Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Fars Dag!

Av Carola - 14 november 2010 21:39

Har ni alla gratulerat era fäder på Fars Dag?

Det finns ju vissa av er som har pappa i himlen, men då har ni kanske tänt ett ljus eller så.


Jag lever som jag lär, och har storstilat skickat ett sms till min pappa   , eller tom TVÅ sms,(eller ett sms och ett mms om man ska vara noga) för syrran och jag skickade en snygg bild på oss båda till honom ;)

Man ska inte överarbeta det hela ;)


Min pappa ÄR världens bästa pappa   !!


Fast nu lät det ju lite taskigt mot Perra som ju faktiskt åxå är världens bästa pappa, men tänk vad himla bra att just jag fått den bästa som min pappa, och sen valde den bästa pappan till mina barn!

Jag är rätt smart, om jag får säga det själv:)


Hur som helst så firade vi inte Fars Dag  speciellt här hemma idag, han var med Corrinda på basketcup, och när han kom hem drog jag och tränade.

Han fick både handla och laga mat, men å andra sidan fick han det precis som han ville då, så det måste ju vara bra ändå:)


Förutom att det är pappornas dag, så råkar det även vara Roberts och Perras namnsdag. Det är Emil idag, och inte heller det har vi firat  , Robban fick välja middag iofs, och mer än så brukar vi inte fira namnsdagar faktiskt. Jag kommer inte ens ihåg när de olika dagarna är!!


Min egen vet jag   , det är nu den 19 november, Elisabeth, och både jag och Janelle heter så, samt att våra kompisars dotter fyller år den dagen.

Men sen har jag dålig koll...eller iofs så minns jag Emildagen, för då fyller världens bästa Joel år :=)  Grattis Joel   !!


Sen har vi en Maria, en Karin ( 2 aug, mormors födelsedag) Christina, Vera, Monica och så Karl och Napoleon då ;) Fast Nappe är borttaget ur almanackan.


Den här tandlösingen heter Karin:)  Novalie Karin.

  


Vet ni, jag fick en kommentar av Mikael, han förstod att det var jobbigt att leva med kräkfobi, och länkade den här sidan, kolla den, ni som har nån slags fobi, kanske kan det vara nån hjälp!!



Sen ska jag absolut se om jag hittar det där Primark som ni tipsar om, när jag ska till London, vad jag förstår så ligger det centralt och då lär man ju inte missa det....kanske ;)


Allra mest ser jag fram emot julskyltningen, jag har varit där förr under samma period, och det är makalöst storslaget!!


Jag åker ju med min syster, vilket känns himla bra på alla vis.

Ett - hon hittar i London som sin egen bakficka, typ

Två -  hon pratar engelska så folk tror hon är infödd

Tre - Vi ska julshoppa till samma barn, nämligen mina, så det jag inte kan köpa själv, det kan hon köpa   

Fyra - Jag kan inte få ett bättre resesällskap!

Fem -  Sa jag att jag inte kan få ett bättre sällskap???


:)


Ha det bra nu, jag ska snart knoppa, bara greja lite först!!

Glöm inte att kika in och läsa vad mer jag skriver, nämligen HÄR !!


Natti natti!


 
 
Ingen bild

Anna & Joel

14 november 2010 22:40

Joel tackar och bockar! =) Vet inte riktigt hur vi ska få till det med kalas.... vi får prata om det nästa helg kankse... =)

 
Ingen bild

Sofia

15 november 2010 16:35

Jag heter också Elisabeth i mellannamn:)

 
Ingen bild

Elin

15 november 2010 23:03

Nämen, samma namnsdag som mig :D eller i andranamn då här också. Och så heter ju min mormor, mamma, dotter och mina två systrar det också. Har du klurat ut det? Japp, det är ett släktnamn ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards