Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Carola - 24 augusti 2010 00:21

Hej:)

Nu har jag svarat på tusen frågor, typ, och kul var det:)

Det finns några frågor kvar som jag ska svara på inom de närmaste dagarna, men just nu ids ni inte läsa mer  .


Så nu får ni läsa lite annat tjafs ist!


I fredags så var Novalie bjuden på kalas, kul:)

   Jag var iväg på dagen på lite shopping, just nu letar jag skor! Phu, kanske ska lägga upp dem jag funderar på här så kan NI välja åt mig...?  Ja, det tror jag jag ska göra:)

 Iaf så glömde jag köpa omslagspapper.....? Så då pysslade vi lite med ett brevpapper och tråkigt vitt presentpapper. Blev ganska fint ju:)


Jag hade ONT i halsen igen på fredagkväll, trodde inte det var sant, ska det aldrig gå över??  Jag har ju fan haft ont i halsen skitlänge nu?

En titt i halsen visar vita prickar på rödsvullen bakgrund...hm...booorde gå till doktorn för halsprov och penicillin kanske?  Men, jag gillar varken det ena eller det andra så jag skiter i det;)  Det man ignorerar försvinner...visst?


Hur som helst så missade vi släktkalas på lördagen pga halsen:(

Inte så kul, men jag kan rimligen inte åka dit och må skräp.

Ungarna kunde inte bry sig mindre, så det var ju skönt att de inte blev deppiga. De ville gärna leka med sin lilla kusin T, men jag pratade med hennes mamma, som ju hade kalaset, och vi bestämde att ta en eftermiddag ihop ist.

Annars var det FYRA fina släktingar som fyllt år inom bara några dagar:)

Det är först barnens äldsta kusin, han blev 17 år, så Perras brorsa, hans sambo och så Perras pappas fru:)  Ålder ointressant;)


Istället roade vi oss med.....inget alls på lördagen...ja, men det är ju åxå en konst.


Söndag...vaknade med liite ont i halsen, men inte alls som dagen innan! Jippie!

Jag hade en planerad shoppingrunda på stan inplanerad med kompis J +barn, och min syster. Härligt, jag trodde att jag skulle få avboka.


Jag tog med mig Corrinda, (som fö var med Perra på marknad dagen innan och hjälpte honom då hans vanliga medhjälpare var ledig.Hon är såååå duktig, vår tjej!

Vi försökte få tonårstjejerna att hänga med honom så de kunde tjäna lite pengar, men de oooorkar inte....Corrinda däremot hade ett mål som hägrade, en egen dator:)  )    Novalie, Trixie, Lovelia och Jordan:)


Mötte upp kompis J och sen syrran.

Nån som såg oss??  Eller hörde???  Av nån outgrundlig anledning så blir mina barn som förbytta ihop med J´s barn...hm och det är inte till det bättre;)

Det var mao mkt skrik, gap och springa runt och vara allmänt pestiga:(


Men men, jag såg ett värre exempel på barn i fredags:)

En mamma med dotter, tja kanske 4-5år nånting i skoaffären, där mamman inte ville köpa skor eller vad det nu var som utlöste det hela, men barnet låg på golvet och vrålade : Mamma lämna mig iiiiinte!! med tårarna sprutande, inte ett dugg ledsen egentligen utan ren utpressning...Jisses, var på väg att stoppa en strumpa i munnen på henne för att få tyst på eländet;)  INNAN mina öron trillade av;)

Då konstaterade vi att våra barn iaf var glada:)  Ha.


Jag gillar inte när de inte uppför sig ute bland folk, så jag gormade på dem en hel del i söndags, men resultatet var ju sådär....ibland funkar det bara inte...

De var iaf glada som sagt:)


Jag köpte jeans:)

Det är heeelt ok att notera i vilken storlek:)

  

Gillar "superskinny" det låter som att man är pinnsmal typ, men det är ju inte riktigt så;)De fanns ju i stoooora storlekar med:)


Sen provade jag skor....pust som sagt.


Syster yster plockade på mina barn kläder att prova inne på H&M och shoppade loss åt dem:)  Lovelia, Trixie och Lovelia fick fina blusar och Corrinda en klänning, och sen köpte hon själv en tröja, eller om det var tvärtom? Corrinda alltså.


Glass paus och sen stängde affärerna...jahapp.


I morse käkade Jordan blåbär:)

   Han älskar blåbär, sitter och pillar upp dem så fint med pincettgrepp;) och stoppar i munnen. Ibland är skalet inte så gott tydligen men då sträcker han ut det på tungan och så får jag ta bort det:)

Han har ramlat ner från sängen:(

Sår både i pannan och på näsan....Han och jag sov en stund på lördagen, och när han vaknade så låg vi och snackade en stund, innan han skulle krypa och kolla på min byrå som står som sängbord. Det har han gjort tusen gånger förr, men nu har ju jag och Perra bytt sida i sängen och han hade lyft bort den skivan som suttit som ramla-ej-ur-sängen stöd.....och det tänkte ju inte jag på...så stackars bebisen trillade i golvet!  Han måste ha slagit i nån av lådorna i byrån ...ajajajaj.

För att följa upp den skadan så ramlade han ner för trappan lite senare åxå....den långa trappan...nån hade glömt stänga grinden ner...det är svårt med barnens kompisar för de tänker liksom inte på det.

Nu gick det väldigt bra ändå för han trillade ner ett trappsteg bara och sen låg han där och ropade, gjorde inte illa sig alls, men det hade kunnat bli hur galet som helst.


Solen sken ju idag så efter frukost gick vi ut och satte oss, jag med en kopp kaffe och Jordan med siktet inställt på bus:)

  

Katten är mysig!  Och så snäll.....  

Stolar är kul:

   Han är galen.

Klättrar på allt och sen står han gärna och ruskar på stolen åxå....;)  Just idag klarade han sig hela dagen utan att slå sig...kors i taket;)


Vi softade på här hemma, Trixie och Lovelia tittade på Tv, hoppade studsmatta, bråkade, gick hem till en granne, lekte lite med varandra:)


När Patricia kom hem tog jag med henne och Robban på stan, hon skulle köpa en parfym hon längtat efter, och Robban måste ha ett nytt tennisrack.

Janelle var barnvakt, hon ville ligga på plus så hon fick gå på en grej i skolan på fredag:)


Vi köpte nytt racket, och parfym, tror den heter DKNY, luktade rätt ok:)  Tror jag ska låna den ;) Jag har sällan parfym nu för tiden, det beror på de små bebisarna som vi fått, jag tycker det är lite oschysst att de ska få snosa i sig stark parfymlukt ist för gosig mammadoft:)


Hittade koftor åxå, som av en hääändelse;)


När vi kom hem så var Perra och Corrinda iväg för att köpa hennes dator:)

När de kom hem hade de fyndat lite på Stadium åxå, Corrinda skulle ha nya basketskor, och de var nedsatta och sen var det 20% på det åxå. Nice.

Perra fyndade han med:

  

Yes!! No more foppa  ist Race Marin skor för 99kr:)  Samma där, nedsatta från nåt, och 20% på rean:)


Sen hade hon ju fått sin efterlängtade dator som hon själv tjänat ihop vartenda öre till!!!  

Ni ser hur lycklig hon är va?    

Det absolut mest viktiga var att den var roooosa, och sen kom allt det andra:)

Det är en Samsung,MiniPC, och så köpte de till värsta coola musen med blommor på!

Jag försökte byta till mig den men den gick hon inte med på:)


Hon hann inte göra så mkt med den nu ikväll, för det tar ju en stund att installera allt jox på den, men  lite Sean Banan och Petville hann hon innan sovdags.

Jag skulle tro att hon sitter fast här i morgon.:)


Den är skitsnygg!!  Vita tangenter, rosa skal....snyyyygggg!


Nu ska jag gå och lägga mig, och hoppas att allt halsonda har övergett mig till i morgon...


Natti natti:)


Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards