Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Carola - 9 februari 2010 23:12

Idag var det dags för Jordans musiklek:)

Vi har missat de två första gångerna för mannen har inte kunnat vara hemma med Loppan, och just i de här första grupperna med bebisar är det inget bra att ha större syskon med. Jordan hänger ju med på Loppans, men det blir annat.

Nu kommer han förhoppningsvis att vara hemma på tisdag förmiddagar med henne:) En fördel med att kunna planera sin arbetstid:)


Ute på parkeringen så ropade en tjej på mig och jag hälsade, sen när hon kom närmare så frågade hon om jag inte kände igen henne....hm;) Fast det gjorde jag ju faktiskt:) Det var en gammal jobbarkompis som nu fått en bebisflicka i september, och skulle gå på musiken hon med:)

Jättekul! Jag kände ingen av de andra mammorna så det var ju trevligt med en bekant:)


Jordan gillar att sjunga, eller att bli sjungen för då;) och för mig blir det den femte musikleken för bebisar jag går på:) Tvillingarna var de första och sen har alla efter dem fått gå. När Janelle och Patricia var små så bodde vi i stan och gick till ett öppet hus i kyrkan där, och hade en fantastisk ledare där med:) Vi har haft en himla tur med våra kyrkor, trots att vi inte är religösa:D

Det är ett mysigt sätt att umgås med sin bebis, sjunga och dansa tillsammans:)

  .


Vi fikade lite efteråt och sen åkte jag och Trixie, Lovelia och Jordan och handlade en ny mus till datorn, och lite blommor för att fördriva en halvtimme innan det var dags att hämta Novalie i skolan.

Hämtade henne och hem för mellanmål innan vi satte oss i bilen igen för att hämta Patricia och åka till tandläkaren. Var ute i goood tid för att hinna parkera långt ifrån...det finns bara små fickparkeringsrutor i närheten och jag kan inte fickparkera....skyller på att jag kör buss, men sanningen är att jag verkligen är skitdålig på det:(

Jaja, man kan inte vara bäst på allt, och så får man lite motion åxå:)


Det gick jättebra hos tandläkaren, hon kommer troligen inte att få tandställning vilket hon varit orolig för, så hon var ju nöjd:)

Hem och laga mat, äta och sen hämta Robban hos en kompis och åka på tennis.

Jag promenerade under tiden, börjar bli skapligt less på den rundan nu, måste variera mig:)


Äntligen hemma så ammade jag Jordan som suttit i bilstolen och sovit mest hela dagen, igen, stackarn, nu ligger han utsträckt och sover nöjt:)

Smulan, vår ena katt, trampar runt här på tangenterna och spinner och vill bli gosad med, snart raderar hon väl inlägget...!


I morgon är det musiklek för Loppan, kyrkis för Trixie, förhoppningsvis gympapass mitt på dagen och sen ska syrran och jag åka slalom:)

I vår lilla backe i närheten bara, men de kallar sig Sunnersta Alpine Center, så helt kasst är det ju inte....Har inte åkt där sen jag var liten, men nu är jag så himla sugen på att åka, så nu får den duga! Kan ju inte gärna lämna Jordan, som helammas, en hel dag och dra till Kungsberget.....det får bli nästa år.


Som sagt så funkar det inte att jag svarar på era kommentarer i kommentarsfältet? Jag begriper inte varför, men antingen så kommer lite av svaret med eller inget....Kanske dyker alla femtisju svar upp snart, jag har provat skicka det ungefär så många gånger...;)

Det löser sig väl det med, men irriterande är det..


Nu är det dags att äta och sen sova:)

Natti natti:)


Just det ja, bor ni i Uppsala så kommer det en artikel om oss i Unt i  morgon...så ni inte sätter kaffet i vrångstrupen när ruggugglan blickar emot er där  .

Och det är jag som är ruggugglan:)

bye:)

Av Carola - 9 februari 2010 23:09

Det funkar inte att kommentera för mig??  Varför dådå?

Kör svaren här då, hoppas ni kommer ihåg vad ni frågade;)



Björne: Tack:) Pizza äter vi på söndagar...:)
Beckah: Tack<3
Mia och Janeth: Tackar:)
Annica: Det där snacket var såååå ospontant:) Det var redaktionens önskemål  att vi skulle prata om allt sånt där...Vi pratar ju såklart annars, men inte riiiktigt sådär;)
Anna: Ja, vi skrattade vi med:) Corris kanske lär sig n åt, vem vet...troligen inte;)
MissParkas: Bra koll på vikten;) Det är ju stor skillnad på storlekarna mellan de olika affärerna, och för all del, mellan olika modeller..:/ Jag vill ju inte heller köpa för litet som han växer ur direkt:) 74 räcker ju oftast, men 80 räcker längre;)
Mathilda: Patricia bloggar, hon finns i min länklista, varning för mååånga egobilder:)
Vera: Självklart är man orolig, precis på samma sätt som du beskriver det. Vi har valt att göra fosterdiagnostik på de fyra sista,( moderkaksprov), och det har känns oerhört skönt att veta att det de kan se där iaf är ok. Sen finns det ju inga garantier i livet. Ett barn som föds friskt kan bli sjuk sen, eller vara med om en olycka...Jag har jobbat som barnsköterska på en neurologisk/ortopedisk barnavdelning, samt med neonalalvård s jag vet ju lite mer än vad som är nyttigt för sinnesron..Jag vet åxå att man klarar det man måste. Skulle vi få ett barn med nån form av funktionshinder, så får man bryta ihop och sen komma igen:) Vad är alternativet?  Ha en bra vecka :)
Åsa: Tack:) Du får gärna tjata:)
Kramis till din familj: Vi visste att Patricia smugit ut, hörde när hon öppnade dörren:) Visste åxå att hon provat att båda röka och dricka..Det finns små ögon och öron överallt så sånt kommer alltid fram;)  Vi blev såklart inte glada över att få reda på det, men sånt hör ju till ungdomen, man måste prova för att veta hur det är, och vi pratade om det då med henne.
Jessica, Moa och Daniel: Tack:)

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards