Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

Babymusik:)

Av Carola - 9 februari 2010 23:12

Idag var det dags för Jordans musiklek:)

Vi har missat de två första gångerna för mannen har inte kunnat vara hemma med Loppan, och just i de här första grupperna med bebisar är det inget bra att ha större syskon med. Jordan hänger ju med på Loppans, men det blir annat.

Nu kommer han förhoppningsvis att vara hemma på tisdag förmiddagar med henne:) En fördel med att kunna planera sin arbetstid:)


Ute på parkeringen så ropade en tjej på mig och jag hälsade, sen när hon kom närmare så frågade hon om jag inte kände igen henne....hm;) Fast det gjorde jag ju faktiskt:) Det var en gammal jobbarkompis som nu fått en bebisflicka i september, och skulle gå på musiken hon med:)

Jättekul! Jag kände ingen av de andra mammorna så det var ju trevligt med en bekant:)


Jordan gillar att sjunga, eller att bli sjungen för då;) och för mig blir det den femte musikleken för bebisar jag går på:) Tvillingarna var de första och sen har alla efter dem fått gå. När Janelle och Patricia var små så bodde vi i stan och gick till ett öppet hus i kyrkan där, och hade en fantastisk ledare där med:) Vi har haft en himla tur med våra kyrkor, trots att vi inte är religösa:D

Det är ett mysigt sätt att umgås med sin bebis, sjunga och dansa tillsammans:)

  .


Vi fikade lite efteråt och sen åkte jag och Trixie, Lovelia och Jordan och handlade en ny mus till datorn, och lite blommor för att fördriva en halvtimme innan det var dags att hämta Novalie i skolan.

Hämtade henne och hem för mellanmål innan vi satte oss i bilen igen för att hämta Patricia och åka till tandläkaren. Var ute i goood tid för att hinna parkera långt ifrån...det finns bara små fickparkeringsrutor i närheten och jag kan inte fickparkera....skyller på att jag kör buss, men sanningen är att jag verkligen är skitdålig på det:(

Jaja, man kan inte vara bäst på allt, och så får man lite motion åxå:)


Det gick jättebra hos tandläkaren, hon kommer troligen inte att få tandställning vilket hon varit orolig för, så hon var ju nöjd:)

Hem och laga mat, äta och sen hämta Robban hos en kompis och åka på tennis.

Jag promenerade under tiden, börjar bli skapligt less på den rundan nu, måste variera mig:)


Äntligen hemma så ammade jag Jordan som suttit i bilstolen och sovit mest hela dagen, igen, stackarn, nu ligger han utsträckt och sover nöjt:)

Smulan, vår ena katt, trampar runt här på tangenterna och spinner och vill bli gosad med, snart raderar hon väl inlägget...!


I morgon är det musiklek för Loppan, kyrkis för Trixie, förhoppningsvis gympapass mitt på dagen och sen ska syrran och jag åka slalom:)

I vår lilla backe i närheten bara, men de kallar sig Sunnersta Alpine Center, så helt kasst är det ju inte....Har inte åkt där sen jag var liten, men nu är jag så himla sugen på att åka, så nu får den duga! Kan ju inte gärna lämna Jordan, som helammas, en hel dag och dra till Kungsberget.....det får bli nästa år.


Som sagt så funkar det inte att jag svarar på era kommentarer i kommentarsfältet? Jag begriper inte varför, men antingen så kommer lite av svaret med eller inget....Kanske dyker alla femtisju svar upp snart, jag har provat skicka det ungefär så många gånger...;)

Det löser sig väl det med, men irriterande är det..


Nu är det dags att äta och sen sova:)

Natti natti:)


Just det ja, bor ni i Uppsala så kommer det en artikel om oss i Unt i  morgon...så ni inte sätter kaffet i vrångstrupen när ruggugglan blickar emot er där  .

Och det är jag som är ruggugglan:)

bye:)

 
 
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

10 februari 2010 00:39

Mys att gå på babyaktivitet. Vi har också babyrytmik som jag SKULLE gått på idag men vi klev upp lite sent :-/

http://beckahbitch.se

 
Ingen bild

Annika

10 februari 2010 07:33

Va mysigt det låter! Jag undrar vad ni har för barnvagn till Jordan? Och om någon annan av dom små barnen åker vagn, isf vad?

 
Ingen bild

Ansan

10 februari 2010 08:12

Ja, visst såg vi er i tidningen i morse! A ville inte riktigt komma till frukostbordet och äta, men jag lockade med att det var en MASSA folk i tidningen som han känner. Först hela er familj (här han anser sig känna Novalie, Robban och Corrinda) och uppslaget efter artikeln om er så var Magnus Wikman (pappa till Adam i A:s och Novalies klass) med. Han har blivit assisterande tränare för damfotbollslandslaget.

Stort tack alltså för att ni var med i tidningen idag, för när jag väl fått A till frukostbordet lyckades jag lura i honom frukosten också!

 
Mia

Mia

10 februari 2010 09:44

God morgon.
Har förstått att ni har katter, såg ju rumpan på en bruntigré i tvrutan sist. Hur många kissar har ni? Själva har vi 7 stycken (harkelharkel) och alla är små individer och har sina egenheter för sig, men alla älskar att trampa framför datorn när man sitter och skriver..

Ha en bra dag i dag!

Hälsningar Mia

http://miaskaos.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mira

10 februari 2010 10:12

Hej!
Du/Ni imponerar mig! Jag är föräldraledig med mitt fjärde barn och har verkligen ingen ork att vara på diverse babyaktiviteter så min minsting har inte så mycket för sig! Vi degar hemma när de andra är på dagis och skola! Hur hinner ni med allting? Verkar ju vara fullt upp med aktiviteter både för barnen och även lite för dig själv. Blir så glad när jag ser er på tv och läser bloggen! Ser verkligen fram emot varje måndag när man får en glimt av er härliga familj!

Ha de gott!

 
Johanna

Johanna

10 februari 2010 14:26

Vart får du all energi ifrån? Är det barnen som ger dig energin eller dricker du extra mycket kaffe?:-)

http://greendove.blogg.se

 
Ewa

Ewa

10 februari 2010 18:16

Hej
Kul att följa er på tv, känner själv igen en del eftersom jag själv är 8 barnsmamma.

Kram från Ewa

http://mammatill8.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Carola m 8

11 februari 2010 22:40

Beckah: Fler som är lite morgontrötta? ;) Skönt.
Annika: Jordan åker för tillfället mest i en Brio Sing:) Älskar den! Man kan koppla på bilstolen åxå och det använder jag jättemkt! Vi har/har haft massa vagnar...:) Babytravel syskonjogger brukar vi ha om Loppan ska åka samtidigt, i bilen brukar jag ha en asgammal Graco duo, den är toppen! Men Jordan är för liten för den än tycker jag. Vi har ett par sulkys åxå, och an gammal Brio ligg/sittvagn. Men just nu är det mest Brio Sing:)
Ansan: Jag försöker alltid vara till hjälp;)
Mia: Vi har två katter, en hane och en hona, kastrerade, de är syskon. Helt ljuvliga bonnkatter

 
Ingen bild

Carola m 8

11 februari 2010 22:41


Mira: Många av aktiviterna är på samma ställe och samtidigt:) Kyrkis för Trixie är på samma ställe som musikleken. Jag försöker knåpa ihop det så att det ska flyta smidigt. Men det är mkt hämta/lämna vissa dagar...;)
Men jag gör inget om det inte är KUL, och det ska både jag och barnen tycka:)
Johanna: Hm...*viskar* älskar kaffe;) Jag har nog inte så värst mkt mer energi än nån annan, men om man radar upp sin dag så ser det ju mkt ut;) Och givetvis så får man ju en hel del energi av ungarna,. även om man inte är i närheten av deras.....:)
Ewa: Tack:) Kul med flera med åtta busar:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards