Direktlänk till inlägg 19 februari 2010

Eller hur? ;D

Av Carola - 19 februari 2010 21:26

  "Lovelia håller på att drunkna"

Familjen Wetterholms tvååring Lovelia vill inte ha flytkuddar fast hon inte kan simma. Hon älskar vattnet, men ibland håller det på att sluta illa.

  


Nästa avsnitt åker vi till badhuset och ja vad säger man?

Lite svinn får man räkna med;)? 

Det är så roligt att se hur de kan vinka saker på det sätt som de vill  , för sanningen är den att det inte var nån fara alls med Loppan:)

Men det SER ju så ut.

Jaja, ska bli spännande att se hela, och utan hack, min dator ville INTE spela upp klippet fint utan envisades med att hacka järnet, så när vi pratar så låter det

 v ää  ld igt konstigt;)

Det ser coolt ut i början, när Corrinda åker vattenrutschkana:)


Idag har jag och småtrollen tagit det lugnt hemma, sååå skönt att inte behöva flänga ut och in ur bilen med ungarna flera gånger om!

Vi väntade på sotaren som skulle komma mellan 10 och 13.

Om jag jobbade skulle jag bli ganska trött på den oexakta tiden;) men nu gör jag ju inte det utan städade på här hemma i väntan på honom.

Han dök upp strax före ett ...hade jag vetat det så hade jag nog legat kvar en stund till i sängen i morse och gosat med Jordan  han är så mysig när han ligger bredvid en och snackar och ler.


Jag har  skurat vårt köksbord, begriper inte, trots att vi ju faktiskt torkar av det flera gånger varje dag, så är det sååå skitigt för jämnan!

Nu var det gröna sidan på svampen, Yes diskemedel och gnugga gnugga gnugga!

Efter denna synnerligen hårdhänta behandling så fjäskade jag till det med lite möbelpolish  så nu är det både rent och luktar gott:)

Ett tag....


Jag borde ha skurat av iaf tripp trapp stolarna med, men det hann jag inte, däremot dammsuga bort ett smärre grustag av smulor över hela köksgolvet...

Så det är lite rent hemma hos oss nu iaf...!


Vi får försöka storstäda i helgen för det ska ju ändå bli snöstorm:)


Novalies gympa är inställd i morgon och det är ju jätteskönt, hade jag inte lovat att ställa upp som ledare för Trixies grupp så hade vi kunnat sova vidare...men nope, nu är det rise and shine och ut och skotta fram bilen vid halv nio imorgon...hm  om jag inte kan lura maken att åka dit...men det är ju inte så troligt;) Han vet ju vad jag lovat:D


Janelle har åkt iväg på ett ledarläger med kyrkan, Patricia är på ungdomsgården, Mannen kom just hem från pokerspel, Robban kollar på film, Corrinda blev hemskjutsad alldeles nyss från en kompis, Novalie och Trixie somnade i soffan när vi kollade på Let´s dance och Lovelia lade jag att sova innan.

Jordan sover för ögonblicket i sin lilla korg så det är just nu tyst här hemma.

I samma sekund som min sportfåne till man kom in i vardagsrummet så åkte det där eländiga OS på....men jag ska minsann se vem som åker ut i Let´s dance om en stund:)


Nu ska jag koka lite te, eftersom Janelle är borta blir det ingen chailatte serverad, ska man ha en får man göra den själv:)

Ha en bra fredagkväll:)

Natti natti!


 
 
Katarina

Katarina

20 februari 2010 00:25

Jag har sett klippet. Tyckte faktiskt att din man hade koll på läget. Det såg inte så farligt ut. Han reagerade ju faktiskt precis innan huvudet kom under ytan.

http://katarinas

 
jossan

jossan

20 februari 2010 08:04

Han var snabb!

http://josessan.bloggplatsen.se

 
Ewa

Ewa

20 februari 2010 08:19

Hejsan, kikar in och läser om din dag.

Kram

http://mammatill8.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Susanna

20 februari 2010 12:22

Men herregud!
Det händer väl alla barn nån gång att man får huvudet under ytan eller får en kallsup?!
Man dör ju faktiskt inte av ett dopp.
Kram å oroa dig inte över några negativa åsikter om d kommer!

 
Ingen bild

AC

20 februari 2010 13:25

Har inte sett klippet men antagligen har TV vinklat det på sitt sätt för att få dramatik i serien.När mina var små hade jag 4 som inte kunde simma med mej till badstranden en av dem skulle dyka under vattnet jämt han älskade det. Han fick göra det men de andra satte jag på flytväst , vågade inte ta risken att inte ha fullständigt koll varje sekund. Jag gjorde lika dant i badhus. Det är omöjligt att hinna se var de de är bland alla människor när de är upp och ner under vattnet.Känner till två barn som ramlade ner till botten av en bassäng ena barnet fick de upp direkt i det andra fallet fick barnet svåra hjärnskador.
sköt om er ni gör det bra!

 
Anna

Anna

20 februari 2010 13:30

Vad tur att du skriver om detta INNAN programmet, annars blir det väl överfullt med diskussioner på nätet om hur "oansvariga" ni är ;-) (OBS! ironi)

Längtar till måndag när man får se er och de andra två härliga familjerna :_)

http://vendelasextioatta.blogg.se

 
7-barnsmamma

7-barnsmamma

20 februari 2010 19:15

Oj! Misstänker att du kommer få många kommentarer om det sen, tänk att folk inte förstår att tv vinklar en del och även får familjer att göra saker som man kanske inte gör annars.

http://www.6-barnsmamma.blogspot.com

 
Ingen bild

Sussi

20 februari 2010 23:04

Är ni en kristen familj? Ni verkar var mycket i kyrkan... Vad är det för ledarutb. Janelle ska gå i kyrkan? Bara nyfiken!

 
Ingen bild

Carola m 8

20 februari 2010 23:43

Katarina och Jossan: Han hade ju full koll på var hon var, tror inte det var första doppet hon fick heller;) Sen står ju jag precis intill och tittar på henne:)
Ewa:Kul:)
Susanna: Nej inte oroar jag mig!:)
AC: Tack:)
Anna: Jag tänkte ju stämma i ån;)
7-barnsmamma: Ja de kan ju vinkla precis hur de vill:) Vi har ju badat med alla barn sen de var små så vi vet ju att de har vattenvana och hyfsat badvett:)
Sussie: Nej vi är inte kristna:) Men vi hänger i kyrkan mest hela tiden för de har så otroligt bra barn och ungdomsverksamhet! Från det att de är några månader kan man gå på babymusik, sen kyrkis som är ungefär som en vanlig, fast ovanligt bra!! förskoleverksamhet. Och så fortsätter det för ungdomar med olika grupper.
Janelle hade så kul när hon konfirmerade sig så hon vill bli hjälpledare för de som läser nu:)
Det är en sån ledarutb. hon varit på nu, de ska sätta ihop grupper och ordna olika uppgifter osv. Säkert skitkul:)
Jag önskar ofta att jag var född 94 och kunde hänga där med dem, det verkar så roligt!:) Rock konserter, tårtkvällar, övernattningar...osv. :) Fråga på du:)

 
LillaQ

LillaQ

21 februari 2010 08:48

Ha. Snacka om att göra en höna av en fjäder, från teves sida alltså. Allt för "bra och spännande" teve.

http://lillaq.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

A-C

21 februari 2010 11:51

Kan tillägga att barnen brukar påminna mej om flytvästarna ;) nu när de är mellan 10-18 år. De tyckte nog jag var liiite överdrivet orolig. Du nämner att du jobbat med svårt sjuka nyfödda barn. Har du aldrig varit orolig över när du själv är gravid vad som kan hända? Jag har ett barn som är född med ett mycket svårt hjärtfel då- 94 fanns endast en expremitell operation de utförde, den är det även i dag föräldrar får välja op eller inte då barnet får dö.Nu fick vår son även en hjärnskada förmodligen av syrebrist men han lever och mår ganska bra i dag, efter 15 år av op, långa sjukhusvistelser. Vi fick 2 barn efter honom men de graviditerna var fruktansvärt oroliga.Vi

 
Ingen bild

Lena

23 februari 2010 13:44

Hej

Jag kan faktiskt inte riktigt förstå Er. Ni har två tonårsflickor som behöver mycket stöd och hjälp i livet skola, utbildning, bostad mm mm. Ni har mellanbarn med tonårsutveckling mm mm och sen en hel hög med småbarn med allt vad det har med jobb mm mm. Varför kan ni inte ta hand om dom ni har istället för att hela tiden skaffa nya barn. Barn har rätt till egentid med för'äldrar det är skitegoistiskt att skaffa så många barn. Ni borde städa upp och göra ert hem lite attraktivt för vänner till de stora barnen. Kan de över huvudtaget ta hem en kompis?
Man kan ju inte bara släppa efter och köra på för att man gilla att gå hemma och myssla i "bidragsberoende".

Ta hand om det ni har//Lena

 
Ingen bild

A-C

23 februari 2010 17:47

Det vart iväg skickat innnan jag skrev klart det. Ja i allafall så var de två sista friska. men det vart en del extra special ultraljud

Lena... har du helt missat att de arbetar också? De är inte mer bidrags beroende än vad du är själv.Men alla har rätt till föräldra penning i minst ett år från födelsen. Barnbidrag har alla barn inklusive du själv när du var det.
Jag såg inget stök alls i Tv rutan i deras hem. Men är man många blir det rörigare det är liksom mer saker då.
Du vet väl inte hur mycket tid deras barn får. varför utgår du i från dej själv? Det är inte du som ska ta hand om dessa barn. Du har den fria viljan att skaffa exakt så många barn du vill eller inga alls. Ingen kommer lägga sej i vilket val du gör.

 
Esmeralda71

Esmeralda71

23 februari 2010 22:11

Hej! Tänkte slänga in en kommentar men kom helt av mig när jag läste Lenas...herregud! Man blir fan mörkrädd över sådana kommentarer! Jag har själv sju barn och de har mer egentid med mig än vad många av deras komisar som "bara" har ett eller två syskon har med sina föräldrar...å bidragsberoende??? Barnbidrag går till alla barnfamiljer! Å nu finns ju t.o.m flerbarnstillägg för andra barnet.
Jag gissar att Lena är bitter och avundsjuk och ångrar sina val här i livet.
Barn är rikedom, flera gånger om! Synd att inte alla förstår det...

http://www.esmeralda71.blogg.se

 
Ingen bild

anonym

24 februari 2010 20:24

Kära Esmeralda

Jag håller fullständigt med dig barn är verkligen livets stora glädje och rikedom . Men man behöver förvalta sin rikedom annars är det ingen ide att vara rik på tex barn.
Jag vill hinna med och njuta av min älskade ungar, och ingen är väl funtad att klara av tvåsiffrigt med barn.
Jag är inte bitter ett enda skit, men sticker man ut och är med i TV så måste man också tåla lite kritik.
Alla barn har rätt att bli sedda och få tid med sina föräldrar och inte alltid komma i kläm i konkurrans med sina syskon, jag tor i vart fall inte det.

Ej bitter men nöjd.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards