Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Nu har de åkt!

Av Carola - 23 juni 2009 23:05

Mina stora fina tjejer är nu på väg till Thailand!

Just nu tror jag de sitter på Kastrup, möjligen har de redan gått ombord på planet till Bankok.

13 åringen har förhoppningsvis fått tag i nya "ploppar" till sina hörlurar så hon kan lyssna på sina låtar i mobilen, den ena tappade hon här hemma precis innan hon skulle åka, och jag hittade den givetvis på hallgolvet när det var för sent. Men pappa sa att det finns elektronik-shoppar både på Arlanda och Kastrup så det borde vara löst.


De var inte speciellt nervösa, jag har fått tjata ordentligt på dem för att få dem att packa klart, de tyckte inte det var så bråttom:) Men en halvtimme innan pappa hämtade dem så tyckte JAG att det var dags att packa det sista och stänga resväskan:D


Jag som aldrig reser med lätt packning, beror ju mest på att jag packar åt en sjubarnsfamilj, tyckte det var lite tomt i handbagagen, 13 åringen har en bok, ett ombyte underkläder, plånbok och mobil.

Men det räcker ju för allt i världen;)


Mina sötnosar kommer att luta sig tillbaka i Businessclass flotta stolar och bli serverade god mat och dryck!

Pappa har ju jobbat på SAS en evighet och har ju de priviligerade resorna;)

Även om de var betydligt bättre för nåt år sen, då åkte syrran till Thailand och istf att betala dryga 600spänn i turistklass, så hostade hon upp 1200kr och åkte business:)

Inte helt fel:D

Nu tror jag att det faktiskt kostar några tusen per person, men det tyckte tjejerna att det var värt, de bortskämda barnen...:)

De har åkt så förr och vet ju skillnaden mot turist.


De kommer att jobba ihop de pengarna till viss del själva så det är ok.

JAG skulle aldrig, snål som man är, betala x antal tusen för att jäsa där...eller jo..kanske;)


Lite jobbigt är det allt att släppa iväg dem så där till andra sidan jordklotet, jag vet att de kommer att ha det bra, mamma och pappa är vana resenärer, framför allt till Thailand, och tjejerna själva har ju varit där förr några gånger, men ändå......mina små bebisar!


Jag skjutsade hem dem till mamma och pappa och tog med mig pappas bil hem igen:)

Kramade sötnosarna hårt och länge och sa hejdå säkert femtitvå gånger:)

Det är jobbigt med avsked, alltid!


Nåja, de såg glada ut när jag åkte så det blir nog bra det här med, herregud jag släppte ju iväg dem dit när de var 5 och 6 år gamla!! Och sen en eller två gånger till, minns ju inte hur många gånger de varit där??!! Frågade maken och han har inte heller nån koll:D Bra föräldrar vi är då...*s*

Tror det är fjärde gången de åker dit, tredje ensamma  med mamma och pappa:)

Jisses, måste kolla upp det där, så här kan man ju inte ha det!


..................................................
..........................


Här hemma har vi laddat för lasergame kalas mest hela dagen, 6 åringen vaknade med feber så vi fick planera om.

Tanken var att vi skulle åka dit hela familjen(- stortjejerna som ju var på väg redan ..) men nu fick maken åka solo.

Jag vaknade i morse vid 5 av att 6 åringen storgrät i vardagsrummet, och trodde det berodde på att 3 åringen låg i soffan och sov(hon kunde inte somna igår, för hon sov middag typ 3½timme) men när jag kom upp så stod hon i hallen med en foppatoffel på och försökte förtvivlat få på den andra.

När jag frågade vad hon gjorde så grät hon och sa att hon måste hämta sina skor som var ute?

Kände på henne och hon var feberhet så det stod härliga till:(

Ledde in henne i sin säng och gav henne nytt vatten och hon somnade om.

Men jag vaknade med henne intill mig i sängen:)

Varmt och gott...;)


Hon har sovit mest hela eftermiddagen, på fm fick hon alvedon och var rätt pigg,, hon badade och åt glass, men sen somnade hon på soffan.


Det är bara feber så det vete tusan vad det är, jag hade en tanke först att det var för mkt sol och för lite vätska igår som gjorde det, men då borde det ju gett sig vid det här laget.

Grannarna har varit i Spanien och tog med sig influensa därifrån, så det kan ju vara det.....hoppas det var en snäll variant i så fall! Fast de hade varit helt däckade hela familjen tydligen....


Jaja, hoppas att hon piggar på sig, det är jobbigt att ha feber i den här värmen! Jag ser gärna att det inte smittar åxå!


Tvillingtjejen tjatar på att vi ska åka och shoppa på Intersport och Stadium i morgon, hon har presentkort där, så vi får väl se hur det blir med det.

Annars har jag en bunt samtal att ringa, tider som ska ändras, folk som ska skällas på;) och så ska jag till MVC åxå.


Makens bror kommer förhoppningsvis och hjälper till att bogsera vår bil åxå, så jag slipper.

Annars hoppas jag på en lat dag i solen, kanske, kanske hoppar jag i poolen jag med....men då ska det vara rejält varmt i den, just nu är det 23 grader och det får gärna stiga lite till:)

Mannen var i idag och det LÄT kallt;) Ungarna bekommer det ju inte att man nästan fryser ihjäl, man han frustade rätt bra, även om han var i en stund:)


Nu ska jag borsta tänderna:)


Natti natti:)

 
 
Mirka

Mirka

24 juni 2009 08:03

Har svarat dig på min sida med men kom på att du ser det snabbare här så kopierade svaret hit med:-D

Hej! Länken till tältet: http://www.campingworld.co.uk/
Jo du, de skulle komma till oss i måndags men maken ville att de skulle komma senare så han hann flytta på massa banankartonger (han sorterar sina miljoner verktyg mm)! Nu ska de väl komma idag kanske fast maken har fortfarande inte flyttat på dessa kartonger:-D Lär väl bli att jag får ringa upp och försöka få de att komma nästa vecka vilket maken ville från första början:-D Annars får det nog vara.....Är vårt liv verkligen så intressant?? 11 pers som trängs i en trång lägenhet (funkar bra ifs), sitter ute på gården med barnen och grannarna typ dagligen mm:-D Men er vill jag verkligen se på tv;-)
Kram

http://www.tiobarnsmamma.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 12 februari 2014 21:55

...så finns jag, men jag har flyttat till Loppi:) Ni klickar HÄR så kommer ni dit, och kan läsa om mig och de nio fantastiska barnen :)    ...

Av Carola - 17 juli 2012 11:06

Japp det har kommit en app så man enkelt kan blogga från luren även här och det måste jag såklart prova !! Verkar inte som man får in bilderna i själva inlägget utan får välja att lägga den överst eller under texten...:-/ nja.. Iaf blir det en bild...

Av Carola - 5 mars 2012 23:56

  Ja, här lämnar man sin lilla goding för att åka och träna och så får man det här videoklippet från Perra, det är ju så gulligt så jag tror jag storknar!         ...

Av Carola - 16 oktober 2011 23:45

  Hoppsansa, vet ni, de två vinnarna av Liberorabatterna har inte hört av sig!!??   Jag hade heller ingen mailadress till dem så jag kunde maila, inte heller nån hemsida...så jag har inget annat val än att dra två nya!   Jag är ledsen tjeje...

Av Carola - 10 oktober 2011 15:25

Hörrni sluta fråga om vi vill / ska ha fler barn  !!! Jag får frågan ideligen, och jag har aldrig berättat förr om vi planerar fler eller inte och jag kommer inte göra det nu heller     . Svaret är att ni får helt enkelt se hur det blir ! Antin...

Presentation


Delar av Familjen Wetterholm:)
bloglovin

Carolas blogg på Mama!

  

Maila mig

Mina favoriter

 

 

 

Fråga mig

580 besvarade frågor

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bra Barnkläder

barnkläder Kod CW101 ger 10% rabatt

Länkar

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Blog Toplist

BloggPortalen


Ovido - Quiz & Flashcards