Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

En riktig skitmorgon;)

Av Carola - 22 juni 2009 22:12

Vaknade av att Loppan vaknade vid 10.00...ja, jag har morgontrötta barn åxå:) ( de vågar inget annat...*s*)

Hon ställde sig upp i spjälsängen och grät lite ynkligt, och jag vände mig dit och kikade på henne, det brukar hon tycka är jätteroligt och börja småflina, men inte idag.

Hon gnällde bekymrat och tittade ner på sin madrass.

Det luktade inte rosor i sovrummet så jag förstod ju att hon bajsat, så jag masade mig upp och gick runt sängen till henne.


Maken hade av någon anledning inte tagit på henne pyamas igår när han lade henne så hon stod där i bara blöjan....och det var bajs typ överallt:(

Utan att överdriva det minsta så var det bajs på axeln, på benet, på armen, på madrassen, på kudden, på den andra kudden, på spjälskyddet, på täcket, och ja just det ja, hela blöjan var ju full...:(


Hon har varit risig i magen ett tag nu, hon blir det mellan varven, men det är ju inget konstigt, så mkt skräp som hon stoppar i sig, och det blir ju inte så bra när man ligger ner och bajsar då...:/


Jaha, godmorgon på mig då;)

Lyfte upp henne på raka armar och bar in henne i badkaret, hon uppskattade ju föga att börja dagen med en dusch, men det var det enda raka. Efter en stunds torkande och sanerande så fick hon duscha länge och blev intvålad med väldoftande tvål, så till slut luktade hon faktiskt rosor:)

På med ny blöja och klänning och sen var det ju bara resten kvar då....sängen.


Rev ur allt och tackade för att min tvättmaskin tar 8 kg:)

Sen slog jag upp vädringsfönstret  och på med takfläkten och stängde dörren till rummet och efter en stund så var odören där inne ett minne blott:)


Sen dess har dagen varit betydligt mer angenäm, solen har ju gassat och det har varit riktigt varmt, äntligen!!


Ungarna har badat i poolen som nu är uppe i dryga 20 grader, alla utom den äldsta som var på stan och de två yngsta som inte får bada där.

De torkade fort i solen så även om de frös lite så blev de snabbt varma igen.

Så ljuvligt!!!

Nästa äldsta beslöt sig för att ta på sig bikini och få lite sol på sig, som jag har tjatat om att hon ska försöka få lite färg istf att åka ner till Thailand blek som ett lakan och bränna sig direkt...och NU, dagen innan avresa, DÅ var det dags tydligen;)

Ungar;)


Själv har jag suttit på olika stolar på lite olika platser ute i solen eller i skuggan och ibland inne vid köksbordet och gjort.....inte ett dugg!

Så slött.

Jo, jag har ju  hållit koll när 6 åringen och granntjejen som är lika gammal badat i poolen, jag har tvättat några maskiner och för all del gjort frukost och middag, samt röjt köket två gånger, men annars...inget.

Känns sådär.

Men jag hade ingen lust att göra ett dugg alls, förutom att småäta, fast ätandet var inte kul det heller, för det fanns inget gott:)


Nu finns det god kaka iaf, för jag bakade ju faktiskt en långpanna efter middagen!

Tvillingarna har lasergamekalas i morgon, därav bakandet.

Jag bokade tiden i mitten av maj och sen har jag skjutit det på framtiden, inbjudningarna kom aldrig iväg(Blev inte ens gjorda..) så vi fick sitta och ringa runt till alla inbjudna igår och idag.....fiiiin framförhållning va?

Usch på mig.


Men nu verkar det som att det löser sig:)

De ska få korv med bröd och så en bit kaka till efterrätt i pausen.

Blir nog bra.


Jag ska få låna pappas bil så jag kan komma dit med de tre små tjejerna och assistera maken som tar tvillingarna i firmabilen, min bil rullar ju inte för tillfället.

Så jag ska köra stadsjeep:D


Pappa, mamma och mina två äldsta döttrar åker ju till Thailand i morgon!

De åker vid 19 tiden från Arlanda, via Kastrup och sen flyger de på natten till Bankok, skönt , då kommer de ju hyfsat rätt i tiden direkt, och slipper bli så jetlaggade.

Jag hoppas att de kommer att få det toppen:)

Lite avis är jag ju såklart, men det är ju bara sunt;)


Sen hoppas jag att det inte är några allvarliga fel på min Silverpil!

Vi (maken och hans bror) ska bogsera ner den till verkstaden på onsdag kväll och så ska de titta och förhoppningsvis kunna åtgärda den på torsdag.

Hoppas hoppas hoppas!!!!!


Jag kan ju låna pappas bil när de är borta,men det är ju bara en nödlösning.


Nu ska jag prata lite med Thailandresenärerna, sen ska jag skälla lite på maken som varit och spelat(bort!!) pengar på poker, och sen är det nästan sovddags.


Natti natti:)


 
 
Mirka

Mirka

23 juni 2009 13:27

Nä usch vilken start på morgonen!! Har själv varit med om det några gånger och det är ingen höjdare:-D
Ooh, lyckliga er som har pool*avis*:-D
Kram

http://www.tiobarnsmamma.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards