Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

Mitt i natten

Av Carola - 4 oktober 2008 00:03


Idag har det varit en sån där dag när jag inte fått ett jäkla dugg gjort!

Fast jag varit hemma och ungarna har varit sammarbetsvilliga (=lekt snällt inne på sitt rum och låtit mamma städa ifred...*s*) så har det inte hänt mkt.


Det är delvis pappas fel:)

Han kom hit med en kasse full med program som han skulle installera på min dator, ett videoredigeringsprogram, tackar, jag har haft videokamera i över två år nu...hm, men inte kommit så långt att jag gjort nåt annat än filmat banden fulla och lagt dem på hög:D

Givetvis så funkade det inte;)

Måste åka och köpa en jäkla sladd imorgon, t r o r  det är det som är problemet, men gissar mest...


Sen var det hans gps, som av nån märklig anledning inte går att installera på nån annan dator än min laptop? Man tackar ju speciellt för det eftersom det gör min dator såååå seeeeeeg, ;D

Idag fick han krångla och göra om det fyra eller fem gånger, och jag vet inte om han fick till det till slut..jag var tvungen att sticka iväg och skjutsa sonen på tennis.


Jag hann klippa pappa mellan installationerna, och vilken skillnad på hår mot de två  gossarna jag har här hemma! När jag klippt nån av maken eller sonen så är det som att dra trimmern genom en strävhårig taxpäls - tjockt, kraftigt hår, men pappas var som en lammunge, alldeles mjukt och lent:)


När jag klippt klart fick jag dammsuga lite,och plockade undan det som låg på golvet, sen så kom en kille som ringt på min annons på Blocket om hockeyutrustning till barn. Kors i taket! Jag har haft annonser där förr men jag tror inte att jag sålt nåt:/ Det har varit folk som ringt och mailat och frågat och krånglat och sen bara skitit i det,och jag har ledsnat och haft grejorna kvar.


Nu kom anonsen in i morse och han ringde några timmar senare:)

Han hade tvillinggossar på 5 år som börjar hockeyskola snart och de behövde komplettera upp sina utrustningar.

Jag körde iväg två benskydd, två par armbågsskydd, två par handskar, ett axelskydd och ett par byxor för 350kr:)

Inte vad jag betalade för det för några år sen, men jag orkade bara inte se eländet ligga i garaget och ta plats! Han hade dessutom SJU barn , precis som vi så det kändes som alldeles rätt person att sälja till:)


Senare på kvällen ringde en tjej om en av burarna jag har ute också, nu ska vi inte ha fler små djur i bur , och för att vara säker på att inte frestas av nån söt liten kanin eller marsvinsunge så ska de bort!


När jag lämnat av sonen på tennis så satte jag de två minsta barnen i vagnen och 5 åringen travade bredvid och så gick vi in på stan för att hämta ut biljetter. Tvillingarna ska få gå på Monster Truck,eller Monster Jam eller vad det heter, stora bilar som låter illa och kör över saker;) och de är sååå lyckliga!

Mannen får ta med sig dem, och så tänkte jag ta med 3+5 åringarna på bio nån dag, de blev lika glada över det, och jag tror att det passar dem bättre.


Jag är på stan alldeles för sällan, för varje gång jag går där så har affärer flyttat eller så har det öppnats nya, gator grävs om och jag går där och vet inte riktigt hur jag ska komma dit jag vill:)

Ska ändra på det tror jag, för på den timmen som han spelar tennis så hann jag ju både hämta biljetter(låångt att gå) och sen springa in i några affärer:)

M y c k e t  roligare än att stå och frysa i lekparken!!

Fråga inte treåringen bara, för hon avskyr att gå i affärer....hon skrek i högan sky när vi gick in på KappAhl - "Neeeeeej, jag vill inte vara här! Neeej Nej Neeeeeeeeeeeeejjjjjj!!"

Och så klev hon ur vagnen och gömde sig under en klädställning;)


När vi kom tillbaka till bilen så hade bilen bredvid min fått p-böter, och genast blev jag orolig att även jag skulle fått en, jag avskyr att se den där lappen på rutan, det är ju ett lysande bevis på att man är klantig...(Ja jag har fått några p-botar, men inte många;) ) men denna gången hade jag inte klantat mig.

Lite förundras jag över vilka bilar som folk kör.

Tennishallen ligger ganska centralt,(vid Svandammen) och det står mestadels stora stadsjeepar parkerade där....för det är ju en ren nödvändighet att köra en fyrhjulsdriven terrängbil inne i city, visst?

Min stora Vw buss ser ju liten ut bredvid de där monstren...

Om jag bodde eller arbetade centralt i stan så skulle jag välja en pytteliten bil som man kunde parkera på tvären i rutorna, inte en gigantisk bensinslukare!

Och vem VILL betala full tank i en sån??

Märkligt.


Väl hemma så hann jag dammsuga av resten av huset innan mannen kom hem med maten, som vanligt är det tacos på fredagar här, det är en gammal deal mellan mig och barnen. Om de smakar på all mat jag serverar under veckan utan att knota, så blir det tacos på fredag. JAG håller min del, deras är liiite mer tveksam;)

Jag är skitless på tacos fö..:D


De två  stora hjälpte till med mat och dukning, lilla Loppan sprang omkring och sabbade allt hon kunde, och så äntligen var maten på bordet, jag gjorde omsorgsfullt iordning en taco och skulle precis ta ett bett när.....Glassbilen pinglar utanför.

Ja, men det är väl klart, när man fått ner rumpan på stolen så är det väl klart att man ska behöva upp och ut;)

Ut och hälsa på killen som kör, han brukar fråga om vi inte ska ha Summerdream som vanligt, om jag glömmer bort det;) så han håller koll åt oss.;)

In , äta min inte helt mumsiga tacos, och ...splosch!

Loppan lyckades trycka ner nappen på nappflaskan i själva flaskan  så att det bara var att hälla ut allt vatten över hela bordet,sig själv och mina fötter...mmm.

Hon gjorde det dessutom TVÅ gånger, så det blev väldigt blött under bordet:D


Jag borde skura golvet ordentligt under matbordet för det är redigt skitigt, det kanske var det hon försökte peka på?

"- Jag blöter upp de här gamla matfläckarna åt dig , morsan, så du bara behöver skrapa med den lilla skyffeln" ;)


Jaja, man ska väl ha nåt att göra i morgon med..


Förresten Ullis4!!

Apropå bio, har du sett trailern till "Om jag kunde drömma"? (Twilight)

Hallå? Han ser ju inte alls ut som jag har föreställt mig Edward ju:( !!



SF Bio: Twilight


Jag tror nog att han ser mer ut ungefär såhär:





Äldsta dottern höll med:D Fast hon gillar honom mest som Captain Jack Sparrow.


Nä, nu är det tandborstning som gäller, slut på svamlet!

Natti natti:)




 
 
malin

malin

4 oktober 2008 13:28

Hi hi, vår glassbilsgubbe kom i håg oss fast han haft annat jobb i några år i mellan:) :)
Vad säger det igenligen om min familjs glassvanor? eller kanske han minns oss för att vi är så söta , glada och trevliga *S*


Vet du, pappa har också en gps som jhan kommer till mig och installerar program på, för det går inte på hans dator !?

Ha det bra!

http://pillris.blogg.se

 
Ingen bild

ullis4

4 oktober 2008 17:43

Nej, det är helt klart inte vår Edward heller.Johnny Depp? Ja, varför inte?Lite spännande o farlig så där...Ska jag vara ärlig så jag inte hunnit läsa 3:an ännu, den ligger på dotterns rum...däremot har jag ett mycket rent hus för tillfället ;). Här äter vi nästan alltid hemmagjord pizza på fredagarna, nu senast hällde sonen ut ett jätteglas läsk över tallrik, halva bordet, golvet o lillan som skrek Huuj!Pizzan var rätt kall när allt var rent o lillan torr igen :)

 
Ingen bild

Carola

4 oktober 2008 20:23

Malin: Vår glasskille säljer nog mer glass hos oss än på resten av rundan;) Han väntar alltid in oss, och de stannar alltid precis utanför:)
Vad är det för knas på pappor och gps??
Märkligt.

Ullis: Jag har inte ens läst tvåan....! Och jag vill nog faktiskt se den på bio sen, premiär i november, men eftersom han inte ser ut som han ska så måste jag l'sa klart först! Å andra sidan vill inte tjejerna gå med mig, de vill gå med sina kompisar - taskigt va? :D
Härlig sanering av läsk....not;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards