Senaste inläggen

Av Carola - 25 augusti 2011 23:30
Av Carola - 8 juli 2011 00:34

Jag har tråkigt, och jag väntar på bebisleverans..och vad ska man fördriva tiden med när man inte kan sova?

  

Jag brukar spela Harpan, ni vet, den där patiensen som brukar finnas i alla datorer... Jag är skitkass   

.

Men eftersom jag varit så tjatig om online casino så har jag såklart varit inne och nosat på sådana sidor åxå. Jag SA ju att jag har tråkigt :)


Och nej, jag spelar inte om pengar, det finns massa roliga gratisspel där åxå :)

Jag är fruktansvärt usel på allt vad spel heter, men en enarmad bandit klarar man ju alltid av, speciellt om den är gratis, då kan man liksom sitta där och snurra fram nya symboler utan att tänka...


Perra spelar om riktiga pengar, det har jag ju sagt ofta, och han är ju bra på det. Han spelar ju enbart poker på nätet, och har sitt speciella pokerkonto som allt han vinner går in på, och så spelar han vidare på det, så det är alltså enbart vunna pengar han spelar för.

Annars är det ju lätt att man spelar bort allt man äger och har och det är ju liksom inte meningen...!


Nu ikväll så hittade jag på den där sidan, att man kan spela roulette alldeles gratis, så det har jag pysslat med en stund nu...

Ingen ska tro att jag för det begriper ett dugg...!   


Det var ju fint att jag på samma sida hittade spelregler åxå!

På både Black Jack, roulette, slots och massa andra spel ... Kanske att jag skulle ta och läsa på lite där då, och sen kanske det skulle gå lite bättre?


Istf att jag bara typ : Allt på rött :) 

.

Nu ska jag faktiskt äta lite mitt-i-natten-mat och läsa spelregler och se om jag fattar nåt. 

.

Sen ska jag faktiskt sova, tro det eller ej  !!

Av Carola - 25 juni 2011 22:44

Har ni spelat bingo nångång??


Jag surfade precis förbi sidan jag länkade av en händelse, och filosoferade lite över hur det har utvecklats det här med spel och dobbel öht.


Perra jobbade på en bingohall under flera år efter skolan, och redan innan det så hängde han en del där, först genom sin farbror som tog med honom dit, och sen via att han hade kompisar som jobbade där.


När jag träffade honom och han föreslog att vi skulle ses på bingon så funderade jag på om man kanske skulle dumpa honom direkt   ...

Bingo för mig, var nåt man ägnade sig åt när man var antingen pensionär, arbetslös eller lite allmänt knepig  .


Varför jag hade den åsikten vet jag inte, men de bingohallar som fanns här låg liksom i skymundan, och de hade gardiner framför fönstren så man inte såg in, och det var lite märkliga människor som gick in och ut där.


När Perra började jobba där så fick jag ju höra massa historier om människorna som spelade, och mina fördomar besannades en del , faktiskt.

Det VAR ett lite märkligt klientel som höll till där, för att inte tala om att det var ganska många kriminella typer där..


Men, sen kom ju Bingolotto, med Loket, och plötsligt var ju bingo nåt som alla ägnade sig åt! Från skumt till rumsrent på en sekund  Och nu finns det ju bingosidor lite varstans på nätet.


Jag själv är ju inte sådär jätteintresserad av spel öht, men nog kan det vara kul!


Mina tjejer här hemma hittade ett gammal bingospel som mamma och pappa hade, med brickor och grejs, och de har spelat länge och väl i perioder, det är ju ett ganska enkelt spel som även de mindre hänger med i. Att det sen blir brickor och marker överallt får man väl blunda för.....  ...

Av Carola - 13 juni 2011 23:34


Ja vad säger man?? Bra unge reder sig själv:)

Hör ni hur han ropar Öppna!   ?

Av Carola - 12 juni 2011 22:38

...tatatatatadaaaaaaam:

-

-

-

Jag lät helt enkelt Lovelia, som inte kan läsa eller så, kika på kommentarerna och sen peka på en. Inte vet jag om det är korrekt tillvägagångssätt, men här hos mig så funkar det kanoners :)


Vinnaren är : Thesa 82    !!

   Stort grattis till dig !

Maila mig på carolawetterholm@gmail.com, jag behöver namn och adress:)


Hoppas du blir nöjd med paketet!

Av Carola - 4 juni 2011 23:28

Vi kör väl en tävling då, hoppas ni är intresserade    !!Jag har fått prova Liberos nya blöjor till Jordan, och ... jag är faktiskt hur nöjd som helst!  De är tunna, jättetunna, och av erfarenhet så tycker jag inte att tunna blöjor håller tätt , speciellt inte på natten, och definitivt inte när man har en unge som dricker sjukt mkt välling varje natt...

Men....helt ärligt nu, inget jäkla smörande bara för att .... De här blöjorna är skitbra!  Håller tätt, och klarar faktiskt av en laddning bajs fast de suttit på hela natten och är bra så blöta!    

Imponerad!  Passformen är dessutom jättebra, de sitter på, så jag slipper börja varje morgon med att sanera unge och säng från både det ena och det andra..  


Ni kan nu vinna det här:

  Blöjorna, lotion , olja och nån kräm...och så ett paket våtservetter som är litet och behändigt. Flaskorna ligger i en liten necessär, som jag sen brukar ha i skötväskan, den är ju genomskinlig så man ser bra vad som är i   .För att tävla, så skriv en kommentar här bara, och sen får ni ju gärna länka hit såklart!  http://wetterholm.bloggplatsen.se/


Jag avslutar tävlingen om en vecka, lördag 11 juni kl: 24.00


Tävla på nu!!!!!!    

Av Carola - 4 juni 2011 23:04

Jisses, jag läste några kommentarer på Perras facebook sida, och kände mig som när man är i ett land där man inte talar språket alls, eller som när man läser en stickbeskrivning...Att jag inte kan sticka behöver jag väl inte tillägga   .


Han skrev att vi hade fyllt i poolen, och då svarade hans kompisar nåt i stil med:

-Läge för ett homegame?

- Jag har fyllt på min rulle

- Jag gick all-in med par i knektar..

-Sist fick jag fyrtal på rivern!


Och så vidare, och de pratade såklart om sina regelbundna  pokerträffar   ..

Att jag är lika bra på att spela poker som sticka, behöver jag kanske inte tillägga..  .men jag tycker det är så gulligt när de kommer hem ett helt gäng hit och ska spela.


Då förbereder Perra med att ta fram sitt stora, otympliga, står-väldigt-mycket-i-vägen-används-väldigt-sällan-pokerbord, köpa hem snacks och dricka och framför allt NYA kortlekar.

För man kan INTE använda en kortlek som inte är "osprättad" nämligen...Efter en pokerkväll, så brukar mina barn ha flera nya (fast obrukbara för pokergossarna) lekar att slarva bort kort i ;)


Nu när det är varmt så brukar de sitta i poolrummet, och det är bra för då kan jag spana på dem lite  i smyg, och det är som sagt kul att se dem. En del har mörka solbrillor...och så lägger de sig till med speciella gester och så språket då....obegripbart för en som inte kan spelet   !


Barnen tycker det är jättekul de med, för när killarna spelar så vill de vara i fred, och då är det väldigt givmilda och generösa, så ungarna behöver bara sticka dit näsan så överöses de av chips, fikabröd, cola osv..  Nej, men, jag skulle ju logga in för att göra iordning för tävling, men så skulle jag bara kolla Facebook innan, och kom alldeles av mig när jag såg hieroglyferna där :)

Men nu ska jag ladda upp en bild så återkommer jag !!!

Bye bye

Av Carola - 3 juni 2011 13:44

Alldeles precis nyss, så ägnade han sig åt detta :)

Fullt påklädd....jag hann inte riktigt med.....  

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se