara henne.  


Igår var jag ute och åt med kompis J, mkt trevligt:)

Först åkte Lovelia och jag och handlade till tacos...som jag då gladeligen hoppade över;)  sen fixade Janelle och Patricia maten. Jag provade kläder, ständigt detta krångel;) men upptäckte att jag ju kunde ha mina gamla kära jeans:) Nice! Äntligen , att det ska ta sån tid för kroppen att komma tillbaka till de gamla måtten...Nu är alla kilon och centimeter borta efter graviditeten  , det tog ju "bara" elva månader.....  . Men ska jag vara ärlig så är det sen början av april som jag tog tag i det på allvar, och sen dess har tio kilon försvunnit.  Inte för att nån påpekar det....;) men det känns finemang:)

Sen är det ju magpartiet kvar då......  hahaha...eller not;)


Vid halv åtta blev jag upphämtad och vi åt god mat, först kalvrostbiff, med rostade färskpotatis..mums, och sen nån chokladefterrätt, med chokladmousse, brownie,maräng, jordnötter, hallonsorbet och kolasås....ok men lite väl knepigt med jordnötter och hallon...nja.

Kaffe på Katalin och massa babbel och bubbel, ja inte bubbel som i champagne, utan bubbel som i snacka  .

Hemma vid halv ett, och direkt i säng, jag var stentrött!



Idag vaknade jag strax före åtta av en hungrig Jordan. Han ammade och sen låg han och knölade runt i sängen mellan oss, och kom inte till ro men kunde inte vara still heller. När jag kikade ordentligt på honom så såg jag att han ju knappt kunde öppna ögonen, han var alldeles igen kladdad:( Men en liiiiiten springa lyckades han få upp och kika genom och när han fick syn på mig så log han överlycklig med hela ansiktet, sötnosen   

Så kunde han ju inte se ut så det var bara att kliva upp och tvätta ögonen rena och fina och sen droppa i Trixies ögondroppar som man absolut inte får göra....dela ögondroppar är ju ett big no no.

Men, jag vet att de inte kommit i kontakt med henne, de har varit på en dryg decimeters avstånd, och jag får exakt samma droppar om jag ringer bvc.

Bara det att idag är det lördag, så då måste man krångla sig in till en jourläkare, och det gör jag bara inte.  Så det så.


  

Jordan på speedway med pappa för några veckor sen:) ....UTAN ögoninflammation;)



När jag och han  var uppe bright and early så hämtade vi tidningen, fixade kaffe och välling och sen läste vi tidningen i godan ro.

Lovelia vaknade hon med och gjorde oss sällskap med en välling:)

Så kom Trixie med morgonrufsig frisyr och så Novalie.

Tjejerna satte sig i soffan och kollade på nåt spännande barnprogram, och jag gick ner till crosstrainern och trampade en halvtimme och sen lite styrka , dusch på det och sen färska blåbär och fil till frukost så känner man sig hyfsat sund  .


Novalie har upptäckt det ädla spelet schack , och tjatar på Perra om att spela,, så hon var in och väckte honom flera gånger i morse, för hon ville spela:)

Till slut gav han upp och började sin dag med ett parti schack, funkar det med.


Mitt på dagen tog vi en promenad till Ica för att handla lite till middagen, och sen åkte jag och Lovelia och hämtade upp kompis J, för lite shopping.


Vi har en spännande grej att gå på i höst, så jag måste ju leta lite snygga kläder:)

Idag hade jag ingen lust att prova nåt, inte hittade jag nåt heller....trist.

Lovelia provade skor, söta små rosa saker, men de var lite väl precis, ett par strumpor skulle inte få plats, så vi struntade i det.

Hon fick välja lite hårsnoddar ist, och jag köpte ett par träningsbyxor till, det är ju ett jädra tvättande hela tiden, och alltid är de byxor jag vill ha i smutsen...men nu så:)


Lovelia tycker det är ganska kul med shopping, och hon gillar absolut kompis J:)

Vi var iväg några timmar, och Lovelia var utan blöja, jag hade en femkrona beredd så vi skulle kunna springa på toa, men det behövdes inte, min duktiga lilla skrutt!

Hon är helt blöjfri nu på dagarna:)

På vägen hem somnade hon, det är jobbigt att shoppa:)


Jag var en sväng hem till mamma och pappa för att släppa in deras katter, de tre tjockisarna  , och de satt och väntade på mig så det gick fort.


Hemma så hade Perra börjat med maten, grillad fläskfilé och kyckling, mums.

Lovelia blev ledsen när jag väckte henne, men efter en stund i knät blev hon glad igen:)


Nu ligger de mindre och sover, Robban  har huvudvärk...detta eviga bacillsnurrande, jag blir galen! 

Jordan ligger i sin säng och sjunger och pratar, han är glad som en lärka, och har inga planer på att sova...Inte vill han ha nappen heller!!??

Han har älskat sin napp sen han föddes, den har suttit som gjuten i munnen, men nu sista dagarna så vägrar han. Han viftar bort den och skriker i högan sky, blir stenförbannad...

Jaja, det är inte alltid man förstår sig på de små liven;)


Men nu ska jag sova!!

Natti natti:)


 
 
Ingen bild

MissParker

1 augusti 2010 07:07

Men gud vad duktig du är! 10 kg! Grattis :D
Jag har sådan flyt (och schyssta gener) att jag går ner allting bums. Men sedan så slutade jag amma OCH började jobba + 5 kg... Så där kul. Och så är det ju magen då. Så snart jävlars är det min tur!
Tack för grattisarna till Tilde o Nora!
Och krya på lilla Jordan! (och Robban)

 
Fia

Fia

1 augusti 2010 12:35

Oförskämt att ingen kommenterar din viktnedgång;) Grattis! Här är jag ju sån att jag går ner i vikt av att vara gravid(???!!?) men upp av att amma(blä!). Den här gången törs jag inte ens ställa mig på vågen men tror nog inte att det rä så illa som de andra gångerna jag ammat. Nåja, vad är väl några fler kilon när man har så man kan dela med sig till till alla svältande i afrika ändå;)
Kram och krya på er!

http://www.tjejtrissen.bloggplatsen.se

 
izabelle

izabelle

1 augusti 2010 12:48

Duktig du är med vikten :D Grattis ( om man säger så ;) ) hihi.

Här är en till som är gjuten, gjuten i din blogg var eviga dag :D Det är här man får inspiration :D

Och en fråga på det: Varför får man inte dela ögondroppar?

Krya på alla som är sjuka kram Izabelle

http://www.izabellelindberg.blogg.se

 
Ingen bild

Susanna

1 augusti 2010 15:53

Får vi se ett (lr fler) foto på dig i din nya form? Hi hi! Grattis till avsaknaden av gravid kilona!!! ;))

 
Ingen bild

Carola m 8

1 augusti 2010 23:30

MissParker: Mina gener hjälpte till de fem första barnen....sen örkade de inte mer;)
Fia:Du är en såndär EmmaTvärtemot alltså;)
Izabelle: Man får aldrig använda nån annans medicin, men just ögoninflammation är så smittsamt så det är väl därför...fast man använder de ju knappast på en frisk unge..jaja:)
Susanna: Nja...det syns ju inte så mkt, men känns:)
Tack alla:)

 
Katarina

Katarina

2 augusti 2010 14:12

Jag har ännu några veckor kvar tills bebbe behagar komma ut. Men jag längtar så enormt efter att få börja träna och röra på mig igen! Inte enbart för att komma ner i min gamla kropp, utan mestadels för den där underbara endorfinruschen man får känna då.....

http://endastgossar.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

2 augusti 2010 20:52

STORT GRATTIS till viktminskningen! ;)
Jag gick upp 26 kilo med mitt första barn (som jag fick för 17 år sen), dom sitter fortfarande kvar och det är lögn i helvete att få bort dom!
Ha ha..
Kram Kram!

http://www.3barnsmamma.bloggplatsen.se

 
Charlotte

Charlotte

2 augusti 2010 21:24

Vad härligt att sluta med napp helt på egen hand =) Kloka barn du har.

Grattis till de tio kilona...jag rasar alltid i vikt när jag fött barn och sedan går jag långsamt upp igen - så min utmaning är att inte gå upp igen...efter att E föddes i april gick jag ner 17 kg, nu har jag gått upp två av dem igen...

Läser din blogg jätteofta och får ut mycket av den! Själv har jag fem barn (fyra om man bara räknar de levande) och både min man och jag "hämtade inspiration" av er på tv när det gällde att förbereda oss för nummer fem...

Keep up the good work säger jag bara.

http://ansgarssyskon.se

 
Ingen bild

???!!!!

3 augusti 2010 10:56

vilket sommar läger är coorinda på vad gör dom typ??????:9)))

 
Ingen bild

!!!

6 augusti 2010 14:22

jävligt sugig blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards