Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Tävla??

Av Carola - 16 maj 2011 23:00

Är det nåt ni gillar???

Jag får förfrågningar om att hålla i tävlingar hit och dit, men jag vet inte om jag ska.. OM jag hade en tävling, skulle ni hänga på då??


Jag är en natural born looser   , fast faktiskt så har jag lyckats med konststycket att vinna några gånger på nätet, en skötväska, en klänning och nån bok.

Jag vinner aldrig IRL, och nu ger jag trisslotterna till nåt av barnen så får de skrapa, för att kanske ha nån chans , haha.

Å andra sidan kan man inte vinna om man inte tävlar....och eftersom jag sällan vinner så ids jag inte tävla och då kan man ju inte vinna och så var cirkeln sluten!   


Perra förutsätter att han ska vinna, och gör det åxå, kanske har det med inställningen att göra?? Fast hur kan det göra det när det är ett chokadhjul??

Corrinda är som Perra, hon tog en enda lott i julas på ett lotteri, vi andra tog fem i var eller så, och hon vann högsta vinsten - en gunghäst !  Precis det hon ville ha..hon ville ge den till Jordan och Lovelia i julklapp.  


Jaja, jag ska svara på lite frågor nu...ni undrar väldigt mycket och det är kul, men en sak tänkte jag på...jag ser att det ofta är samma person som skickar massa frågor... Ställ gärna alla frågor på samma gång, det går snabbare att svara då    istf att klicka fram frågorna en och en.


Ha det gott, och svara nu på om ni vill tävla:)

 
 
Carina

Carina

17 maj 2011 07:10

Jag är nog som du när det gäller tävlingar. Brukar inte tävla särskilt ofta men har faktiskt vunnit en gång på en tävling på nätet.
De gånger jag tävlar så är det för att det är något jag vill ha. Tycker det känns ganska onödigt att tävla bara för tävlandets skull. Då är det ju bättre att nån som verkligen vill ha vinsten vinner.
Så alltså, det beror helt enkelt på vad du tävlar ut, om jag kommer att delta eller inte.

http://justmintoo.blogg.se

 
Ingen bild

Gabricia

17 maj 2011 10:42

Jag har nog bara testat att tävla ett par gånger. Tycker mest att det brukar vara krångliga regler. Men om det är tydligt och enkelt så kan det ju vara kul!

 
Älsklingsfrö

Älsklingsfrö

17 maj 2011 12:04

Jag gillar att tävla OM det är enkla regler. Och eftersom jag gillar "rättvisa" så föredrar jag när man bara kan ha chansen på en (1) lott så att säga. Brukar själv ha lite utlottningar ibland och mitt enda krav brukar vara: lämna en kommentar på inlägget så är du med och tävlar punkt slut ;-).

http://www.mari78.blogg.se/aelsklingsbarn

 
Ingen bild

Karin

17 maj 2011 19:34

Hej Carola! Jag gillar att tävla ibland... Jag deltar inte i en tävling för tävlandets skull, utan bara om det är nåt jag vill vinna :P Låter knäppt, eller? Men jag menar, om jag deltar i en tävling bara för tävlingens skull, tänk om jag då vinner, så är det något jag egentligen inte alls har användning för, då hade det ju varit bättre om nån som verkligen ville vinna just det, vann det istället för mig. Svamligt, men hoppas du förstår hur jag menar :P

En tävling får inte heller vara krånglig :( Jag har ju varken facebook eller blogg som jag kan hänvisa till. Däremot kan jag ju berätta för mina vänner att jag är med och tävlar om... i NN´s blogg :)
Jag brukar vara med där man ska lämna en kommetar på inlägget, det passar mig.
Jag gillar inte när man ska motivera varför just jag ska vinna. Det finns så många lögnaktiga människor som drar till såna vansinniga snyfthistorier för att just dom ska få vinna, så det känns inte riktigt rätt.

Nu hör det ju till saken, att jag vinner aldrig, jag är nog född med ständig otur :(

Hahaha, nu lät ju det nästan som en snyfthistoria i sig :P

Jaja, jag tror varjefall att du förstår vad jag menade och vad jag ville få fram :)

Kram Karin

 
Ingen bild

Annelie susanna

17 maj 2011 23:49

Jag tävlar mycket men vinner sällan :(
Men jag är på om du ska ha tävlng ;)
Ha det gott!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards