Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Äntligen vår?

Av Carola - 29 januari 2010 22:52

Hm, jag kanske inte hänger med riktigt, men varför måste det stressas på så  med våra stackars årstider?

Jag letade nya vantar idag, både jag och tonåringarna behövde nya, men det var inte lätt att hitta några!

Jag gick igenom hela stora (nåja) Gränby köpcentrum utan att hitta speciellt många. Hade jag velat ha tunna fingervantar så hade det inte varit några problem, men nu vill jag ha tumvantar. Rejäla, gärna hederliga lovikka varianten.

Parkerade på ena kortsidan av centrumet och gick genom hela för att komma till Indiska, de hade jättefina före jul, då köpte jag ett par till syrran. Nja, de hade tre olika par, skittrista. Sen drog jag en repa genom Intersport, Lindex, Väskaffären, Kappahl, H&M, Stadium...hittade typ inget. Tänkte gå tillbaka till Indiska men svängde in på Åhléns först och DÄR hittade jag:)

Köpte ett par till oss var, och mina blev faktiskt ett par fina Lovvikavantar. *nöjd*


När jag skjutsat sonen till tennisen så gick jag ner på stan för att köpa tyg, och gick då förbi flera affärer med stora skyltar där det stod " Äntligen vår!"

Men vaddå "vår?"

Det är ju JANUARI, eller?

Våren börjar väl i april, möjligen kan jag sträcka mig till att sista veckan i mars är liiite vår, men januari??

Nix.

Blir så less på att inte kunna köpa vantar i januari! 


Idag har jag mest bara åkt bil tycker jag, först skjutsat till skolan vid 8, så till köpcentrumet vid 10, hem igen vid 12, hämta i skolan 14, skjutsa till tennis 16, hem 17, hämta tonåring på väg hem från tennisen, hämta tvillingtjej vid 20 samtidigt som jag skjutsade tillbaka tonåringen och nu ska jag bara skriva klart så ska jag hämta hem henne igen...pust.


Mannen är ju fortfarande i örebro, och det märks, annars brukar vi ju kunna köra hälften var;)

Nåja, han borde komma hem i morgon:)


   Så här har Jordan sett ut idag:)

Sovandes i bilstolen, med mössan på sned. Stackarn:) Han somnar så snällt så fort jag startar bilen så idag har han bara sovit  .


Vi köpte glass från glassbilen och titta vilken bra passform de där kartongerna har:

   Loppan i bakgrunden ser lite fundersam ut....Undras om det är lika bekvämt som det ser ut??

Måste prova!

   Jodå, hon fick plats hon med:)


Jordan har fått en body i ull, och byxorna är i nån ullblandning, jag avskyr när det kliar det allra minsta, men de här är helt perfekta:)

Byxorna och en kofta köpte jag på H&M innan jul när jag julhandlade, Hade inte tagit med mig skötväskan in utan bara slängt några blöjor och våtservetter under vagnen, och givetvis så bajsade han ,(mkt ljudligt, han är allt annat än diskret)

Han bajsar typ en gång i veckan, max, men då är det rejält, och sitter han i bilstolen så blir det ofta läckage över hela ungen...;/

Jag högg tag i setet med kofta och byxor inne på H&M för att kunna byta kläder på honom, men väl inne i skötrummet så var det inget läckage:)

Han fick de i julklapp ist.

Bodyn fick han häromdagen, bara för att:)


Nu vaknar han, så han ska få lite mat innan jag ska hämta hem den där 14 åringen, måste komma i säng hyfsat för det är ju barngympa kl 9.15 (gäsp) i morgon.


Funderar på att vaccinera ungarna med dos 2 på söndag..få se hur det blir.

Nej, nu hojtar han!!

Natti natti:)


 
 
Viktoria

Viktoria

29 januari 2010 23:47

Jag har också en make i Örebro just nu och hoppas på att få hem honom i morgon.

Min mamma har påpekat att det GÅR BARA INTE att vara själv med alla barn någon längre tid - förr eller senare går man in i väggen av allt jobb...
Vårt liv måste te sig väldigt frustrerande - nog för att jag tycker det är trist att gå upp på mornarna för att skjutsa till skolan, men annars har jag fatiskt överlevt 9 dagar helt utan att bli skogstokig .

http://viktoriam4underbara.blogg.se

 
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

30 januari 2010 10:19

hehehe mmm snart börjar julskyltningen i affärerna ;-) typ.

http://beckahbitch.se

 
Ingen bild

sussie

30 januari 2010 11:03

Så stor den lilla parvlen blivet. Sen tittar man på programet så e han fortfarande i din mage. Jag vet hur det är att köra ungarna fram och tbx. Har själv visserligen bara 5 men det blir en del redan då. Lösningen på er bil får väl bli en mindre buss så ni får plats. Eller får man köra med 2 bilar den gången alla ska med. Ha en bra snöig helg.

 
Ingen bild

Åsa

30 januari 2010 11:05

Bajjar han bara en gång i veckan?? Synnerligen lättskött unge det där ;-)

 
Ingen bild

Emma

30 januari 2010 13:06

Varför säger du loppan hon heter väll Lovelia?
Och varför skriver du inte barnensnamn?
Du skriver ju typ 6åringen eller 4ånringen ? :O

 
Ingen bild

Petra aka Syrran

30 januari 2010 23:49

Åååååh, visst blir man sur när man inte kan handla vantar (o andra vintekläder med för den delen...) på VINTERN.
Nä...i Augusti ska man visst bestämma sig för hur varm vinterjacka man vill ha, o tydligen också många par vantar man ska tappa bort detta år....skitjobbigt ju. För att inte tala om hur trist det faktiskt är att prova vårkläder i januari...det är ju liiiite svårt att ens tänka sig att man nånsin vill gå utan långkalsonger, när det är 12 minus ute...Puh!

 
Ingen bild

Carola m 8

31 januari 2010 00:33

Viktoria: Hoppas att han kommer hem!!! Mannen hade en arbetskamrat som på fullaste allvar talade om för honom att man KAN INTE ta hand om fler än tre barn,(som hon har) för det är inte möjligt??
Undrar vad hon trodde vi gjorde med våra? Ställde fem stycken i förrådet? ;)
Beckah; mm, typ.;)
Sussie: Vi har ju buss, men man får bara ha med sig åtta passagerare + förare på vanligt b-kort...fler platser= C-kort som är lika med dyyrt..:/
Åsa: Ja max:) Men då brukar det vara ordentligt..tvillingarna bajsade varje söndag mellan 9-11:D
Emma: Svarade på det i en kommentar häromdagen, kopierar: " Jag kallar alla barnen för deras åldrar:) Utom ibland. Jag tycker själv att det är krångligt att hålla reda på vilket barn som är hur gammalt när jag läser folks bloggar, och ofta är det ju lite avgörande för det man läser. Om jag tex läser om en XX som ramlar ner från soffan så är det ju en helt annan sak om det är en unge på 16 år eller en bebis.
Fattar du hur jag menar?? :) Min man får ju heta "Maken" eller "mannen" av samma skäl. Det är svårt att hålla reda på namn. Tycker jag iaf. " Loppan heter Loppan nästan jämt:) Hon var en liten loppa på 2,7kg när hon föddes:)
Jag kanske ska börja skriva namnen ist?? *funderar*
Petra:) Ja, det är värdo;( Vinterjackan man provar i augusti är dessutom skitvarm just då, men i dec så fryser man ihjäl...Vem har bestämt att det ska vara såhär?*muttrar*
Ha det bäst:)

 
Ingen bild

Serrana

31 januari 2010 12:12

va söt han har blivit lillla Jordan,sötare,och sötare..!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards