Direktlänk till inlägg 7 april 2011

Zlatan i bilen, gubbar i köket

Av Carola - 7 april 2011 14:07

Japp precis så är det här hemma, jag råkade stänga in Zlatan i bilen när jag kom hem efter att ha handlat, och hela köket vimlar av hantverkare  .

Zlatan är då inte den långa killen som spelar fotboll och tjänar miljoner (tyvärr, hade varit fint att ha honom instängd i bilen ju..) utan vår ena katt.

Jag packade ur barnen ur bilen, tog kassarna med mat och sen stängde jag, och nu kom Perra och undrade om jag möjligen haft katten där i bilen hela dagen??

Men nej, jag såg honom när jag kom hem och jag hälsade på honom så det rör sig om typ 2 timmar...men det räcker ju, han var lite grinig   å andra sidan kanske han låter bli att hoppa in i bilar hädanefter....


Vore ju lite jobbigt om han skuttade in i grannens bil och de åker på semester till Haparanda...;) HUa.


Byggarna i köket jobbar på, idag skruvar de upp skåp!

Allt underarbete  är klart, tapeterna på plats, golvet ligger där det ska, och så småningom blir det väl beboeligt där igen...Och fasiken så snyggt det blir!!!

Jag kommer lägga ut bilder på den andra bloggen så fort jag får tillbaka min sladd till kameran som Janelle råkade sno med sig....;)


Idag stormar det som jag vet inte vad!!!

Jag sitter vid fönstret i gillestugan (vårt nya allrum med kök, matplats , sovrum osv..) och tittar upp på tallarna, och ber en bön om att de ska stå kvar med rötterna i backen....helt säkert är det ju inte...Satan vad det blåser!!!!

Men det är ändå inte kallt, så det märks att det är vår nu!!!


Åh som jag längtat!

Vi har varit så mkt sjuka under vårterminen, jag vet att det varit så de sista åren, ungarna klarar sig relativt bra under hösten för att sen däcka igenom totalt efter nyår nångång, precis som att all motståndskraft bara tar slut...

Och det är väl ungefär så det det är.

Tycker att väldigt många, för att inte säga Alla är eller har varit mkt sjuka nu.

Läser man Facebookuppdateringar så är det vissa dagar mer eller mindre bara sjukdomar...Blä.

Men med solen och värmen brukar virusen försvinna, och om nån blir sjuk så är övriga inte så inpå som de är under vintern.

När solen skiner vill ungarna UT!!

Medan de helst inte går ut om det är tråkväder, precis som jag   .



Perra försökte få på Jordan gummistövlarna han hade i höstas, men det var ju inte ens nära, hans fötter har vuxit på sig under vintern tydligen, så jag måste skaffa nya.

Såg på nåns blogg ett par fina, men vet inte om jag ska beställa eller se om jag hittar först, fast när jag har varit runt och tittat på andra skor har jag inte sett några jag fastnat för.


Jag är återigen rätt tjurig över det här väldigt ojämna utbudet av kill / tjej saker.

Till  flickor finns det typ 10 olika, säg gummistövlar då, med rosa blommor, fjärilar eller Hello Kitty.

Till killarna finns det två - kamoflagefärgade eller möjligen Blixten på....


Samma när jag igår skulle köpa present åt en liten kille på snart fem år, bara nåt litet för saken skull. Det fanns typ inget, medan det vimlade av små lekset med dockor och fjant i rosa . Tänkte att jag köper ett plastglas då....det fanns med prinsessor på, med Hello Kitty, med fjärilar, med Askungen, med Winx osv....Sen fanns det Blixten och möjligen att Nalle puh glaset var lite mitt i mellan .  


Nej, man behöver inte köpa blått till killar och rosa till tjejer, givetvis inte, men om man vill det då? Ska man ha inget att välja på då till killar, och massor till tjejer?

Varför kan inte alternativen vara fler?


Samma med kläderna, skittrista till killarna, och en eller två, tre modeller, medan det finns massor av olika till tjejerna.


Nixpix, jag är int bitter   bara lite less på att så fort jag ska ha nåt tjejigt så kostar det 20 kr och finns massor att välja på, medan till killarna blir det antingen experiment eller lego bionicles...och dyyrt ;)


Killen igår är en kille som inte uppskattar rosa prinsessgrejor annars är jag inte den som tvekar att köpa sånt om det passar till mottagaren.


Oucht, jag känner att det blir svamligt idag :)

Jag sitter en decimeter från TVns högtalare med örat, och Trixie spelar Batman...samtidigt som Novalie kom hem som ett jädra monster från skolan....arg och förbannad och grinade för allt...och så kom Corrinda och började kasta saker omkring sig , ta smöret FÖRE Novalie osv....

Oh yes, ibland är de inte så roliga , men nu har jag pratat lite strängt med dem så nu är alla glada och fina   



Jag har dessutom Janelles gamla seeeeega dator som inte riktigt gör som man vill, men jag hade sån lust att göra ingenting en stund så jag får väl leva med det ;)

Svammel och trams, det är ledorden för det här inlägget, take it or leave it :)


Nu ska jag surfa vidare i sirap och se om jag fått svar på en fråga jag ställde via mail för ett par timmar sen....

Höres när vi höres:)


Bye bye:)

 
 
Fia

Fia

8 april 2011 09:22

Nu vet jag inte vad du är ute efter i gummistövelväg men jag köpte fina blåa på stadium häromdagen. De var inte speciellt dyra heller(179:-). Kan rekommenderas:D

Och för att fortsätta min kommentar på andra bloggen så jobbar jag mkt riktigt inne istan(röd villa nedanför Pelle Svanslöshuset) och på väg dit brukar man passera drösvis med tonåringar. Jag är lärare så jag kikar lite efter gamla elever bara och då fått syn på Janelle. Jag brukar inte ägna mig åt att förfölja dina barn;)

http://www.tjejtrissen.bloggplatsen.se

Carola

14 april 2011 23:50

Haha, jag trodde inte du var en stalker:) men trodde du jobbade utanför stan?? Vet inte varför:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards