Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Parfyminköp

Av Carola - 24 augusti 2010 00:21

Hej:)

Nu har jag svarat på tusen frågor, typ, och kul var det:)

Det finns några frågor kvar som jag ska svara på inom de närmaste dagarna, men just nu ids ni inte läsa mer  .


Så nu får ni läsa lite annat tjafs ist!


I fredags så var Novalie bjuden på kalas, kul:)

   Jag var iväg på dagen på lite shopping, just nu letar jag skor! Phu, kanske ska lägga upp dem jag funderar på här så kan NI välja åt mig...?  Ja, det tror jag jag ska göra:)

 Iaf så glömde jag köpa omslagspapper.....? Så då pysslade vi lite med ett brevpapper och tråkigt vitt presentpapper. Blev ganska fint ju:)


Jag hade ONT i halsen igen på fredagkväll, trodde inte det var sant, ska det aldrig gå över??  Jag har ju fan haft ont i halsen skitlänge nu?

En titt i halsen visar vita prickar på rödsvullen bakgrund...hm...booorde gå till doktorn för halsprov och penicillin kanske?  Men, jag gillar varken det ena eller det andra så jag skiter i det;)  Det man ignorerar försvinner...visst?


Hur som helst så missade vi släktkalas på lördagen pga halsen:(

Inte så kul, men jag kan rimligen inte åka dit och må skräp.

Ungarna kunde inte bry sig mindre, så det var ju skönt att de inte blev deppiga. De ville gärna leka med sin lilla kusin T, men jag pratade med hennes mamma, som ju hade kalaset, och vi bestämde att ta en eftermiddag ihop ist.

Annars var det FYRA fina släktingar som fyllt år inom bara några dagar:)

Det är först barnens äldsta kusin, han blev 17 år, så Perras brorsa, hans sambo och så Perras pappas fru:)  Ålder ointressant;)


Istället roade vi oss med.....inget alls på lördagen...ja, men det är ju åxå en konst.


Söndag...vaknade med liite ont i halsen, men inte alls som dagen innan! Jippie!

Jag hade en planerad shoppingrunda på stan inplanerad med kompis J +barn, och min syster. Härligt, jag trodde att jag skulle få avboka.


Jag tog med mig Corrinda, (som fö var med Perra på marknad dagen innan och hjälpte honom då hans vanliga medhjälpare var ledig.Hon är såååå duktig, vår tjej!

Vi försökte få tonårstjejerna att hänga med honom så de kunde tjäna lite pengar, men de oooorkar inte....Corrinda däremot hade ett mål som hägrade, en egen dator:)  )    Novalie, Trixie, Lovelia och Jordan:)


Mötte upp kompis J och sen syrran.

Nån som såg oss??  Eller hörde???  Av nån outgrundlig anledning så blir mina barn som förbytta ihop med J´s barn...hm och det är inte till det bättre;)

Det var mao mkt skrik, gap och springa runt och vara allmänt pestiga:(


Men men, jag såg ett värre exempel på barn i fredags:)

En mamma med dotter, tja kanske 4-5år nånting i skoaffären, där mamman inte ville köpa skor eller vad det nu var som utlöste det hela, men barnet låg på golvet och vrålade : Mamma lämna mig iiiiinte!! med tårarna sprutande, inte ett dugg ledsen egentligen utan ren utpressning...Jisses, var på väg att stoppa en strumpa i munnen på henne för att få tyst på eländet;)  INNAN mina öron trillade av;)

Då konstaterade vi att våra barn iaf var glada:)  Ha.


Jag gillar inte när de inte uppför sig ute bland folk, så jag gormade på dem en hel del i söndags, men resultatet var ju sådär....ibland funkar det bara inte...

De var iaf glada som sagt:)


Jag köpte jeans:)

Det är heeelt ok att notera i vilken storlek:)

  

Gillar "superskinny" det låter som att man är pinnsmal typ, men det är ju inte riktigt så;)De fanns ju i stoooora storlekar med:)


Sen provade jag skor....pust som sagt.


Syster yster plockade på mina barn kläder att prova inne på H&M och shoppade loss åt dem:)  Lovelia, Trixie och Lovelia fick fina blusar och Corrinda en klänning, och sen köpte hon själv en tröja, eller om det var tvärtom? Corrinda alltså.


Glass paus och sen stängde affärerna...jahapp.


I morse käkade Jordan blåbär:)

   Han älskar blåbär, sitter och pillar upp dem så fint med pincettgrepp;) och stoppar i munnen. Ibland är skalet inte så gott tydligen men då sträcker han ut det på tungan och så får jag ta bort det:)

Han har ramlat ner från sängen:(

Sår både i pannan och på näsan....Han och jag sov en stund på lördagen, och när han vaknade så låg vi och snackade en stund, innan han skulle krypa och kolla på min byrå som står som sängbord. Det har han gjort tusen gånger förr, men nu har ju jag och Perra bytt sida i sängen och han hade lyft bort den skivan som suttit som ramla-ej-ur-sängen stöd.....och det tänkte ju inte jag på...så stackars bebisen trillade i golvet!  Han måste ha slagit i nån av lådorna i byrån ...ajajajaj.

För att följa upp den skadan så ramlade han ner för trappan lite senare åxå....den långa trappan...nån hade glömt stänga grinden ner...det är svårt med barnens kompisar för de tänker liksom inte på det.

Nu gick det väldigt bra ändå för han trillade ner ett trappsteg bara och sen låg han där och ropade, gjorde inte illa sig alls, men det hade kunnat bli hur galet som helst.


Solen sken ju idag så efter frukost gick vi ut och satte oss, jag med en kopp kaffe och Jordan med siktet inställt på bus:)

  

Katten är mysig!  Och så snäll.....  

Stolar är kul:

   Han är galen.

Klättrar på allt och sen står han gärna och ruskar på stolen åxå....;)  Just idag klarade han sig hela dagen utan att slå sig...kors i taket;)


Vi softade på här hemma, Trixie och Lovelia tittade på Tv, hoppade studsmatta, bråkade, gick hem till en granne, lekte lite med varandra:)


När Patricia kom hem tog jag med henne och Robban på stan, hon skulle köpa en parfym hon längtat efter, och Robban måste ha ett nytt tennisrack.

Janelle var barnvakt, hon ville ligga på plus så hon fick gå på en grej i skolan på fredag:)


Vi köpte nytt racket, och parfym, tror den heter DKNY, luktade rätt ok:)  Tror jag ska låna den ;) Jag har sällan parfym nu för tiden, det beror på de små bebisarna som vi fått, jag tycker det är lite oschysst att de ska få snosa i sig stark parfymlukt ist för gosig mammadoft:)


Hittade koftor åxå, som av en hääändelse;)


När vi kom hem så var Perra och Corrinda iväg för att köpa hennes dator:)

När de kom hem hade de fyndat lite på Stadium åxå, Corrinda skulle ha nya basketskor, och de var nedsatta och sen var det 20% på det åxå. Nice.

Perra fyndade han med:

  

Yes!! No more foppa  ist Race Marin skor för 99kr:)  Samma där, nedsatta från nåt, och 20% på rean:)


Sen hade hon ju fått sin efterlängtade dator som hon själv tjänat ihop vartenda öre till!!!  

Ni ser hur lycklig hon är va?    

Det absolut mest viktiga var att den var roooosa, och sen kom allt det andra:)

Det är en Samsung,MiniPC, och så köpte de till värsta coola musen med blommor på!

Jag försökte byta till mig den men den gick hon inte med på:)


Hon hann inte göra så mkt med den nu ikväll, för det tar ju en stund att installera allt jox på den, men  lite Sean Banan och Petville hann hon innan sovdags.

Jag skulle tro att hon sitter fast här i morgon.:)


Den är skitsnygg!!  Vita tangenter, rosa skal....snyyyygggg!


Nu ska jag gå och lägga mig, och hoppas att allt halsonda har övergett mig till i morgon...


Natti natti:)


 
 
Ingen bild

Mira

24 augusti 2010 07:20

Ok, superskinny och low waist o dessutom strl 36..... Jag är mist sagt imponerad! Själv har jag bara klämt fram fyra barn och min mage stannar aldrig där den ska vara om det är låg midja, hm. Ibland känns det liiite orättvist....Och jag tränar faktiskt.....

Ha de gott

 
Annica

Annica

24 augusti 2010 11:44

hej Carola, såg dig på gränby för ett par dar sen=) du e ju superskinny, jätte snygg!!

kram

http://trollmorsbusungar.blogg.se

 
Hanna

Hanna

24 augusti 2010 11:58

Bara ett tips om din dotter vill att datorn ska hålla länge.. Ser på bilden ut som att hon har datorn i knät vilket innebär att luft intag är blockerat... Säg åt henne att lägga en bräda under eller nå eller köpa en sån här http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10086654
Mao, HA ALDRIG DATORN I KNÄT FÖR DET ÄR INTE BRA FÖR DATORN ;-)
Bara ett tips liksom ;)

http://thecrazyheads.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna

24 augusti 2010 12:22

Nu måste jag påpeka en sak, Carola. Du tyckte inte det var fint när dina kommentatorer böjade sina inlägg till dig med liten bokstav. Du har helt rätt och jag håller med att sånt slarv undanbedes. Men jag gillar inte att när du ska förstärka ett ord skriver du massa vokaler, tex sööööt, smaaaal, suuuupeeeer fiiiin. Använd hellre dina smilis om du vill förtydliga eller använd adjektiv eller adverb. Det räcker gott:)
Tack annars för en välskriven och intressant blogg. MVH

 
izabelle

izabelle

24 augusti 2010 16:41

Nu blev jag lite stressad, mamma sa att man inte ska ha datorn iknät för man kan få förlamning längre fram. Jag vet inte om det är sant, men jag skulle inte pröva iaf ;)
Fast jag kan hålla med om att den är urrrr snyyyyg ;) ( förlåt du där uppe hihi )
Vad kostade den? Hur stor är den?

Kramar

http://www.izabellelindberg.blogg.se

 
Ingen bild

Susanna (Annelie)

24 augusti 2010 17:02

Åhhhh, ;) Jag älskar shopping!
Och när det är rea så kan man ju handla med gott samvete, nu sitter jag här och det kliar i plånboken, vill iväg och köpa lite möbler/förvaring för bättre ordning här hemma ;))
Ha det gott!

 
Jessica

Jessica

24 augusti 2010 17:38

Er Jordan påminner om min William, han är också överallt, klättrar på bord, trappor, soffan, sängar os.v gaaaahhhhhhh ;)

http://www.busnova.blogspot.com

 
Jennie

Jennie

25 augusti 2010 10:07

Åh vad roligt det måste vara för Corrinda att äntligen få sin efterlängtade dator :)

Snygg var den också *avis* :)

http://www.lagomskadetvara.blogspot.com

 
Ia

Ia

25 augusti 2010 14:20

Hej!

Tack för ett trevligt besök på din fina blogg. Tyvärr såg jag aldrig TV-programmet där ni var med, men det är roligt att få lära känna er på det här sättet istället.

http://countrylife.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

25 augusti 2010 16:49

Nu har jag läst ikapp mig på din blogg, jag har haft fullt upp ett tag och inte kunnat kommentera så mycket.

Ha de så bra!

http://www.3barnsmamma.bloggplatsen.se

 
Johanna 10 år

Johanna 10 år

25 augusti 2010 18:17

AAHH så snygg.
Var är den köpt och vad kostade den?
Blir nämligen sugen på att börja spara till en likadan...

Fint paket:D

http://jordgubbe.bloggagratis.se

 
Milla

Milla

25 augusti 2010 20:44

Hej Carola,
Tack för trevlig läsning, alltid lika kul att läsa din blogg.
Missade dessvärre den trevlig frågestunden, men undrar om jag kanske kan få ställa en liten fråga här i stället?
Jag är så nyfiken på hur ofta och hur mkt du rensar och slänger/ger bort/säljer/stuvar undan saker och kläder hemma. Precis som dig gillar jag att shoppa och då helst till barnen och hemmet, gillar också Ikea. Så vi har ju på tok för mkt saker hemma. Tycker det är så tråkigt att rensa och organisera, men det känns som ett måste när man har stor familj och när man skaffar sig mer än man behöver. Har du något bra tips så hur man hanterar urvuxna barnkläder och leksaker? Jag får ingen ordning alls på detta, allt hamnar i olika kassar och lådor som staplas i garaget och sen får jag inte fram det i tid för att användas.

Ha en fin kväll
kram Milla

http://www.familjenellison.blogg.se

 
Nora

Nora

28 augusti 2010 09:09

Hejhej, jag undrar bara vad datorn hette?

http://nooooras.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards