Direktlänk till inlägg 3 november 2010

Tack tack tack <3 <3 <3

Av Carola - 3 november 2010 21:36

Åh vad  GLAD jag blir av era kommentarer!!

FAst det varit allt annat än muntert här hemma så har jag blivit så himla glad över att läsa dem, att ni tar er tid att skriva en liten rad, bara för att skicka lite krya på er kramar , eller pep!!


Jag är så lycklig att just NI läser här! Jag menar ALLA mina söta läsare såklart , inte bara de som kommenterar, men just de här dagarna har ni varit ett större stöd än ni kan ana   !!

Love you all !!


Jag tänker inte skriva så mkt mer om det just idag, jag är så less på det, och sen har jag nån otroligt märklig försvarsmekanism;) Typ Det man inte pratar om finns inte :)

Det innebär att jag inte vill höra andra människor prata om det, och jag vill inte läsa om det i bloggar/tidningar/artiklar på nätet/ poster på skolan edyl, för så länge som jag kan låtsas om att det inte existerar så kan jag hålla paniken på lite avstånd.


Jag är, som nån av er åxå skrev, en kräkfobiker på tillfriskning :)

Jag har tidigare gått runt hela vinterhalvåret och mått skit bara för att man kanske drabbas....bara tanken var tillräcklig för att få ångestanfall deluxe.

Inte så många i min närhet fattade hur illa det var, utan trodde väl mer att det var som alla andra, vem gillar det, typ? Men hualigen. Det var fruktansvärt.


Nu har jag kommit så långt att jag inte får panik, jag mår ganska hyfsat när nån blir sjuk, istf att som förr, skaka som ett asplöv och vilja rymma till skogs..


Men, jag hatar det!!  Jag kan inte äta, tappar aptiten totalt, och blir extremt bacillfokuserad, eller fokuserad på att få BORT dem såklart ;)


Handsprit....I love.

Klorin....I love.


Nu har vi skurat med just Klorin, så det doftar tungt av det här hemma, och är kallt som satan för dörrarna har stått vidöppna sen i söndags :)

Jag hoppas innerligt att vi är klara med det, och aldrig drabbas igen.


Och NU tänker jag inte skriva ett skit mer om det idag!!


Jag tror att jag skrev att jag skulle visa er vad jag och syrran träffade på Friskis och Svettis förra veckan???  Vi stod och pratade vid bilarna när det plötsligt rasslade till bland löven och vi böjde oss för att kika, trodde vi tappade något.

Wooops!

 

Ihhh!  En...? Groda? Padda?  Jag vet faktiskt inte, men mannen sa Padda så okey då. Jag kör på det :)


De är ganska söta när de skuttar iväg på sina låååånga ben:)


Men, ska inte sådana här små sova nu??  Visst går väl de i dvala eller nåt?

Inte borde de skutta runt på en mörk parkeringsplats iaf, för det kan aldrig sluta väl...


Jahapp, det var allt jag hade att säga idag  , eftersom jag inte vill återge de senaste dagarna i detalj   så har jag inte så mkt att skriva om.


Jag kan förstås säga att Patricia äntligen fått sin nya hårförlängning!!

Kika in till henne HÄR och kolla vad fint det blev. Jag fattar inte varför man vill ha en sån, ,men det var hennes födelsedagspengar så...


Corrinda har fina foton inne hos sig, även om de blev korta och tjocka när vi vände på dem???  Fattar inte varför det blir så ibland?


Så, det får vara allt för idag, imorgon hoppas jag på SOL, FRISKA BARN och FRISKA FAMILJ!!!!

Jag kan nöja mig med de två sistnämnda :)


Natti med er, godingar   

 
 
Ingen bild

Helena i Uppsala

3 november 2010 22:28

Här finns en till kräkfobiker av stora mått. Måste bara få fråga HUR du har gjort för att bli bättre i fobin? Jag är i det stadiet att jag flyr så fort jag hör nåt om nåt obehagligt. (Lite terapi har det varit att läsa din blogg, samtidigt som det ger mig halvångest av att veta att så många i er familj fått det samtidigt!) Krya på er och bra kämpat, jag hade aldrig fixat det!

 
Ingen bild

Anna

3 november 2010 22:36

Kul att ni börjar krya på er så ni inte smittar ner alla på festen.....
Perra har fel, det är en groda...... =)

Vi hörs!

 
Johanna

Johanna

3 november 2010 22:48

Har du haft kräkfobi? Då måste jag verkligen berömma dig som skaffat så många barn.
Jag har själv kräkfobi och har skulle aldrig skaffa barn då dom blir magsjuka. Nu har jag en son som är 14 månader och nu när magsjukorna börjar komma så märker jag att oron kommer som ett brev på posten. Du gör det otroligt bra. Jag beundrar dig verkligen.

http://jordi.blogg.se

 
Ingen bild

Karin

3 november 2010 22:49

Åhh, vad glad jag blev för dina ord, alltså det att vi som läser och kommenterar betyder nåt för dig. Det är kul att höra. Men du ska veta att du förgyller min dag, det är så skoj att du vill dela med dig av ditt liv och din underbara familj. Det vill jag tacka dig för :D

Skönt att ni alla är friska nu, då får ni ju vafall några bra dagar tillsammans på höstlovet.

Må så gott!

Kram

 
Ingen bild

Malin

3 november 2010 22:54

Skönt att höra att ni är friska igen. Jag tänkte bara säga att jag just nu dricker en chailatte enligt ditt recept. Det är faktiskt jättegott. Tack för tipset! :)

 
Ingen bild

sanna

3 november 2010 23:39

Jag gillar ej det heller.Vad skönt att ni mår bättre nu. Vilka finna pumper ni hade gjort. Ja gillar din blogg och jag kommer sakna er på tv. Det var tråket att ni inte fick var med igen.Men jag följer er här på bloggen. Jag går in varje dag kolla om du har skrivet något. Hoppas att ni får en trevlig helge Kram på er alla

 
Ingen bild

Susanna Annelie

4 november 2010 03:33

Så roligt att höra att vi som läser "dig" kan ge något tillbaka för du inspirerar och förgyller mina/våra dagar något enormt, jag tror inte du förstår hur mycket du hjälper!
När du bjuder på dig själv så är det så befriande att veta att man inte är ensam ;-D
Kram

 
Fia

Fia

4 november 2010 07:24

Skönt att ni böröjar må lite bättre nu iaf och hoppas att ingen mer blir sjuk. Du har rätt, som vanligt. Kräk är inte roligt alls och jag är verkligen ingen fobiker för det men klarar däremot inte av att torka upp det som hamnar på golvet... Vi har dealen här hemma att jag tar och sanerar barnen och tvättar, maken får torka och sanera sängarna/golven:D
Inatt tänkte jag på dig och fick lite styrka när jag var vaken större delen av natten eftersom först Ida höll mig vaken och sen Erik som inte somnade förrän 5. Sex vaknade Ida och Linnéa och tyckte att det var morgon... Blä, säger jag men jag slapp iaf magsjuka bortsett från att tvingas vara vaken. Small blessnings:)

http://www.tjejtrissen.bloggplatsen.se

 
paula

paula

4 november 2010 08:07

kl är 8 åp morgonen och solen skiner ,så förhoppningsvis får du 3 av 3 idag?? =)

förstår precis hur du tänker,känner...som sagt en på väg tillfrisknande fobiker här med...ibland går det upp ibland går det ner....

nu ber vi om en frisk vinter och friska barn!!
kram på er

http://paulaeklund.blogg.se

 
Petra

Petra

4 november 2010 08:18

Klorin is the shit ;-) och jag är som du lite grann - om man inte ser det eller läser om det finns det inte - enkelt och lätt!!!

Kan inte läsa om fästingar t.ex för då börjar det klia ;-)

Skönt att ni mår lite bättre och att huset är sanerat ;-)

Kram

http://bloggen.willvin.se

 
Mary

Mary

4 november 2010 12:11

Dum groda som är ute nu, kanske den har sömnrubbningar! Här har jag sett några sniglar (de stora utan skal) som kavat sig upp på cykelbanan och dött i en slemmig hög, ska inte de också sova?
Surfade in till Patricia och Corrinda en vända, önskar er en trevligare fortsättning på veckan!

http://justinlife.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lotta

4 november 2010 12:17

åhh vad jätteskönt att ni äntligen fått återgå till det normala livet så att säga.

Kram
Lotta

 
Eva-Marie

Eva-Marie

4 november 2010 12:22

Hej!

Jag är precis likadan och har "snokat fram" att jag har Emetofobi! Håller tummarna att ni klarar er i framtiden!!!
KRAM E-M

http://evamaries.blogg.se

 
Sofia

Sofia

4 november 2010 13:22

Jag tänker inte skriva ett ord om det ni haft, hoppas aldrig det kommer tillbaks till er igen!
Jag vill inte ha hit skiten heller, så vi skickar skiten till den "oförstående" läraren du skrev om en annan gång.

Ha en fortsatt fin Tordag och en frisk och härlig helg!

http://www.3barnsmamma.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Camilla

4 november 2010 19:19

Jag älskar din blogg! Blir överlycklig när jag loggar in på morgonen och ser ett nytt låångt härligt inlägg! Sluta aldrig blogga!! =) Vad skönt att ni är på bättringsvägen, magsjuka är det värsta som finns, vi låg i våras hela familjen, som tur var avlöste jag o gubben varandra, så vi kräktes inte samtidigt. Har du börjat någe med julklappar än då? Jag började idag! Helt oplanerat! =) Ha det gott! Kram!

 
Ingen bild

Tiggertufflan

4 november 2010 21:13

Jag som trodde att jag var ensam om det där+att andra inte riktigt har förstått hur jobbigt man faktiskt tycker att det är.

 
Ingen bild

SaramedNora

4 november 2010 21:24

Vi är långt ifrån ensamma om den här skitfobin. Jag jobbar hårt just nu på att bli battre, undrar såklart om du Carola har några erfarenheter att dela med dig av eller om det i ditt fall gett med sig över tiden då man utsätts för och tvingas ta sig igenom ångesten istället för att fly.

 
Ingen bild

Mikael

8 november 2010 22:29

Emetofobi är inte kul att leva med. Här kan du nog få hjälp. www.fobikliniken.se

 
Ingen bild

Lisa

27 november 2010 18:49

Vi är sjuka här med :S
Kl. 4 kom 14 åringen och frågade var det fanns hinkar för hon hade kräkts. På morgonen är 4 åringen som oftast är glader hängig med feber D:
Krya på er :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards