Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Tävla om snyggaste AmningsBH;n + matchande trosa från GlamMom!

Av Carola - 14 september 2011 23:42

Hejsan hoppsan!!

Jag har ju shoppat galet mkt amningskläder på sista tiden   men det finns ju så mkt fint!!

Ibland blir man ju extra glad av att hitta nåt man trodde inte fanns, som de helt underbara amningsBh-arna från GlamMom tex.

Jag shoppade i rask takt hela TRE stycken, och ångrar det inte en sekund, för de är de bästa jag någonsin haft , och det är ju några stycken genom åren...  


Jag tänkte att fler skulle upptäcka GlamMom så nu tävlar vi !!!!!


Ett matchande set av den här stencoola Bh:n + trosa kanske kan vara nåt??



                                       



       

                                





                                  


Den heter You Lingerie Berry Monroe, och GlamMomtjejerna beskriver den såhär:


Leopardmönstrat tyg kantat med rosa spets - fräsigare än såhär blir det inte! Kuporna är lätt vadderade och fodrade med mjukt rosa bomullstyg. Spetsen på kuporna är mjuk och stretchig. Axelbanden är något bredare för att vara så bekväma som möjligt, och går att ställa hela vägen. Justeringsclipsen på axelbanden är i metall för bästa hållbarhet. Stretchig stödsöm löper under bysten runt hela ryggen för bästa komfort.


You! Lingeries rosa signaturamningsclips går ton i ton med spetsen och smälter därför in i bh:n och "döljer" amningslösningen. Så för den som inte vet att detta är en amningsbh blir det nog svårt att upptäcka. (En bra detalj om man vill fortsätta använda sina fina You-bh:ar även efter amningsperioden.)



För att vara med och tävla om den här snyggingen så gillar ni GlamMom på Facebook  och sen skriver ni en kommentar här, eller på deras FB sida varför just DU behöver ha lite glamour i amningsvardagen :)


Vi avslutar tävlingen torsdag 22 september 11, kl.24.00


Lycka till!


Ps Jag hade hem den här och valde och hade beslutsångest men beslöt mig för en svart, You Rumi Noir, så jag vill åxå ha  den!! Den är så jäkla snygg   !



 

 
 
Ingen bild

Tea

15 september 2011 04:28

I en familj med bara pojkar så behövs lite mera rosa och flärd i vardagen för att bryta upp i all hocketräning, bilar, svart, blått och annat "pojkaktigt"

 
Ingen bild

Linda.L

15 september 2011 07:53

Som nybliven 3 barns mamma skulle jag behöva lite mer glamour i vardagen. Att få känna mig extra fin mellan alla blöjbyten, städning, handling, matlagning och sömnlösa nätter. Varför ska inte en ammande mamma få känna sig snygg?! Dessutom tror jag även att min man skulle bli överlycklig :-D

 
Ingen bild

carola

15 september 2011 08:16

jag ammar mitt sjätte och sista barn, hon fyller ett nu i oktober, och jag behöver verkligen lite glamour i vardagen!!!! ;-)

 
Ingen bild

Cecilia

15 september 2011 10:34

I vardagen med blöjbyten och vakennätter skulle fina underkläder pigga upp både mig och mannen :) Viktigt att inte glömma varandra under småbarnsåren.

 
Kicki

Kicki

15 september 2011 11:53

Födde mitt andra barn i juni och har sedan dess struttat runt i mina HM-BH:ar. Jag har otroligt mycket mjölk och har fått "ena" riktiga Dolly Parton bomber. Mina bomulls BH:ar har inte den bästa hållningen utan gör att mina bröst pekar söderöver när jag står och hoppar ur när jag ligger på sidan. Inte optimalt när jag har min lille Nilas bredvid mig ammandes på natten (ohh ja, vaknar i en mjölksjö de flesta morgnar:-). Min absoluta favvo färg är rosa och jag älskar leopardmönstrat, ni erbjuder en kombination och det är ju bara för bra för att vara sant. Jag skulle känna mig så otroligt fin i denna smällkaramell att jag skulle gå tröjlös hela dagarna. Hahaha, kanske överdrev lite nu men jag slipper iaf skämmas när jag tar av mig tröjan utan kan i stället känna mig snygg.

http://kickitagg.blogspot.com

 
Ingen bild

anna

15 september 2011 11:53

Vilken bra tävling!!
Vi fick vårat första barn när jag bara var 19 år, vårat andra när jag var 22 och nu 7 år senare har vårat tredje barn kommit. Har ammat alla tre men har aldrig tidigare, innan jag hittade hit till din blogg (och så vidare till glammom), sett så många fina amningsbh:ar. Skulle nu vilja få vara riktigt snygg under, och samtidigt kunna amma smidigt!
Önskar därför massor, massor, massor dessa fina underkläder! Är inte så hemma med detta att gilla på facebook, men jag hoppas att jag lyckades få till det. :) Tack för en bra skriven blogg!
//anna

 
Sara J

Sara J

15 september 2011 12:16

Ååhh klart jag vill vinna!! Jag väntar mitt andra barn med ankomst i dec och behöver verkligen något snyggt att ha på mej så man känner sig vacker och attraktiv ;)
Jag håller tummarna!

http://Mammajohansson.blogspot.com

 
Ingen bild

Livia

15 september 2011 12:24

Höggravid som jag är med mitt första barn önskar jag mig snygga, sexiga amningsbehåar så att man kan känna sig attraktiv igen! Tappade hoppet när jag letat runt i alla möjliga affärer men hittade GlamMom av en händelse och äntligen finns det hopp för snygga underkläder även för blivande/nyblivna mammor!
Go GlamMom!!!

 
Ingen bild

Maria

15 september 2011 16:27

Jag ammar mitt tredje barn nu (tre på tre år) och (hi hi) helt galen är min anledning till dessa snygga plagg: Jag vill att mannen går med på fler barn så snart som möjligt ;) Hoppas på lycka!

 
Ingen bild

Ellinor

15 september 2011 19:40

Jag väntar mitt första barn och planerar att amma så länge som möjligt. Har kikat runt men mest hittat tråkiga svarta och vita amnings BHar! En BH från GlamMom skulle verkligen kännas härligt att ha!

 
Johanna

Johanna

15 september 2011 22:49

Har gillat på facebook, Johanna Eriksson.
Ammar mitt andra barn nu, mitt första barn kunde jag inte amma. Allt gick fel och slutade i katastrof men denna gång går allt hittills som på räls och är så glad över det. Går runt i h&m:s amningsbhar och dom passar verkligen inte mig och mina bröst. Men känner inte att jag har råd att lägga mycket pengar på en bra och framförallt snygg amningsbh så vore så roligt att få vinna denna läckra!

http://SilverDraken.blogg.se

 
Ingen bild

Annelie Susanna

15 september 2011 23:59

Då så, nu har jag gillat på FB ;-)
Jag förtjänar att vinna för att......jag precis fick reda på att jag inte har rätt till ersättning hos Af p.g.a att jag valde att vara hemma lite drygt 1 år (vill vara hemma längre men det går inte :( ) och eftersom jag inte lämnade min son på dagis när han var 11 mån och började söka jobb så har får jag inte komma tillbaka till jobb å utvecklingsgarantin och är därmed helt utan pengar, ska tydligen leva på luft!?

 
Kimsan

Kimsan

16 september 2011 08:27

Hej!
Jag skulle verkligen behöva denna underbara bh! jag ammar mitt 6:e barn och är gravid ,ed mitt 7:e! Har letat bra amningsbh:ar hur länge som helst men eftersom jag har ganska stora tissar så är det svårt att hitta både snygga och bekväma bh:ar!
Att ha en snygg bh som sitter bra gör livet en aning roligare och lättare som mamma och denna var ju väldigt snygg dessutom!
man ska ju inte behöva känna sig väldigt osnygg bara för att man ammar och måste ha sladdriga bh:ar...
Puss puss

http://mammanochtrollungarna.blogg.se

 
Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

18 september 2011 00:06

Jag är gärna med och har gillat deras sida på facebook. (Caroline Andersson)

Jag vill vinna denna bh då jag har så otroligt svårt att hitta bhar som finns i min storlek (har en ganska stor storlek) och när man väl hittar någon så är dom oftast tråkiga, obekväma eller så är de alldeles för dyra för min plånbok, då jag lever på existensminimum, och just nu går alla pengar jag lyckas få över till den lilla i magen. Det skulle vara kul att kunna unna sig själv någonting! :)

http://caroliinea.bloggplatsen.se

 
MansonDust

MansonDust

18 september 2011 14:35

Har gillat! (Cim MansonDust)

Har fått mitt 4:e barn för 2 månader sen & har bara en sliten amningsbh som ger noll stöd. Hade velat ha en sån här snygg, så hade nog karln blivit glad med. ;) Kanske man kan baka en till bebis? Haha..!

http://mansondusts.blogg.se

 
Milliez - Blivande fyrbarnsmamma

Milliez - Blivande fyrbarnsmamma

19 september 2011 07:53

Jag är med!
Har gillat på FB med namnet Camilla Samuelsson.

Med snart fyra barn så behövs alltid lite lyx i vardagen. Och detta skulle passa utmärkt, speciellt eftersom jag inte har någon amningsbh :D

http://milliez.nu

 
Ingen bild

Jane schrewelius

19 september 2011 13:18

Ja tack, den hade suttit fint! Min lilla 4: a är som en liten tigerunge så djungelmönster känns helt rätt!

 
Ingen bild

anette carlsson

19 september 2011 22:37

Ska ge bort till en vän unerkläderna, tänk att en sån snygg amningsbehå finns och trosor till. Eloge till företaget som skapat detta underverk för att kvinnor ska få snygga underkläder när de ammar.

enkla nettan

 
Elin Östersted

Elin Östersted

22 september 2011 02:44

Hej gillar på Facebook och jag behöver lite glamour efter en krisartad förlossning som slutade i akut kejsarsnitt. Jag tror att lite snygga underkläder kan få ärren att läka fortare. ;) www.Minirenen.blogg.se

http://Www.Minirenen.blogg.se

 
Ingen bild

HannaKing87

22 september 2011 08:08

Hej! Jag har inte ens börjat amma än, våran lilla plutt beräknas komma i mitten av november. Har lite smått börjat leta efter amnings bh men alla i affärerna här är ju som sagt så tråkiga. så när jag fick syn på GlamMom genom din blogg blev jag förälskad direkt. Tänk att få hem ett rosa och leopardfärgat set och börja amningskarriären i ;) skulle va underbart.
Kramar

 
Ingen bild

Becka

22 september 2011 10:20

I Oktober kommer vårt andra barn; mycket att göra mycket att planera. Har inte haft tid för BH:ar med mera. Pojkvännen skulle säkert också uppskatta ett så snyggt litet under, även om det dröjer ett tag igen till blixtar och dunder :) Får jag ett lyxigt paket på Posten, kan jag stryka ett av mina "måsten"

 
malin

malin

22 september 2011 11:55

Jag väntar mitt sjunde barn och precis som många andra mammor så unnar jag mig själv alldeles för lite kläder! Jag skulle verkligen behöva lite glamour mitt i småbarnsmys och renoveringskaos :)

http://vittochrosa.blogspot.com

 
Ingen bild

Terese Ödmark

22 september 2011 19:14

Hejsan!
Jag väntar mitt 6:e barn just nu och jag har än så länge ALDRIG hittat en riktigt snygg ammningsbh! :O

Hoppas självklart på en vinst :)

KRAM Terese

 
Ingen bild

Jenny

22 september 2011 19:30

Hej!
Då jag är ung tvåbarnsmamma och den minsta är 3 månader så tycker jag att det är svårt att hitta en checkammningsBH som man kännersig snygg och sexi i. för man känner sig tantig i vanliga billiga från hm o lindex och så tappar dom formen:( så de ser inte klokt ut. så varför inte bli lite fin fast man ammar:)

läser din blogg jämt tycker den är super bra
Hoppas på en vinst
kram Jenny

 
Emma

Emma

22 september 2011 21:39

Jag är gravid och har BF om 8 dagar. Man känner sig inte så fräsch efter en förlossning, men med en sådan snygg amnings bh hade jag kunnat känna mig urläcker! :) Jag har gillat på facebook och nu håller jag tummarna! :D

http://iettfotoalbum.wordpress.com

 
Här

Här

12 februari 2014 12:42

Riktigt snygg set:)

http://amnings-bh.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skapa flashcards