Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Carola - 18 juni 2009 23:24

Imorgon är det MIDSOMMARAFTON!

Och i vanlig ordning så öser regnet ner, börjar ledsna liiiite på det nu, alla mina blommor ute håller på att drunkna, speciellt de jag planterade i krukor utan hål i botten....;)

Mörkt är det åxå, man kan tro att det är oktober.

Suck.


Imorgon ska det regna eller vara uppehåll, typ, så troligen regnar det;)

Vi har ju ingen bil, så det blir till att cykla ner till midsommarfirandet, och det är ju extra trevligt i regnkläder....vet inte hur det ska gå, men det får väl lösa sig på nåt vis! Dit ska vi iaf.

Fööra året såg den långhårige sonen ut såhär på midsommarafton:

Helt snaggad, troligen till skolavslutningen några dagar innan, hans hår växer fort! Han siktar noga innan han trycker på avtryckaren, men ändå missar han tavlan för det mesta;) Det är inte lätt när man inte riktigt når upp till brädan man kan vila armen på:)


Jag planerar att vinna damklassen iår, och har helt förträngt mina extremt kassa resultat förr året. Kom på att äldsta dottern vann ju flickklassen förra året, men i år tävlar hon med damerna....hm, hon kan bli en svår konkurrent.

Jag känner nu att jag borde köpt mig ett luftgevär och övat i garaget;)


Vi har inte planerat nåt inför i morgon, tiden rusar på så fort och plötsligt så inser vi att , hoppsan, man kanske skulle gjort det;)

Men vi är ju inte så jäkla partybenägna så att gå till det gemensamma firandet en stund och sen hem och grilla och äta gott tillsammans med hela familjen känns så lagom!

Om solen skiner är det så trevligt där,alla som är hemma i området brukar komma dit så man får prata av sig ordentligt:)

..................................................
............................................


Stora tjejerna åker ju till Thailand på tisdag, herregud det är bara några dagar kvar!

Mamma och pappa var över en sväng på eftermiddagen för att prata lite om det, och  de ska väl börja packa så smått på lördag tror jag.

Jag har laddat på två kontantkort åt dem som de ska få ha i sina mobiler istf sina vanliga med abbonemang, jag vill gärna slippa en megagigantisk räkning...men de vill ju ha sina mobiler med för att fota med, lyssna på musik och spela spel med, så det här blir nog bra:)

Och så har de ju en liten pott att använda om de behöver.

 .................................................
............................


När jag bläddrade på datorn för att leta bilder på midsommar så hittade jag en till sovbild på 3 åringen:

 Den är sen förra sommaren och hon har bara gått innanför ytterdörren och lagt sig på golvet, till vänster i bilden går vår trappa ner till undervåningen...

Man är bra trött när man tycker att det är en bra plats att ta en tupplur:)



Jaja, jag är trött, så det är väl dags att köra alla barn i säng, så man får knyta sig sen. Jag har faktiskt sovit middag i nästan två timmar mellan 17-19 så jag borde inte vara så trött, men det ÄR jag ändå:)

Det märks att det faktiskt gått fulla 30 veckor på lördag av graviditeten, jag får ont i ryggen och behöver lägga mig ner ibland, och då tvärsomnar jag direkt;)

Och jag drömmer! Det är jättekul, för jag har sovit så dåligt på nätterna länge nu, sen Loppan föddes, och nu sen jag och maken bytte sida på sängen så han får ta ansvar för henne på nätterna så sover jag så gott och drömmer så skojigt, riktiga berättelsedrömmar inte bara massa konstiga bilder:)

Gör ju ännu mer så att det är drygt att vakna på morgonen;)


Jag ska nog gå och öppna fönstret inne hos oss lite mer, för även om det är ganska kallt ute så är det rätt kvalmigt inne, och det är ju så gott att bädda in sig i täcket och så fläktar det lite lagom i ansiktet, då sover man bra!


Nu ska jag se hur många ungar som är vakna, jag gissar på alla utom Loppan.

3 åringen somnade på soffan vid 18- tiden och vaknade vid 21 så hon är ju superpigg så hon sitter med de andra och kollar på film....mitt i natten...

Jaja, det är sommarlov!!


Natti natti:)


Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards